Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمنان نظام از "اعتقاد راسخ، وحدت و یکدلی" مسلمانان شیعه و سنی می‌ترسند چراکه اتحاد در بین مردم و نظام جمهوری اسلامی برقرار است.

ماموستا فایق رستمی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در سنندج، اظهار داشت: «هفته وحدت، اتحاد و یکدلی» و میلاد با سعادت نور، رحمت، برکت و هدایت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) را به تمام مسلمانان جهان اسلام، ملت ایران و مردم شریف کردستان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدف تمام پیامبران الهی و حضرت محمد(ص) برای ایجاد "وحدت، انسجام و یکدلی" در بین مسلمانان بود، گفت: با آمدن پیامبر گرامی اسلام بی‌بند و باری، بداخلاقی، بد کرداری، بد رفتاری، کشت و کشتار که در ن دوران رسم و باب بود از بین رفت و اتحاد در بین همه ایمانداران و جامعه بشریت برقرار شد.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: همیشه حضرت رسول اکرم(ص) در دوران زندگی خود به حفظ وحدت در بین مسلمانان تأکید داشتند و برای نمونه می‌توان به آشتی و یکدلی بین دو طایفه که 120 سال با هم دشمنی و در بین آنان قتل و کشتار وجود داشت، اشاره کرد.

جامعه بشریت از "اخلاق، رفتار و کردار" پیامبر گرامی اسلام(ص) درس و الگو بگیرند

وی با اشاره به فرموده خداوند در قرآن عنوان کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) برای تمام عالمیان حتی برای کافر، منافق و حیوانات «نور و رحمت» است و باید جامعه بشریت از ایشان درس و الگو بگیرند اما متأسفانه دشمنان با نام اسلام و داعش از اخلاق، رفتار و کردار انسانیت فاصله گرفتند و دست به کشت و کشتار و جنایت می‌کردند.

ماموستا رستمی با بیان اینکه دشمنان داعش را با هدف ایجاد اختلاف و دودستگی بین مسلمانان به‌وجود آوردند، افزود: باید مسلمانان بیش از پیش هوشیار باشند و هیچ‌وقت گول ترفندهای دشمنان اسلام را نخورند و «وحدت، اتحاد و برادری» خود را حفظ کنند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در ایران اسلامی "وحدت و اتحاد" در بین مردم و نظام برقرار است و دست ناپاک دشمنان به خطه نرسیده‌ است.

مکر و حیله دشمنان نظام پایانی ندارد

عضو عالی مجمع تقریب مذاهب کشور تاکید کرد: مسلمانان نباید این تصور را داشته باشند که چون داعش نابود شده دسیسه دشمنان نظام به پایان رسیده چراکه مکر و حیله دشمن پایان ندارد و باید همیشه هوشیار و آگاه‌دار باشیم.

وی با بیان اینکه اسلام دین رحمت و مهربانی است، گفت: داعشیان می‌خواستند دین اسلام را در بین مردم ضعیف و نامهربان نشان بدهند در صورتیکه در هیچ دین و مکتبی همانند دین اسلام و دانشگاه حضرت رسول‌الله(ص) درس اتحاد، برادری، محبت، رحم و ترحم در آن نیست.

ایران مرکز "امنیت، صلح، دوستی و آشتی" است

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمن از اتحاد، یکدلی، اعتقاد راسخ، اخلاص، معنویت و عرفان مسلمانان می‌ترسد، خاطر نشان کرد: جوهر و روحیه اتحاد در بین تمام مسلمانان شیعه و سنی کشور و استان کردستان وجود دارد و به‌خوبی مشاهده می‌شود و این جای خوشحالی دارد.

تشکر و قدردانی نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری از "خبرگزاری تسنیم"

این عالم برجسته اهل سنت با اشاره به نقش جمهوری اسلامی در وحدت و یکپارچگی امت اسلام عنوان کرد: ایران مرکز "امنیت، صلح، دوستی و آشتی" برای تمام جامعه بشریت است و هیچ مشکلی با ایمانداران ندارد.

ماموستا رستمی با تشکر و قدردانی از مجموعه خبرگزاری تسنیم کردستان افزود: به‌راستی این رسانه انقلابی در استان رسالت سنگینی برعهده دارد و خوشبختانه در ایجاد، حفظ و تقویت وحدت بین مسلمانان شیعه و سنی نقش تأثیرگذار و موفق عمل می‌کند.

انتهای پیام/

R7848/P1336/S6,66/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زائری از پرو

خورخه دانیل راولو مجیا، میهمان این روزهای کشور ماست. مسافری از پرو که با تحقیق زیاد، دین اسلام را برگزیده و حالا یک شیعه معتقد است.‌ او در ۳۶ سالگی به کامل بودن دین مسلمانان‌ پی برده و حالا از پیروان پیامبر مهربانی‌هاست‌. یکی از میلیون‌ها مسلمانی که دوست دارند دین اسلام را سرمشق زندگی خود قرار دهند.

از تروجیلو به مشهد

دو هفته‌ای می‌شود قدم در خاک ایران گذاشته و خودش را به حرم مطهر امام رضا(ع) رسانده است تا در یکی از مقدس‌ترین عبادتگاه‌های شیعیان جهان، به آرامش روح و جان برسد. او در این مسیر برای خود یک همسفر برگزیده است، بانویی ایرانی به نام زینب‌خانم که در شناخت دین اسلام برای دنیل حضور پررنگی داشته است.

لابه‌لای نواهای خوش‌لحن حرم‌ مطهر رضوی در یک روز بهاری و میان قاب‌های زیبای معماری این بنای‌ مقدس با مرد تازه‌مسلمان‌ شده اهل آمریکای جنوبی گفت‌وگو می‌کنیم. با کسی که اسلام را مرحله به مرحله و با شناخت زیبایی‌های این دین، برگزیده است.

سرنوشت چیز عجیبی است، توجه پروردگار به بندگانش از آن‌ هم عجیب‌تر! سرنوشت می‌تواند فردی را از شهر تروجیلو در شمال پرو به مشهد بیاورد و از طرفی توجه ویژه پروردگار سبب می‌شود کسی مثل دنیل از میان میلیون‌ها آدم برگزیده شود.

خورخه دانیل اهل سفر است، اهل تفریح و جست‌وجو در رازهای طبیعت و جهان هستی و همین کنجکاوی‌اش بوده که او را در موقعیت فعلی قرار داده است.

قرآن راهنمای زندگی بود

بیش از دو سال قبل نخستین مقدمات آشنایی دنیل با دین اسلام فراهم شد، او در جنگل‌های پرو به گفت‌وگو با دوستی نشست که برای او صفحاتی از آیین اسلام را ورق زد. دنیل تعریف می‌کند: نخستین آشنایی من با اسلام از طریق یک دوست بود، ما با هم در جنگلی در پرو به گفت‌وگو نشستیم و او به واسطه همسر سابقش که اهل پاکستان بود با اسلام آشنا شده بود.

دوست دنیل برایش از زندگی مسلمان‌ها گفته بود، از آیین‌های مناسبتی و مراسم‌های شاد و حزن‌انگیزشان‌.

همه چیز از لحظه اول برای دنیل تازگی داشت، بنابراین از همان اول صحبت شروع به جست‌وجوی اطلاعات در مورد دین اسلام در اینترنت کرد و اطلاعات تکمیلی جالبی بدست آورد.

روز به روز کسب اطلاعات بیشتر، این ذهنیت را در دنیل پرورش داد که او هم‌ می‌تواند عضوی از جامعه بزرگ‌ مسلمانان باشد. دنیل می‌گوید: هر چه اطلاعات بیشتری کسب می‌کردم فکر می‌کردم من باید این دین را انتخاب کنم، این دین آنچه را طلب دارم‌ به من‌ می‌دهد. هر روز احساس خوش‌تری داشتم، کتاب قرآنی به زبان اسپانیایی تهیه کردم، این کتاب مقدس را دوست داشتم،‌ مطالعه آن به من راهنمایی برای زندگی می‌داد و فکر می‌کردم روح من را درگیر می‌کند. حتی از طریق این کتاب کامل دینی می‌توانستم متوجه شوم که چگونه باید با مسلمانان ارتباط بگیرم. کسب این اطلاعات و احساس خوبی که به من دست می‌داد من را به سمت اسلام می‌کشاند.

می‌خواهم از اسلام برای هموطنانم بگویم

شناخت اسلام و آشنایی بیشتر با ادیان سبب شده خورخه دانیل به شناخت خوبی از دین برسد. او معتقد است دین اسلام برای کامل‌تر شدن انسان‌هایی مثل او آمده است. او هنوز با آیین مسلمانیت آشنایی کاملی ندارد و می‌گوید: من هر روز در حال یادگیری هستم، من بسیار علاقه‌مند به انجام کارهایی هستم که اکنون در مراسم‌های مسلمانان می‌بینم، کارهایی که قصد دارم بعداً در کشورم هم انجام دهم، دوست دارم روز به روز بیشتر بیاموزم و زیبایی‌های اسلام را به کشورم منتقل کنم.

اینجا دین و آیین با آمریکای جنوبی تفاوت دارد، این جمله را آقای خورخه دنیل مطرح می‌کند و ادامه می‌دهد: این تفاوت خوب است، مثبت است، دوست دارم این تفاوت‌ها و این رفتار مسلمانان را با هموطنانم در آینده به اشتراک بگذارم، این کار کمک می‌کند از خدا پیروی کنم و پیروی از خدا را به دیگران یادآوری کنم.

ضریح را که لمس کردم تحت ‌تأثیر قرار گرفتم

زینب‌خانم و همسرش این روزها با دنیل همراه هستند تا او هم ایران زیبا را بیشتر ببیند و هم اسلام را بیشتر بشناسد. او درباره نقش همسرش در اسلام آوردنش می‌گوید: همسرم مکمل مناسبی برای زندگی من در دین اسلام است، در ابتدای شناخت من از اسلام ایشان را هنوز نمی‌شناختم، اما در ادامه خداوند او را برایم فرستاد تا مکمل مناسبی برایم باشد و بتوانم از در مورد دین اسلام بیاموزم. او اکنون شریک زندگی من است.

شیعه، مذهبی است که مرد ۳۶ ساله پرویی برگزیده است، او توضیح می‌دهد: من تشیع را برگزیدم چون احساس کردم کامل‌تر است.

تجربه سفر به مشهد و حرم مطهر رضوی برای دنیل جذاب بوده است، او تعریف می‌کند: من به این شهر زیبا آمدم چون سال گذشته با همسرم آشنا شدم، او از شهر خود که بسیار مذهبی است برایم گفته بود از حرم مطهر امام رضا(ع) که زیباست و حس خوبی که به آدم می‌دهد.

خورخه دنیل می‌گوید: من با همسرم به حرم منور رفتیم. فکر کردم در بهشت هستم. نمی‌دانم چگونه توضیح دهم، اما به مدت 10دقیقه آرامشی در قلبم احساس کردم که تجربه آن را نداشتم. زمانی که ضریح را لمس کردم بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم.

دنیل که از دین مسیحیت به اسلام گرویده است تفاوت‌ها و شباهت‌هایی در این دو دین می‌بیند، او می‌گوید: این دو دین شبیه هم هستند، زیرا آن‌ها مبارزه برای خیر و شر را حفظ می‌کنند، پیروان این دو دین هر روز برای رسیدن به خوبی‌ها و فاصله گرفتن از بدی‌ها تلاش می‌کنند، البته که دین اسلام کامل‌تر است و جزئیات بیشتری را برای انسان لحاظ کرده است.

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • زائری از پرو
  • شکاف‌ها و دوگانگی‌های مذهبی، ممنوع!
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود