Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- مسئولان ادارات کل آموزش و پرورش و تجهيز و نوسازي مدارس استان کرمانشاه با تاکيد بر اينکه مدارس مناطق زلزله زده مشکلي براي بازگشايي و حضور دانش آموزان ندارد، در عين حال از ساخت چندين کلاس درس پيش ساخته در کانکس ها با امکانات کامل خبر دادند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، زلزله 7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 دهم ريشتري 21 آبان استان کرمانشاه علاوه بر واحدهاي مسکوني، لطمات زيادي را هم به واحدهاي آموزشي وارد کرد تا جايي که 78 مدرسه با 415 کلاس درس در شهرستان هاي سرپل ذهاب، ثلاث باباجاني، قصرشيرين، دالاهو و گيلانغرب به صورت کلي تخريب و غيرقابل استفاده شده است.
تعداد کل مدارس در مناطق زلزله زده 757 مدرسه با 2 هزار و 854 کلاس درس است.
طبق گفته مسئولان سرپل ذهاب، اين شهرستان با تخريب 29 مدرسه متشکل از 158 کلاس درس بيشترين آسيب را در اين بخش متحمل شده است.
در ثلاث باباجاني نيز 39 مدرسه با 186 کلاس درس تخريب و غيرقابل استفاده شده است، ضمن اينکه پنج مدرسه در دالاهو و گهواره با 29 کلاس، سه مدرسه در قصرشيرين با 18 کلاس و 2 مدرسه نيز در گيلانغرب با 24 کلاس درس تخريب شده اند.
**آماده سازي 106 کلاس درس پيش ساخته در کانکس
مرزبان نظري مديرکل تجهيز و نوسازي مدارس استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار کرد: تاکنون 106 کلاس درس پيش ساخته در شهرستان هاي زلزله زده براي دانش آموزان برقرار شده است.
وي ادامه داد: اين کلاس ها در سرپل ذهاب (71 کلاس)، ثلاث باباجاني و ازگله (25 کلاس) و دالاهو (10 کلاس) قرار دارند.
نظري گفت: اين کلاس ها در کانکس ها قرار دارند و هر کانکس براساس تعداد دانش آموزان به يک يا 2 کلاس تقسيم شده اند و مشکلي نيز از اين بابت وجود ندارد.
مديرکل تجهيز و نوسازي مدارس استان کرمانشاه در عين حال از امضاي تفاهم نامه با خيران براي احداث 55 مدرسه شهري و روستايي با 237 کلاس درس در مناطق زلزله زده خبر داد.
وي يادآوري کرد: در بحث بازسازي مدارس، کار 2 مدرسه انجام شده و سه مدرسه نيز در حال انجام است که در هفته آينده پايان مي پذيرد.
نظري يادآوري کرد: پنج مدرسه ديگر نيز در هفته آينده عمليات بازسازي آن ها شروع خواهد شد.
وي يادآوري کرد: 2 پروژه خيري آموزشگاه 6 کلاسه سرپل ذهاب و 2 کلاسه روستايي بابا اسکندر عمليات خاک برداري آن ها آغاز شده و همچنين يک پروژه 6 کلاسه در شهر سرپل ذهاب نيز قرارداد که عمليات اجرايي آن از هفته آينده در صورت مساعد بودن هوا آغاز مي شود.
**اسکان زلزله زدگان در برخي مدارس
حسين پارساپور مسئول روابط عمومي اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نيز از آمادگي کامل مدارس مناطق زلزله زده خبر داد و گفت: ما از چند روز پس از وقوع زلزله نيز آمادگي بازگشايي مدارس را داشتيم.
وي ادامه داد: مشکلي که هم اينک وجود دارد استقرار تعداد زيادي از خانواده هاي زلزله زده در حياط مدارس است و همين موضوع امکان حضور مجدد دانش آموزان را سلب کرده است.
پارساپور افزود: حياط مدارس سالم مناطق زلزله زده به دليل وجود يکسري مسائل نظير امنيت بيشتر و نزديکي سرويس هاي بهداشتي به محل استقرار زلزله زدگان تبديل شده است.
اين مسئول خاطرنشان کرد: بارها نيز با خانواده هاي زلزله زده براي نصب چادرهايشان در محيط بيرون مدرسه صحبت شده اما تمايلي از سوي آن ها براي انجام اين کار وجود ندارد و ترجيح مي دهند در حياط مدارس باقي بمانند.
وي گفت: اميدوارم مسئولان تدبيري انديشيده و با جانمايي محلي مناسب براي خانوارهايي که در داخل حياط مدارس استقرار يافته اند زمينه اي فراهم کنند که امکان حضور دانش آموزان در محيط آموزشي فراهم شود.
پارساپور گفت: اداره کل آمورش و پرورش هيچ مشکلي براي ساماندهي دانش آموزان ندارد و به شرط فراهم شدن شرايط حتي مدارس را به صورت 2 و سه شيفته برگزار خواهد کرد.
مديرکل آموزش و پرورش کرمانشاه نيز در نشست روز چهارشنبه هفته جاري ستاد بحران استان در سرپل ذهاب اعلام کرد: 13 مدرسه تعطيل شهري در مناطق زلزله زده وجود دارد.
مجيد يزدان پناه افزود: در ثلاث باباجاني 2 مدرسه، در شيخ صله يک مدرسه به دليل نداشتن کانکس و در ازگله هم يک مدرسه به دليل استقرار هلال احمر تعطيل هستند.
وي اضافه کرد: در سرپل ذهاب 11 مدرسه ما تعطيل است، در مدارس خانواده ها و مردم چادر زده اند و زمينه بازگشايي وجود ندارد.
هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه هم در اين نشست از عدم بازگشايي برخي مدارس مناطق زلزله زده استان انتقاد کرد.
وي تاکيد کرد: برخي فضاهاي آموزشي که در اختيار ادارات قرار گرفته و يا در حياط آن ها چادرهايي برپا شده بايد بسرعت تخليه شده و در روز شنبه آينده اين مدارس نيز داير شوند.
وي اظهار کرد: اين 89 مدرسه تخريبي بايد زودتر تعيين تکليف شود، 51 مدرسه تعيين تکليف شده اند و تعداد باقي مانده با توجه به اعلام آمادگي مجمع خيران، بانک هاي خصوصي، اتاق بازرگاني و ... توسط نوسازي مدارس بايد بسرعت تعيين تکليف شوند.
زمين لرزه 7.3 ريشتري 21 آبان در 11 کيلومتري بخش ازگله، 32 کيلومتري شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه تاکنون 569 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
اين زلزله به 10 شهرستان و يک هزار و 930 روستاي استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزيابي هاي صورت گرفته 77 هزار واحد مسکوني شهري و روستايي نيز آسيب کلي و جزئي ديده است.
8066/7458 خبرنگار:مسعود اسماعيلي ** انتشاردهنده:علي مولوي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۵۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند