Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@06:54:26 GMT

در تالار شهر میاندوآب جایی برای خانواده شهدا نبود؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۷۵۱۳

در تالار شهر میاندوآب جایی برای خانواده شهدا نبود؟

رادیو جوان برای دو روز و دو ساعت از میاندوآب روی آنتن رفت ولی در حالی که در این استان کنگره ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی برگزار می شد، از خانواده و فرزند شهیدی به برنامه دعوت نشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، در روزهای گذشته، برنامه ای تحت عنوان “صدای جوونی” که از رادیو جوان پخش می شد، در شهرستان میاندوآب به مدت دو روز متوالی اجرا و پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مورد این برنامه در سایت رادیو جوان نوشته شده است که این برنامه برای معرفی جاذبه ها و ظرفیت های استان و توانمندی های شهرستان ها بوده و  موج جوانی به شهر های زیبای ایران سفر می کند تا با جاذبه های گردشگری، آداب و رسوم مردمان و نیز فرصت های شغلی شهرهای کشورمان را به مخاطبان جوان خود معرفی نماید.

رئیس شورای شهر میاندوآب در جلسه هفتگی این شورا با اشاره به پخش برنامه صدای جوونی از این شهرستان، گفت: این برنامه یک پتانسیل بود که از طرف یک موسسه مردم نهاد دعوت شده بود.

فخرالدین آذریان اظهار کرد: در مورد این برنامه با فرمانداری هماهنگ شده بود که آیا از لحاظ سیاسی اجاره دارد و یا نه؟ و فرصتی را برای اینکه پتانسیل شهر گفته شود، فراهم کرد.

گرچه حضور یک برنامه تلویزیونی و یا رادیویی در شهرستان میاندوآب غنیمت بوده و باید از این فرصت برای شناساندن ظرفیت ها و پتانسیل ها استفاده کرد ولی علی رغم اینکه حضور در این برنامه به صورت دعوت عمومی بود، آیا این حضور دو روزه رادیو جوان در میاندوآب، تا چه حد توانست حق مردم و همه اقشار مختلف  این شهرستان را ادا کند؟

درست است که مسئولانی آمدند و از  میاندوآب و ظرفیت هایش گفتند ولی آیا فکر نمی کنید که این برنامه یک چیزی کم داشت در حقیقت حق ظرفیت واقعی این شهر ادا نشد؟ حقی که باید با دعوت از خانواده شهدا به پشت میکروفون و گفت و گو با وی ادا می شد.

باید در این برنامه از رشادت جوانان میاندوآب و ۸۵۰ شهید این شهرستان که رفتند و برای ما امنیت و آرامش به ارمغان آوردند تا اکنون از شهرستان میاندوآب صدای رادیو جوان به گوش برسد، شنیده می شد، از خانواده شهیدی دعوت می شد تا وی در مورد جوانانی که جانشان را در راه وطن، انقلاب و اسلام و امنیت و آرامش ما فدا کردند، سخن گفته شود.

چه می شد مانند برنامه “بیر آخشام، بیر سلام” که فروردین ماه از شبکه استانی چی چست به روی آنتن رفت و به نوعی حق میاندوآب را با دعوت از مسئولان، خانواده های شهدا و جوانان موفق ادا کرد و هم از شهر دوچرخه بودن این شهر و ظرفیت های مختلفش گفت و هم از زادگاه شهید باکری بودنش و فرهنگ ایثار و شهادت در این شهر، از یک جوان نخبه و نمونه میاندوآبی، از یک محقق و پژوهشگر میاندوآبی که تاریخ این شهر را بشناسد، دعوت می شد تا از این شهر و از رشادت های مردمانش در طول تاریخ برای اسلام و انقلاب اسلامی و از توانایی های جوانان میاندوآبی سخن بگوید؟ در این برنامه از یک فرزند و یا خانواده شهید دعوت می شد که بگوید ای جوانانی که امروز اینجا نشسته اید و صدای ما را می شنوید، پدر و برادر من در راه عزت وطن، در راه امنیت و آرامش ما و برای اسلام و انقلاب جانش را فدا کرد.

رادیو جوان برای دو روز و دو ساعت از میاندوآب روی آنتن رفت ولی در حالی که در این استان کنگره ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی برگزار می شد، از خانواده و فرزند شهیدی به برنامه دعوت نشد تا بگوید که ای جوان امروزی، جوانان دیروزی به خاطر من و تو رفتند و از عزیزترین سرمایه زندگانی خویش گذشتند.

باید گفت که فرهنگ ایثار و شهادت یک گنجینه تمام نشدنی و دارای ظرفیت فراوان است، ظرفیتی که در میاندوآب وجود دارد و در واقع یکی از ظرفیت های میاندوآب است که باید شناسانده می شد و از شهید فهیمده های این شهر نیز گفته می شد، جوانانی در این کشور وجود دارند که اگر لازم باشد از جان خود مایه می گذارند و از مملکت، نظام و رهبرشان دفاع می کنند ولی دریغا که در این برنامه حق ۸۵۰ شهید میاندوآب آنطور که باید، ادا نشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۷۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد

فرمانده ناحیه مقاومت شهرستان کهگیلویه از برگزاری اجلاسیه شهدای کهگیلویه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سردار مصطفی مثنوی، ظهر امروز_ یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد، اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه با سخنرانی محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور ساعت ۲۰:۰۰ روز دوشنبه دهم اردیبهشت در دانشگاه آزاد اسلامی شهر دهدشت برگزار می‌شود.

وی افزود: اولین کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۵ برگزار شد و دومین کنگره نیز از روز ششم اردیبهشت سال‌جاری آغاز شده‌است.

جانشین سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجلاسیه‌های بزرگداشت شهدا در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود و اولین اجلاسیه روز ششم اردیبهشت به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ۲۰۸ شهید ارتش کهگیلویه و بویراحمد با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی و حضور گسترده مردم در شهر گچساران برگزار شد.

سیدعلی‌اصغر پوربهشت فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه در نشست خبری که به مناسبت اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه برگزار شد، اظهار کرد: از همراهی و همکاری خبرنگاران و جامعه رسانه‌ای کهگیلویه در پوشش برنامه‌های اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان و انعکاس اخبار این اجلاسیه قدردانی می‌کنم و از روحیه بسیجی خبرنگاران جز این انتظاری نیست.

وی افزود: ستاد اجرایی اجلاسیه شهرستان و شورای سیاست‌گذاری کنگره و اجلاسیه شهدا با تشکیل ۱۷ کمیته مختلف، مأموریت خود را آغاز کرد.

پور بهشت با بیان اینکه از زمان آغاز ستاد اجرایی اجلاسیه تاکنون بیش از پنج هزار برنامه در سطح شهرستان اجرا شده‌است، تصریح کرد: هدف از برگزاری کنگره ملی شهدا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و انتقال آن‌ها به نسل جدید است.

وی خاطرنشان کرد: از ۴۱۲ شهید والامقام شهرستان در حال حاضر تنها والدین کمتر از ۵۰ شهید در قید حیات هستند و ضرورت دارد با برگزاری اجلاسیه‌های مختلف فرهنگ ایثار و شهادت را سینه سینه به نسل‌های بعد انتقال دهیم.

رئیس ستاد اجرایی اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه، گفت: با همکاری و مشارکت شهرستان‌های چهارگانه تاکنون تعداد ۳۸۱ برنامه و یادواره شهدا در قالب‌های گوناگون برگزار شده‌است.

وی با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده تاکنون در سطح شهرستان، افزود: سرکشی و تجلیل از همه خانواده شهدا، جانبازان بالای ۵۰ درصد و آزادگان، تجلیل از ۵۵۰ نفر از رزمندگان دوران دفاع مقدس که نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشتند، کاشت دوهزار نهال در عرصه‌های منابع طبیعی و معابر به نیابت از شهدا و همچنین توزیع تعداد ۲۲۰ فقره جهیزیه هر کدام به نام یک شهید والامقام از جمله برنامه‌های اجرا شده در سطح شهرستان هستند.

کد خبر 748754

دیگر خبرها

  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • دیدار با خانواده شهید مرزبان حسن بادامکی
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • دیداری از جنس تکریم خانواده شهدا
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • دیدار با خانواده‌های معظم شهدا به مناسبت هفته کار و کارگر