Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایلام و دانشگاه پوترا مالزی جهت عقد قرارداد همکاری‌های علمی و تحقیقاتی برگزار شد.

به گزارش ایلنا، در این نشست قاسم سلیمانی‌دشتکی استاندار ایلام، اظهار کرد: همه‌ ما به تمدن بزرگ کشورهای آسیایی که مهد تمدن بشر بوده‌اند افتخار می‌کنیم .

وی گفت: علم پزشکی در ایران امروز پیشرفت قابل توجهی داشته است و پیشینه‌ این علم در جهان با نام ابوعلی‌سینا و محمدبن زکریای رازی گره خورده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار ایلام با بیان اینکه رنسانس اروپا دو نتیجه‌ مهم یعنی انقلاب علم در اروپا و گسترش نواستعمار در کشورهای آسیایی را در پی داشت و متاسفانه نتیجه‌ دوم موجب شد کشورهای آسیایی و اسلامی عقب بمانند .

سلیمانی تاکید کرد: انقلاب مشروطیت و انقلاب اسلامی ایران موجب تحولات بزرگی در ایران شد و امروز به برکت انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت‌های چشم‌گیری در عرصه انرژی‌های نو، هسته‌ای هستیم .

وی به صفر رسیدن مرگ و میر مادران و کودکان ، مهار کامل پیشگیری از بیماری‌های واگیردارو اجرای طرح تحول نظام سلامت را از موفقیت‌های پزشکی ایران عنوان کرد و گفت: امیدواریم بهره‌گیری از تجربیات پزشکی دو کشور زمینه‌ی ارتقاء دانشگاه‌های علوم پزشکی ایلام و پوترا را بیش از پیش فراهم کند .

دکتر علی دل‌پیشه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام هم با بیان اینکه یکی از اففتخارات جمهوری اسلامی گسترش روابط سیاسی، علمی و فرهنگ یبا کشورهای اسلام یاست و مالزی در این زمینه در این زمینه جایگاه ویژه‌ای دارد .

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایلام با 150 نفر عضو هیئت علمی، 2500 نفر دانشجو و 5 دانشکده و با سابقه‌ی یک ربع قرن فعالیت توانسته بیش از 6000 نفر محقق را تربیکت و سهمی بسزا در گسترش بهداشت داشته باشد .

پروفسور داتین پادوکا اینی رئیس دانشگاه پوترا هم ضمن قدردانی از استقبال مسئولان استان، هدف از این سفر را انعقاد قراردادهای همکاری با هدف ارتقاء آموزش و پژوهش دوجانبه دانست و گفت: ابن سینا در مالزی کاملا شناخته شده است و در وزارت علوم نیز یکی از سالن‌های جلسات به نام این دانشمند شهیر نامگذاری شده است .

وی وجود دانشجویان موفق ایرانی را در این دانشگاه مایه‌ افتخار دانست و گفت: دکتر سبحان غفوریان دانشجوی ایلامی دانشگاه ما از جمله این افراد است.

اینی تصریح کرد: دانشگاه پوترا از بین 26 هزار دانشگاه در رتبه‌ 229 قرار دارد و تاکنون با 182 دانشگاه و موسسه خارجی معتبر قرارداد همکاری امضاء کرده است .

رئیس دانشگاه پوترا با اشاره به تحصیل 1700 دانشجوی خارجی از 36 کشور مختلف در این دانشگاه گفت: این دانشگاه در طول امسال یا سال آینده دانشجویانی از دانشگاه علوم پزشکی ایلام را پذیرش خواهد کرد.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۲۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • روان‌سازی در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی