Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-01@21:35:14 GMT

رشد ۳۹درصدی صادرات صنایع فلزی

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۹۳۲۶۰

رشد ۳۹درصدی صادرات صنایع فلزی

  به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، میکاییل عظیمی‌، مدیرکل دفتر صنایع معدنی فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ارزش صادراتی تولیدات صنایع فلزی در هفت ماهه امسال ۲.۵ میلیارد دلار است که در مقایسه با سال گذشته(۲.۳ میلیارد دلار)، ۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: دستیابی به بیش از ۴.۱ میلیارد دلار صادرات محصولات صنایع معدنی فلزی تا پایان امسال برنامه‌ریزی شده است که آمارها حاکی از جلوتر بودن از برنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول تصریح کرد: در این مدت صادرات شمش فولادی ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته(۹۵)، از نظر وزنی ۱۲۰ درصد و از نظر ارزشی ۱۱۶ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی با اشاره به محصولات فولادی، گفت: تا پایان مهر ماه امسال ۱۱ میلیون و ۳۱۵ هزار تن از این محصولات تولید شده که در مقایسه با سال گذشته (۱۰ میلیون و ۲۸۵ هزار تن) ۱۰ درصد رشد را شاهدیم. 

عظیمی‌ادامه داد: در انواع شمش فولادی، تا پایان مهر ماه امسال ۱۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تن تولید انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته( ۱۰ میلیون و ۷۴۱ هزار تن ) ۱۴ درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای راه اندازی طرح‌های مختلف زنجیره فولاد در دولت، به رشد تولید آهن اسفنجی در این راستا اشاره کرد و گفت: تولید این محصول ۱۲ میلیون و ۵۹۰هزار تن بوده که در مقایسه با هفت ماه سال گذشته، ۱۹ درصد رشد یافته است.

کاهش ۳۳ درصدی واردات محصولات فولادی

مدیرکل دفتر صنایع معدنی فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به واردات محصولات فولادی از جمله مفتول صنعتی، ورق در یخچال و... تصریح کرد: در هفت ماهه سال ۹۶، واردات انواع محصولات فلزی از نظر وزنی با کاهش ۳۳ درصدی در مقایسه با سال گذشته مواجه شد؛ یکی از دلایل اصلی تحقق این مهم موظف کردن شرکت فولاد مبارکه به کاهش صادرات و تامین نیاز داخل بوده است.

عظیمی‌ادامه داد: در این مدت واردات شمش فولادی (از نظر وزنی) کاهش ۸۳ درصدی و صادرات آن رشد ۱۲۰ درصدی را تجربه کرد.

وی بیان کرد: مقصد عمده صادرات شمش و محصولات مقاطع طویل به کشورهای عراق، افغانستان، ترکیه، ترکمنستان، قطر، پاکستان و امارات متحده عربی و سایر کشورها بوده است، همچنین مقاطع تخت نیز به عراق، امارات، بلژیک، افغانستان، اسپانیا، ارمنستان ، عمان و سایر کشورها صادر شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: با توجه به حفظ استاندارد اسلب فولادی در کشور، در هفت ماهه امسال توانسته ایم این محصول را به کشورهای هدف صادراتی مدنظر صادر کنیم.

وی همچنین با اشاره به اقدام‌های انجام شده در راستای حمایت از زنجیره فولاد در کشور و رفع موانع و مشکلات موجود، ابراز امیدواری کرد که در افق ۱۴۰۴ به هدف تولید ۵۵ میلیون تن فولاد دست می یابیم.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۳۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان

تین نیوز

شرکت راه آهن قزاقستان (KTZ) صادرات کالاهای کشاورزی از طریق ریل به چین را به طور موقت ممنوع کرده است. KTZ این ممنوعیت را به دلیل  ازدحام در گذرگاه های مرزی با چین اجرایی می کند. هم اکنون در گذرگاه های مرزی دوستیک و خورگوس به ترتیب 180 و 100 واگن کالا در انتظار تخلیه و بارگیری هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از اندیشکده حمل و نقل ایران، به گفته KTZ، راه آهن چین واگن ها را به موقع تخلیه نمی کند و از طرفی مسئولان چینی می گویند که ایستگاه های مرزی آنها بیش از حد بارگذاری نشده است. نشریه الدالا قزاقستان نیز اظهار کرده است که این مشکل ناشی از کمبود زیرساخت نیست، بلکه مسائل بوروکراتیک است که سازمان های دولتی قزاقستان باید آنها را حل کنند.

این ممنوعیت از 11 آوریل اعمال می شود و تا 20 آوریل ادامه خواهد داشت. این ممنوعیت مربوط به گندم، جو، دانه های روغنی و آرد است. در گذرگاه مرزی دوستیک، این ممنوعیت به کک نفتی و ذغال سنگ نیز تعمیم بافته است.

ترجیح ترانزیت بر صادرات در راه آهن قزاقستان نشان دهنده عزم راسخ این کشور در تبدیل شدن به هاب ترانزیت منطقه ای است. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز