Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن مهر علیزاده شامگاه یکشنبه در شورای آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: خودکشی 2 نوجوان در اصفهان بیانگر افسردگی، ناراحتی های عصبی و روانی و نبود نشاط در جامعه است.
وی تصریح کرد: این نوجوان ها و جوان ها یا در اختیار آموزش و پرورش و یا در دانشگاه ها هستند که مسئولیت این دو دستگاه را سنگین تر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهرعلیزاده به اجرای طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش اموزان با عنوان( نماد) در استان اشاره کرد و گفت: 30 عنوان فعالیت درمدارس برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی همچون خشونت ، طلاق ، اعتیاد ، خودکشی در این طرح پیش بینی شده است .
وی از مسئولان خواست با برنامه ریزی علمی و تحقیقاتی برای جلوگیری از گسترش آسیب های اجتماعی در مدارس اقدام کنند.
مهرماه امسال 2 دختر نوجوان اصفهانی به دلیل نامعلومی خود را از بالای پل شهید چمران به پائین پرت کردند .
دراین حادثه که بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی و رسانه های داخلی و خارجی داشت ، یکی از این 2 نفر در محل جان باخت و دیگری به شدت مصدوم شد.
استاندار اصفهان همچنن با تاکید بر بر ارجحیت مسائل نرم افزاری و محتوایی برامورسخت افزاری در آموزش و پرورش گفت: مبادا که توجه به سخت افزار موجب غفلت ازامور محتوایی، تربیتی و نرم افزاری دانش آموزان شود.
مهرعلیزاده افزود: مسائل محتوایی، تربیتی وفرهنگی درآموزش و پرورش باید ازامورسخت افزاری مانند ساخت و ساز، مدرسه سازی، تعداد جلسات، نسبت معلم به دانش آموز و مسائلی از این قبیل از اهمیت بیشتری برخوردار باشد.
وی اظهار کرد: ممکن است کلاسی با 40 تا 50 نفر دانش آموزبه لحاظ محتوایی وکیفیت از کلاسی با تعداد 10 تا 15 نفر دانش آموز پربار تر و کیفی تر باشد که این مثال اهمیت محتوا و نرم افزار را در نظام آموزش و پرورش بیان می کند.
استاندار اصفهان تصریح کرد: در این راستا باید هم افزایش محتوا و نرم افزار و هم کیفیت آن مورد تاکید باشد و بررسی شود که محتوا مثبت است و یا منفی و تا چه حد با مسائل فرهنگی، هنجارهای اجتماعی، باورهای مردم و وضعیت اجتماعی روز در اصفهان، کشور و منطقه انطباق دارد.
وی خاطرنشان کرد: در موضوع محتوا و نرم افزار باید از افراد علمی ، جامعه شناس و دانشمند بهره گرفته شود.
مهرعلیزاده آموزش و مهارت های زندگی به دانش آموزان را یکی از مسائل مهم محتوایی و نرم افزاری برشمرد و گفت: به عنوان نمونه می توان با ارائه این آموزش ها به دانش آموزانی که در 10 تا 12 سال آینده ازدواج خواهند کرد کاری کرد تا موضوع طلاق که جامعه امروز را به شدت مبتلا کرده است پیشگیری و یا به حداقل ممکن رسانده شود.
وی همچنین با اشاره به آمار ارائه شده در استان مبنی بر بالا بودن تعداد مدارس غیردولتی در استان نسبت به میانگین کشوری گفت: این آمار باز هم باید افزایش یابد زیرا این امر بیانگر آن است که آموزش و پرورش در این گونه جوامع مورد توجه مردم است .

**وضعیت اعتیاد دانش آموزان نگران کننده است
استاندار اصفهان همچنین با بیان اینکه براساس آمار ارائه شده رشد غیرقابل قبولی در اعتیاد دانش آموزان و دانشجویان به مواد مخدر و بویژه شیوع آن در بین دختران وجود دارد گفت: این مهم بر مسئولیت های بعد پرورشی آموزش و پرورش تاکید دارد.
وی این ناهنجاری را نیازمند مراقبت بیش از پیش دانست و گفت: باید مراقب باشیم که خدای ناکرده با پرداختن و دفت در مسائل سخت افزاری از این آلودگی غفلت کنیم که قابل بخشش نیست.
در پایان این جلسه 2 طرح پیشنهادی آموزش و پرورش استان مبنی بر تشکیل شورای سیاستگذاری و کمیته علمی و اجرایی و همچنین راه اندازی سامانه نظام مراقبتی در مدارس (نماد) مصوب شد.
طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد) با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مراقبت از دانش‌آموزان و بمنظور هماهنگ کردن حدود هشت دستگاه غیر از آموزش و پرروش در سطح مدارس 6 استان کشور از جمله اصفهان اجرا می شود که در این طرح امکان معاینه و سنجش سلامت دانش‌آموزان با تجهیزات پیشرفته فراهم است.
همچنین طرح 'بزم اندیشه' به منظور بازبینی و تحلیل محتوای کتاب های درسی در ارتباط با مسائل فرهنگی و آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان مصوب شد.
ت/6994 / 6022 خبرنگار:آرزو فلاح - انتشار دهنده : عمادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۷۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب

ایسنا/اردبیل رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله بشود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند.

حسام رسولی، ۱۳ اردیبهشت در کارگاه آموزشی رابطان طرح داناب استان اردبیل که به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل در سالن اجتماعات شرکت مخابرات برگزار شد، ضمن گرامی داشت هفته مقام معلم اظهار کرد: جامعه محصول هنر و فکر معلم و قطعا هر موفقیتی در جامعه حاصل پرورش و آموزش معلمان است و اگر نقصی در جایی وجود دارد از آن  ناشی می شود که حرف معلمان خود را خوب گوش ندادیم.

رسولی ادامه داد: برای جلوگیری از بحران های جامعه و بحران های تدریجی مثل بحران بیکاری، بحران کاهش جمعیت و شیب هرمی جمعیت که به سمت پیری پیش می رود و همچنین بحران های اعتیاد و یکی از بحران های مهم جهان که با آن مواجهیم بحث بحران آب، نیازمند برنامه ریزی مدون، منطقی و علمی هستیم.

 وی افزود: دنیا با دو بحران هویت و آب مواجه است که هر دو نیازمند ایفای نقش معلم است و در استان ما نیز معضل آب  محرز شده، بگونه ای که در دوره آبیاری در منطقه آمار مراجعه به پزشکی قانونی زیاد می شود و علت آن تنش آبی در روستاها و همچنین شهرها است.

رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: ما بایستی علاوه بر پرداختن به بحث کیفیت آب، کمیت آب را نیز در نظر داشته باشیم که در بحران آب تاثیر گذاشته و در این حال، شرکت آب منطقه ای، آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی دست به دست هم داده اند تا بتوانند نقطه شروعی در جلب مشارکت کسانی باشند که پیرو برنامه مدون اهداف طرح داناب را به جلو ببریم.

وی اذعان کرد: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله شود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند بنابراین دانش آموزان ما که ذهنشان خلاق است حتما برای این مسئله و مشکل راه حل پیدا خواهند کرد.

رسولی خاطرنشان کرد:  این طرح را باید برای نسل جدید طرح مسئله کنیم و مطمئنا نسل جدید با کمک علم و فناوری خود این مسئله را حل خواهد کرد.

در وضعیت بحران آب در استان قرار داریم

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه ای استان اردبیل نیز در این کارگاه با اشاره به اهداف طرح داناب گفت: طرح داناب با هدف ایجاد مشارکت کلیه بهره برداران و کلیه ذینفعان که از منابع آب استفاده می کنند شکل گرفته که در واقع بحث نجات آب است.

فراهم کاظمی آذر اظهار کرد: در حال حاضر در وضعیت بحران آب در استان قرار داریم و امیدوار هستیم که بتوانیم با کمک آموزش دهندگان و معلمان به اهداف مورد نظر این طرح برسیم.

سفیران نجات آب در استان باشیم

معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این رویداد آموزشی گفت: در طرح داناب در راستای افزایش مثبت و تغییر نگرش و به عنوان سفیرانی که بتوانیم در جهت حفظ و نگهداری محیط زیست و نجات آب کار بکنیم، نقش داریم.

محمود مشکی با بیان اینکه برای پیش بینی طرح داناب و پیشگیری از بحران آب نیازمند همکاری معلمان و مدیران مدارس هستیم، اظهار کرد: باید دانش اموزان را به سمتی هدایت کنیم که در کنار بحث درس در مدرسه به مسئله های مختلف تز جمله آب ورود کنند.

وی افزود: ما با چهار نوع ارتباط مواجه هستیم ارتباط با خود، ارتباط با دیگران، ارتباط با خدا و ارتباط با طبیعت که همه این ارتباط ها در سند تحول موقعیت آفرین هستند.

مشکی ادامه داد: شناخت مهم ترین پایه حرکت است و در موضوع آب  بحث شناخت و آموزش اهمیت موضوع حائز اهمیت است.

وی افزود: بین افکار و رفتار رابطه است و مبنای هر چیزی و عملی با توسعه آموزش است بنابراین بحث مدیریت در مسئله آب حائز اهمیت است تا فرصت های جدید در توسعه ایجاد شود.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: بر اساس جامعه آماری ما که زیاد هم می باشد، در کلاس های درسی انتظار از معلمان و مدیران این است که بتوانیم اکثریت دانش آموزان را از این آموزش های طرح بهره مند کنیم و آموزش کیفی در این بحث در اولویت می باشد.

وی اذعان کرد: با اجرای پویش و اطلاع رسانی ها، استفاده از پوسترها و وسایل آموزشی امیدوار هستیم که بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

مشکی در پایان بیان کرد: دانش آموزان دوره اول متوسطه در پایه های هفتم، هشتم و نهم در مناطق نوزده گانه استان از آموزش های داناب بهره مند خواهند شد و این با کمک کلیه عوامل مدارس اعم از مدیران معلمان و کلیه نواحی آموزشی خواهند بود.

در ادامه این کارگاه آموزشی از پوستر مفهومی طرح داناب رونمایی شد و کارشناسان و متخصصان شرکت آب منطقه ای استان، به ارائه مباحث آموزشی و تبیینی پیرامون طرح داناب پرداخته و به سوالات حاضران پاسخ دادند.

طرح داناب در استان اردبیل با همکاری شرکت آب منطقه ای و اداره کل آموزش و پرورش و مشاوره اجرایی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اجرایی می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان ‌‌باید بدانند فلسفه مرگ بر آمریکا و اسرائیل چیست
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است