Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@09:20:27 GMT

478حلقه چاه در استان بوشهر کنتور ندارد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۸۳۸۶۱

478حلقه چاه در استان بوشهر کنتور ندارد

بوشهر- ایرنا- رئیس گروه درآمد و مشترکان شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر گفت: در زمان حاضر از 588 مشترک (بهره بردار آب زیرزمینی) غیر کشاورزی در ایناستان، 478 حلقه چاه فاقد کنتور است.

مرضیه درخشان روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از سرجمع مشترکان غیرکشاورزی استان بوشهر بهره برداری 69 حلقه چاه برعهده شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: تاکنون از مجموع چاه های زیرپوشش شرکت سهامی آب منطقه ای تنها 40 حلقه مجهز به نصب کنتور شده اند.
درخشان گفت: به منظور قانونمند کردن بهره برداری، مدیریت صحیح و کنترل شده منابع آبی و حفظ آبخوان و ذخایر مرتبط با آن به استناد ماده 120 قانون توزیع عادلانه آب نصب کنتور روی چاه ها الزامی است.
رئیس گروه درآمد و مشترکان شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهرگفت: در این ارتباط چاه های آب شرب، صنعت و خدمات در این استان باید به تجهیزات اندازه گیری با هزینه بهره برداران مجهز شوند.
درخشان اضافه کرد: آب سرمایه ای خدادای است که وجود آن موجب حیات، رونق، رفاه اجتماعی، اقتصادی وبهره برداری عادلانه از این سرمایه، لزوم کنترل و نظارت بر آن نیز موجب روان سازی و بهبود مدیریت منابع ارزشمند آب زیرزمینی می شود.
درخشان افزود: براساس اصل 45 قانون اساسی همه آبها جزو مشترکات بوده و در اختیار حکومت اسلامی است و طبق مصالح عامه از آنها بهره بردای می شود که مسئولیت حفظ، اجازه و نظارت بر بهره برداری از آنها به دولت محول می شود.
درخشان افزود: همچنین براساس ماده 12 قانون توزیع عادلانه آب همه چاه های بهره برداری باید مجهز به وسایل اندازه گیری سطح آب و میزان آبدهی طبق نظر وزارت نیرو باشد و دارندگان پروانه مکلف هستند گزارش مقدار آب مصرف شده را براساس درخواست و دستور العمل وزارت نیرو ارائه دهند.
وی گفت: برهمین اساس درهمه پروانه های بهره برداری آب زیرزمینی به صراحت الزام نصب کنتور اندازه گیری آب قید شده است.
رئیس گروه درآمد و مشترکان شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر افزود: براساس ماده 33 قانون توزیع عادلانه آب، وزارت نیرو موظف است نرخ آب را برای مصارف مختلف با توجه به نحوه استحصال و مصرف برای هریک از مصارف، در همه کشور تعیین و پس از تصویب شورای اقتصاد وصول کنند.
وی با اشاره به ماده 34 قانون توزیع عادلانه آب افزود: براساس این ماده آب بران موظف به پرداخت بهای آب مصرفی و یا عوارض آن بر اساس ماده 33 این قانون هستند و اگر مصرف کننده ای حاضر به پرداخت آب بها نشوند، پس از مهلت معقولی که از طرف دولت به مصرف کننده داده می شود، آب قطع می شود.
درخشان بیان کرد: چنانچه مصرف کننده از پرداخت آب بها یا عوارض خود امتناع کند، دولت صورت بدهی مصرف کننده را برای صدور اجرائیه به اداره ثبت محل می فرستد.
وی افزود: برهمین اساس هیات مدیره شرکت آب منطقه ای بوشهر اقدام به صدور قبض های 6ماهه در سال جاری می کند.
درخشان ادامه داد: در صورت نصب نکردن کنتور در این دوره برای همه مصرف کنندگان دارای چنین شرایطی، قبض بر اساس پروانه صادر و از دوره بعد با این مشترکان، برابر مقررات رفتارمی شود.
وی یادآور شد: همه افرادی که دارای پروانه بهره برداری هستند و بنا به دلایلی برای مدت موقت و یا دائم قصد استفاده از پروانه خود را ندارند، باید به اداره منابع آب شهرستان محل خود مراجعه و درخواست خود را به صورت مکتوب تحویل در غیر این صورت، زمان صدور قبض برابر مقررات با آنان رفتار می شود.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۳۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان

حبیب نادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: احداث باند دوم همدان به گل تپه علیصدر از سالها قبل بحث آن مطرح بود ولی بدلیل اینکه دارای ردیف بودجه و اعتبار ملی نبود و چون اعتبار این پروژه بالاتر از هزینه های استانی است و باید یک ردیف ملی برای آن لحاظ می شد از سال ۱۳۹۰ مطالعات آن شروع شده است و با توجه به اینکه مشارکت بخش خصوصی باید در این پروژه اصل کار بود که متاسفانه بدلیل عدم رغبت سرمایه گذار در احداث پروژه با پیگیری‌های استان انجام شد و سال گذشته ردیف ملی اخذ ودر قانون بودجه قرار گرفت و از پایان سال گذشته توسط معاون وزیر راه ومسئولان استانی کلنگ زنی انجام گردید و پیمانکار مشغول پروژه شده است.

وی یادآورشد: فاز اول که بخش مهم وحادثه خیر به مساحت ۳۲ کیلومتر است و قرارداد هزار میلیاردی دارد از همدان به تقاطع نجفی تا میدان حسن قشلاق از ۶۸ کیلومتر کل مسیر به بهره برداری خواهد رسید وباید گفت قاعدتاً پروژه به لحاظ فیزیکی و اجرایی قابلیت تمام شدن در عرض ۳یا ۴سال را دارد ولی منوط به اختصاص تخصیص اعتبارات صورت گرفته است که امیدواریم با پیگیری های مسئولان استان، نمایندگان و وزارت راه زودتر انجام شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به اینکه این پروژه جز پروژه های سفر ریاست جمهوری به استان صورت گرفته است و تخصیص ویژه ای هم شامل این پروژه شده است و اگر تخصیص به سرعت وبه موقع انجام شود قسمتهای مهم به بهره برداری خواهد رسید.

نادیان گفت: بحث مهم این پروژه که شاید زیاد دیده نشود درج قرارداد در قانون بودجه بوده که کار بسیار سختی است که می توان گفت در ۱۰ سال گذشته کل استان همدان ۳ مورد ردیف اینگونه نداشته است و باعث اهمیت این پروژه شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۱۰ طرح راه سازی با اعتبار ۹۵۰ میلیارد تومان در استان همدان انجام خواهد شد که شامل تمام شهرستان ها با اولویت بندی وکاهش تصادفات جاده ای در استان انجام خواهد شد افزود: کنارگذر غربی همدان نیز به طول ۳۰ کیلومتر، جاده کنارگذر رزن به طول ۹ کیلومتر، چهار خطه تویسرکان - کنگاور به طول ۴۰ کیلومتر، راه اسدآباد-قروه به طول ۲۷ کیلومتر، راه همدان-قهاوند به طول ۲۲ کیلومتر، مسیر گردشگری همدان-گنجنامه، جاده سیاه‌کمر- عبدالکریم- میلاجرد به سمت اراک از دیگر طرح‌های راهسازی استان است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان تصریح کرد: از سال ۱۳۹۸ احداث ونگهداری راه های روستایی با اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای است که خوشبختانه در توسعه راه روستایی استان وضعیت خوبی وجود دارد، اکنون آسفالت و بهسازی راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار در حال انجام است.

نادیان در ادامه با اشاره به اینکه محور نهاوند به فیروزان و نهاوند و آورزمان بخاطر سفرهای که درایام اربعین انجام می شود خاطرنشان کرد: اکثر تصادفات دراین فصل بدلیل نا آشنا بودن زایرین پیش می آید که از سال‌های قبل در دستور کار وزارت راه بوده است و محور نهاوند به فیروزان در حوزه همدان ۴۰ کیلومتر است که حدود ۲۵ کیلومتر در دسترس اجرا است و ۱۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده است و ۱۵ کیلومتر پیمانکار در حال فعالیت است که سال گذشته ۳ کیلومتر در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

وی در پایان مطرح کرد: صرفاً توسعه راه ها باعث کاهش تصادفات نخواهد شد و طبق نظر کارشناسان ۷۰ درصد عامل تصادفات عامل انسانی است که باید فرهنگ رانندگی را بین افراد جامعه بدرستی آموزش دهیم و یک آموزش همگانی منسجمی را دراین زمینه در جامعه می طلبد و باید بدانیم رانندگی یک مهارت و یک تخصص است.

کد خبر 6092530

دیگر خبرها

  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور صفه
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • تجهیز ۱۰۰ درصدی چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد