Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@19:21:08 GMT

چگونه از پلیس "فتا"کمک بگیریم ؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۲۲۲۸

چگونه از پلیس 'فتا'کمک بگیریم ؟

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، رشد قارچ‌گونه‌ جرائم در حوزه‌ فضای تولید و تبادل اطّلاعات مثل کلاهبرداری‌های اینترنتی، جعل داده‌ها و عناوین، سرقت اطّلاعات، تجاوز به حریم خصوصی اشخاص و گروه‌ها، هک و نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای و اینترنتی، هرزه‌نگاری و جرائم اخلاقی و برخی جرائم سازمان‌یافته‌ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایجاب می‌کرد که پلیس فتا که پلیسی تخصّصی در حوزه پی‌جویی و رسیدگی به جرائم سطح بالای فنّاورانه است، به وجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  بیشترین جرائم اینترنتی در فضای سایبری در حوزه امور مالی و خالی کردن حساب‌های بانکی است که خلافکاران با شگردهای مختلف رمز اینترنتی کاربران را به دست آورده و اقدام به سرقت موجودی حساب‌ها می‌کنند؛ گاهی وقت‌ها نیز با استفاده از دستگاه‌های پوز با پرسیدن رمز 4 رقمی کارت از صاحب آن،‌ هنگام خرید دو بار از حساب فرد پول برداشت می‌کنند.

همچنین سوء استفاده از اطلاعات و تصاویر شخصی و انتشار آنها بدون اجازه، تجاوز به حریم خصوصی، هک‌کردن سایت‌ها، هتک‌حیثیت و حرمت، فیشینگ و راه‌اندازی شبکه و کانال‌هایی به نام چهره‌ها و شخصیت‌های معروف، انتشار ویروس و سرقت اطلاعات و ... از جمله معروف‌ترین جرائم سایبری هستند.

حال اگر به صورت اتفاقی متوجه شدید که از حساب بانکی‌تان به صورت غیرمجاز برداشت شده یا عکسی از شما در شبکه‌ای منتشر شده و مسائلی از این قبیل، می‌توانید به صورت قانونی دنبال حق خود باشید و مجرم را پیدا کنید.

بهترین و قانونی‌ترین راه برای ارائه شکایت، مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ای است؛ این دادسرا وظیفه دارد جرائمی که در حوزه سایبر اتفاق افتاده را پیگیری کرده و حقوق شاکی را به آن باز گرداند.

در این روش پلیس فتا می‌تواند پس از ارائه شکایت از طریق شاکی خصوصی یا از طریق شکایت مدعی‌العموم به درخواست شکایت ورود کرده و جرائم رخ داده در فضای سایبر را پیگیری کند.

اما براستی مراحل تنظیم و دادخواست شکایت چیست؟

روند تشخیص و رسیدگی پرونده‌های قضایی در خصوص جرائم سایبری اینگونه است که باید ابتدا به دادسرا مراجعه و پس از اخذ مشاوره قضایی نسبت به تنظیم شکوائیه اقدام کرد؛ سپس دادخواست کیفری را جهت اخذ دستور قضایی به مسئول ارجاع دادسرا تحویل داد.

پس از دریافت پرونده از دادسرا آن را باید به پلیس فتا داد؛ البته در این مرحله باید مدارک و مستندات نیز ضمیمه شود؛ در این مرحله، پلیس فتا تحقیقات خود را در زمینه پرونده انجام داده و پرونده را جهت سیر مراحل قضایی به دادسرای ارجاع‌دهنده تحویل می‌دهد تا رسیدگی قضایی به پرونده انجام شود.

باید گفت: پلیس فتا همواره به کاربران توصیه کرده که هنگام خرید از فروشگاه‌ها شخصاً‌ از دستگاه پوز استفاده کنند؛ با اینترنت رایگان مکان‌های عمومی وارد حساب‌های اینترنتی نشده و خریدهای اینترنتی را همواره از سایت‌های معتبر انجام دهند؛ همچنین از نگهداری فیلم و عکس‌های خانوادگی در گوشی تلفن همراه،‌ رایانه، لب‌تاپ و سایر اقلام دیجیتال پرهیز شود؛ در ضمن به پیامک‌ها و ایمیل‌های حاوی مطالبی چون برنده شدن‌ توجه نکرده و ایمیل‌ و پیام‌های ناشناس را باز نکنند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۲۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، رئیس پلیس آگاهی پایتخت از شهروندان دعوت کرد تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانونشکنی‌ها یاریگر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند.

در پی دستگیری فردی که در اتوبوس مردم را کتک می‌زد سردار علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت در یادداشتی نوشت: اینجا تهران است حوزه استحفاظی پلیس آگاهی پایتخت! در این شهر هیچ ماجرای مجرمانه ای برای قانون شکنان شیرین به پایان نمی رسد.

بدون شک فرد اراذل و اوباشی که وقیحانه در برابر چشمان تعداد زیادی از شهروندان اقدام به ضرب و شتم بیرحمانه یکی از مسافران اتوبوس بی آرتی نموده بود هرگز گمان نمی کرد که شهروندی مسئول و متعهد در آن شرایط پر از استرس ،شجاعانه در حال تصویربرداری از اقدامات مجرمانه وی باشد و دیری نخواهد گذشت که سردی دستبند همکارانم بر دستهای آلوده اش خواهد نشست.

این اتفاق شیرین توسط کارآگاهان پلیس آگاهی رقم خورد تا بار دیگر به مجرمان و قانون شکنان ثابت شود پایتخت جای عرض اندام و اوباشی گری خلافکاران نیست.

اراذلی که گمان می کنند می توانند آرامش و امنیت شهروندان را با رفتارهای هنجارشکنانه و زیاده خواهی های خود برهم بزنند کافی است نگاهی به صفحات حوادث روزنامه ها بیاندازند تا با زنجیره ای از اخبار کشفیات و دستگیری های پلیس آگاهی روبرو شوند.

شاید شروع یک پرونده با قانون شکنی یک مجرم آغاز شود اما این کارآگاهان پلیس آگاهی هستند که پایان بندی آن را با دستگیری متهم مربوطه رقم می زنند.

افسران شایسته این پلیس در تلاشی بی وقفه و شبانه روز برای مقابله با جرائم و آسیبهاکوچکترین سرنخها و مستندات را با هدف شناسایی مجرمین و احقاق حق مالباختگان و قربانیان دنبال می نمایند.

اینجانب به عنوان سکاندار پلیس آگاهی پایتخت به استناد عملکرد درخشان همکارانم در پرونده اتوبوس بی آرتی و همچنین دستگیری زورگیران اتوبان صدر و بسیاری موارد دیگر این اطمینان خاطر را به شهروندان می دهم که پلیس در مسیر برقراری امنیت و آرامش ساکنان پایتخت از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد و مجرمان بدانند، تعدی به حقوق هر یک از ساکنان پایتخت از سوی کارآگاهان متعهد و غیرتمند پلیس آگاهی بی پاسخ نخواهد ماند.

در پایان از شهروندان گرامی دعوت می نمایم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیبها و جرائم و قانون شکنی ها یاریگر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند.

عامل کتک زدن مردم با زنجیر در اتوبوس دستگیر شد | ویدئو

۷ جای سر من را شکافتند! داشتم بیهوش می شدم که ...| روایت فردی که سارقان با زنجیر و قمه در اتوبوس به جانش افتادند | ویدئو

کد خبر 847881 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم پلیس فتا اوباشگری زندان

دیگر خبرها

  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان