Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - مشاور اجتماعی وزیر نفت گفت: تولید 900 هزار بشکه نفت در افق چشم انداز توسعه (سال 1404 ) برای کشور هدفگذاری شده است.

به گزارش ایرنا، سید امیر طالبیان روز یکشنبه در همایش مسئولیت اجتماعی در صنعت نفت منطقه مرکزی و غرب کشور در سالن اجتماعات پتروشیمی شازند گفت: درحال حاضر 300 هزار بشکه نفت از میدان های مشترک نفتی با عراق برداشت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: افزایش تولید نیازمند توسعه مسئولیت اجتماعی است و این برنامه در سیاستگذاری ها وزارتخانه لحاظ شده است.
مشاور وزیر نفت بیان کرد: در 2 منطقه غرب کارون و پارس جنوبی با جهاد دانشگاهی قراردادهایی منعقد شده و آموزش یک هزار نفر از جوانان جویای کار در این مناطق، در راستای توسعه تولید درحال انجام است.
طالبیان گفت: مناطق غرب کارون و پارس جنوبی، هاب نفتی و گازی کشور محسوب می شوند که در چشم انداز 1404 به توسعه اجتماعی و استفاده از مشارکت مردمی در آن ها توجه شده است.
طالبیان افزود: به موازات افزایش تولید محصولات پتروشیمی، مسئولیت اجتماعی نیز نیازمند توسعه است چرا که صنعت نفت در استان خوزستان بیشترین هزینه ها را متحمل شده اما رضایتمندی مردم این مناطق به عنوان یکی از تکالیف اجتماعی در کنار تولید مد نظر است.
مشاور اجتماعی وزیر نفت گفت: وزارت نفت به منظور ارتقای سطح رضایتمندی مردم خوزستان به دنبال افزایش فعالیت های خدماتی و عمرانی است.
طالبیان افزود: مجوز صرف سه درصد اعتبارات ویژه برای حوزه مسئولیت اجتماعی از ریاست جمهوری اخذ شده است تا با این اعتبارات وزارت نفت در توسعه مسئولیت اجتماعی قدم های موثری بردارد.
وی اظهار کرد: این اعتبارات با توجه نیازهای این مناطق و شرایط جغرافیایی شناسایی شده و هزینه می شود و پیامدهای حضور صنعت نفت توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی گفت: تقویت روابط با مردم این مناطق به شکل برد برد است و با استفاده از مشارکت مردمی، رضایتمندی اهالی مناطق فراهم شود.
طالبیان افزود: مسئولیت اجتماعی در سه حوزه خانواده و کارکنان، محیط زیست و جامعه محلی تعریف شده است
وی اظهار کرد: خانه دار شدن کارکنان وزارت نفت به جای شهرک سازی از سیاست های جدید وزارت نفت است که این تغییر با هدف تحکیم بنیان خانواده صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند نیز در این همایش گفت: پایداری یکی از اصولی است که باید در مسئولیت اجتماعی به آن توجه ویژه ای داشت.
ابراهیم ولدخانی افزود: برنامه ریزی برای رعایت این اصل باید برای نسل های آتی هم در نظر گرفته شود.
وی در ادامه اظهار کرد: پتروشیمی شازند400 میلیارد ریال بابت پیگیری و اجرای موازین زیست محیطی پرداخت کرده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند گفت: رعایت موازین زیست محیطی و اجرایی کردن استانداردهای زیستی در زمینه هوا، آب و خاک در پتروشیمی شازند با جدیت دنبال می شود و مدیران علاوه بر توجه به سود سهامداران برای منافع سایر ذی نفعان هم به صورت هدفمند تلاش می کنند.
وی اظهار کرد: ظرف 2 سال اخیر 650 فرصت شغلی در پتروشیمی شازند فراهم شده است و این درحالی است که جذب نیرو در این مجموعه فقط باید بومی باشد و امکان به کارگیری افراد با توانمندی و تحصیلات از سایر استان ها وجود ندارد.
ولد خانی ادامه داد: 700 تا 800 میلیارد ریال در یک سال گذشته توسط پتروشیمی شازند در راستای رونق کسب و کار فعالیت اقتصادی انجام شده است.
مجتمع پتروشیمی شازند در سال 1372در کیلومتر 22غرب اراک در مساحتی بالغ بر 523هکتار راه اندازی شده است و متنوع ترین طیف محصولات پتروشیمی کشور را در تامین نیاز صنایع زیردستی به عهده دارد.
محصولات تولیدی پتروشیمی شازند در صنایع نساجی، انواع پلیمرها و پلاستیک ها، چسب سازی، لاستیک سازی، نفت و گاز، لوله های پلی اتیلنی، شوینده ها و پاک کننده ها در کشور کاربرد دارد.
6991/6013/خبرنگار: معصومه ابراهیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۵۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست