Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@19:54:32 GMT

افتتاح ۱۶۰ پروژه بهداشتی - درمانی در مشهد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۵۷۷۸۱

افتتاح ۱۶۰ پروژه بهداشتی - درمانی در مشهد

جامعه: ۱۶۰ پروژه بهداشتی- درمانی از جمله دانشکده داروسازی، بیمارستان امام رضا (ع) ۲، مجتمع آموزشی پژوهشی بهداشتی درمانی فرهنگی و رفاهی برج سپید و... در دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد.

قدس آنلاین- ۱۶۰ پروژه بهداشتی- درمانی از جمله دانشکده داروسازی، بیمارستان امام رضا (ع) ۲، مجتمع آموزشی پژوهشی بهداشتی درمانی فرهنگی و رفاهی برج سپید و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد.

دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در آیین افتتاح این پروژه‌ها در سالن آمفی تئاتر برج سپید مشهد گفت: قیمت تمام شده پروژه‌ها در نهایت صرفه‌جویی مطابق با استانداردهای عمرانی و مهندسی و در عین حال سرعت عمل در اتمام آن چیزی نیست جز همت تیم توسعه دانشگاه مشهد و تحقق اقتصاد مقاومتی در ارائه خدمتی در خور شأن و شایسته نظام جمهوری اسلامی که جای تشکر دارد.

وی قول حمایت از طرح‌های نیمه تمام حوزه سلامت استان را با تأمین اعتبار لازم داد و اظهار امیدواری کرد: با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی و خیرین در حوزه سلامت استان خراسان، خدمات حوزه سلامت در شهر زائر پذیر و توریستی مشهد و استان افزایش یابد و مجاوران و زائران بهره‌مندی بیشتری از خدمات سلامت داشته باشند.

در ادامه رشیدیان استاندار خراسان رضوی نیز با بیان اینکه طی چهار سال گذشته به همت مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۳۰ درصد به تخت‌های بیمارستانی استان اضافه شده اظهار داشت: بیش از هزار میلیارد هزینه راه‌اندازی ۱۶۰ پروژه در استان نشان از آن دارد که خدمات حوزه سلامت مشهد محور نیست و به تمام نقاط محروم و نیازمند شهر و روستا خواهد رسید، از این رو همه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با سلامت و خیرین در استان موظفند در کنار مسئولان حوزه سلامت برای ارتقای وضعیت سلامت گام بردارند.

وی اضافه کرد با وجود افزایش ۳۰ درصدی تخت‌های بیمارستانی در حال ساخت ۱۲۰۰ تخت و پیگیری ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی هستیم تا بتوانیم خدمات درمانی را برای زائران و مجاوران بالا ببریم.

دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با تشریح برنامه توسعه در حوزه سلامت استان تصریح کرد: در صورت تأمین ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی وزارت بهداشت تمام طرح‌های نیمه تمام بهداشتی درمانی و...را به پایان خواهیم رساند تا مردم عزیز استان به برکت حضرت رضا (ع) از امکانات شایسته و در خور شأنشان بهره‌مند شوند.

وی در خصوص مجتمع آموزشی پژوهشی بهداشتی درمانی فرهنگی و رفاهی «برج سپید» توضیح بیشتری داد و افزود: این مجتمع با زیر بنای ۲۴ هزارمتر مربع در ۹ طبقه سالن همایش ۱۰۰۰ نفری سالن اجتماعات، کلاس‌های آموزشی سالن‌های پذیرایی و آمفی تئاتر نه تنها افتخار «مشهد ۲۰۱۷» است بلکه برای برگزاری همایش‌ها و کنگره‌های بین المللی کشور با امکانات مجهز صوتی تصویری ترجمه سخنرانی‌ها و... افتخار بزرگی محسوب می‌شود.

 دکتر دارابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم طی سخنانی به کمبود ۴۰ هزارمتری فضای آموزشی و کمبود نیروهای خدماتی و پشتیبانی در این دانشگاه اشاره و اظهار امیدواری کرد: با برطرف شدن کمبودها و با ظرفیت‌های علمی پژوهش و آموزشی بهداشتی درمانی و دانشجویی بالایی که در این دانشگاه وجود دارد و جذب نیروهای جوان هیئت علمی و تلاش کارکنان حوزه سلامت روز به روز به شوکت و عزت جمهوری اسلامی افزوده شود و اهداف بلند جمهوری اسلامی در تمام عرصه‌ها تحقق یابد.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران

 حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آیین گرامیداشت روز ماما گفت: در حوزه سلامت نیرو‌ها با جان انسان‌ها سر و کار دارند، اما در فرآیند مامایی، سلامت نوزاد و مادر باردار حائز اهمیت است و بر همین اساس فضیلت در شغل مامایی دو چندان است، ماما علاوه بر اینکه وظیفه کمک به دنیا آوردن نوزاد را بر عهده دارد در آگاهی بخشی و آرامش مادر نیز نقش موثری بر عهده دارد.

وی ادامه داد: ماما‌ها در رسیدن به دستاورد‌هایی مانند کاهش مرگ مادران و نوزادان، ترویج تغذیه با شیر مادر نقش قابل قبولی بر عهده داشته اند.

وی گفت: خوشبختانه با اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته علیرغم افزایش در تعداد مادران باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه، کاهش قابل توجه به میزان ۲۵ درصد در مرگ و میر آنان در شهر‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به ثبت رسید و این ثمره مجاهدت و تلاش‌های شبانه روزی جامعه مامائی و متخصصین محترم زنان و زایمان است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: علیرغم همه این پیشرفت ها، اما هنوز هم دارای نقطه ضعف‌هایی هستیم و برخی مداخلات بسیار جزیی و اثر بخش ممکن است منجر به نتایج بسیاری مطلوب تری شود.

وی عنوان کرد: توسعه و ترویج زایمان بدون درد یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای استان سیستان و بلوچستان است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ترویج فرهنگ زایمان طبیعی و ترغیب هرچه بیشتر مادران باردار به این امر و بالا بردن میزان سلامت مادر و کودک در گرو توسعه و راه اندازی واحد‌های زایمان بدون درد در زایشگاه‌ها است.

زهرا ابراهیمی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: از فعالیت‌های انجام شده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه جوانی جمعیت که در واقع می‌توان گفت عملکرد مطلوبی داشته اند تقدیر و قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای نرخ باروری زیادی در سطح کشور است و باید حواسمان باشد و بر نامه ریزی دقیقی صورت گیرد تا در شیب نزولی قرار نگیریم.

خانم ابراهیمی افزود: ماما‌ها نه فقط در حوزه سلامت بلکه در حوزه امیدآفرینی هم در جامعه نقش آفرینی می‌کنند و می‌توانند با شیوه بیان خودشان مادران را به فرزند آوری ترغیب کنند.

دکتر محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: تمام تلاش‌های هیئت رئیسه رئیسه دانشگاه در راستای رفع کمبود‌ها و چالش‌های جامعه مامایی است.

وی ادامه داد: در سال گذشته اقدامات خوبی جهت جذب ماما در زاهدان انجام شد و در حال حاضر هم مجوز جذب تعدادی ماما جهت شهرستان سراوان صادر شده است که بزودی وارد سیستم خواهند شد.

وی افزود: یکی از کار‌هایی که اداره مامایی و دفتر پرستاری به صورت ویژه در دستور کار قرار دارند تعرفه‌های خدمات مامایی است که پیگیری‌های مرتبط از تهران در حال انجام است و امیدواریم به زودی به سرانجام برسد.


خانم لیلا عرب نژاد رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: کادر مامایی یکی از کنشگران فعال حوزه جوانی جمعیت و خانواده محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: مادر واژه مقدسی معادل صبر، ایثار و شکیبایی است و ماما‌های عزیز همواره همراه لحظات شیرین و ماندگار تولد نوزاد و حامی مادران عزیز هستند.

وی افزود: سیستان بلوچستان بالاترین میزان زاد و ولد را در سطح کشور دارد و ماما‌های این استان جزو پرکارترین ماما‌های کشور محسوب می‌شوند.

قابل ذکر است مراسم گرامیداشت روز ماما صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن همایش‌های پردیس علوم پزشکی به همراه برنامه‌های شاد برگزار و از تعدادی از ماما‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر و قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت