Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده همزمان یک نیرو در چند مسئولیت و نداشتن مجوز، اصلی ترین مشکل درمانگاه عمومی-تخصصی تامین اجتماعی دلیجان است.rn

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام دلیجان، شهرستان دلیجان علیرغم داشتن جمعیتی بالغ بر ۵۱ هزار نفر و قرارگیری در کریدور شرق تا غرب و شمال تا جنوب، با مشکلات عدیده‌ای در حوزه بهداشت و درمان دست و پنجه نرم می‌کند و متاسفانه تا به امروز پیگیری‌ها و وعده‌های مسولان برای رفع مشکلات در این بخش همچنان ثمری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احداث درمانگاه عمومی- تخصصی دلیجان، پاسخی به مطالبات ۱۵ ساله مردمی

احداث درمانگاه عمومی- تخصصی دلیجان به عنوان یکی از مطالبات اصلی مردم این شهرستان از دهه ۸۰ توسط مسئولان شهرستانی پیگیری شد و در نهایت پیگیری نماینده مردم دلیجان و محلات با مساعدت مدیریت تامین اجتماعی دلیجان نتیجه داد و عملیات اجرایی آن  از آبان ماه ۹۳ در مساحت تقریبی ۳۳۰۰ مترمربع  در دو طبقه آغاز شد.

این درمانگاه همزمان با سفر هیات دولت یازدهم به استان مرکزی در سوم آبانماه سال ۹۵ از طریق ویدئو کنفرانس به بهرهبرداری رسید تا مطالبه ۱۵ ساله و دغدغه مردم این شهرستان را در بخش‌های آزمایشگاه، پزشک عمومی، دندانپزشکی، زنان و زایمان، چشم پزشکی و احیاء قلبی-تنفسی پاسخ دهد.

وضعیت تنها بیمارستان شهرستان نگران کننده است

رحمان دلاوری رئیس شورای اسلامی شهر دلیجان در گفتگو با خبرنگار پیام دلیجان در خصوص مشکلات حوزه بهداشت و درمان این شهر وضعیت بیمارستان امام صادق(ع) دلیجان را به عنوان تنها بیمارستان شهرستان نگران کننده دانست و گفت: متاسفانه مشکلات حوزه بهداشت و درمان دلیجان امروز به قدری است که دیگر تامین پزشک متخصص در اولویت نیست بلکه در حال حاضر کمبود پزشک‌ عمومی و آمبولانس دغدغه اصلی حوزه بهداشت و درمان این شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه از نظر تجهیزات در حال حاضر نگرانی در بیمارستان وجود ندارد، ادامه داد: بسیاری از تجهیزات پزشکی نظیر سونوگرافی و رادیولوژی و غیره در این مرکز درمانی وجود دارد ولی بدلیل عدم حضور متخصص مربوطه بلا استفاده مانده و پاسخگوی نیاز بیماران در این بخش‌ها نیست.

کمبود نیروی انسانی چالشی جدی در حوزه بهداشت و درمان دلیجان

یکی از شهروندان دلیجانی در خصوص مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان گفت: هر بار که بیمارستان امام صادق(ع) دلیجان مراجعه کردم با صف‌های طولانی مواجه شده‌ام.

وی کمبود نیروی انسانی را یکی از مشکلات حوزه بهداشت و درمان دلیجان عنوان کرد و افزود: نبود نیروی انسانی باعث شده تا در بخش‌های مختلف مردم در صف‌های طولانی انتظار دریافت خدمات باشند.

نداشتن مجوز یکی از اصلی‌ترین مشکلات مرکز درمان دلیجان

غلامرضا فتح آبادی مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مرکزی در گفتگو با پیام دلیجان، ارزیابی عملکرد مسائل حوزه بهداشت و درمان استان را یکی از اقدامات ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان مرکزی عنوان کرد و افزود: در سطح استان ۳۶ درمانگاه فعال است که از این تعداد ۳۲ درصد در بخش خصوصی، ۱۹ درصد تامین اجتماعی، ۸ درصد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی و دولتی، ۱۳ درصد تحت پوشش سپاه و ۱۱ درصد درمانگاه های خیریه هستند که در این تعداد درمانگاه ۴۸۸ پزشک، ۱۴۳ پزشک عمومی و متخصص ارائه خدمات می‌دهند.

فتح آبادی با اشاره به اینکه ۵۸ درصد درمانگاه ها خدمات دندانپزشکی را به بیماران ارائه می‌دهند، گفت: ۴۶ درصد درمانگاه‌های فعال استان دارای متخصصان زنان و زایمان، ۳۲ درصد دارای متخصص اطفال هستند و همچنین ۳۶ درصد درمانگاه ها دارای آزمایشگاه، ۸ درصد دارای پاتولوژی، ۲۲ درصد دارای رادیولوژی و ۱۱ درصد رادارای سونوگرافی هستند.

مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مرکزی با اشاره به اینکه در شهرستان دلیجان دو درمانگاه وجود دارد، ادامه داد: یکی مربوط به بخش خصوصی بوده که به صورت کامل فعال نیست و دیگری مربوط به تامین اجتماعی است.

وی ادامه داد: بعد از گذشت بیش از یک‌سال از فعالیت درمانگاه عمومی- تخصصی تامین اجتماعی دلیجان استفاده همزمان یک نیرو در چند سِمت و نداشتن مجوز اصلی‌ترین مشکل درمانگاه دلیجان است که نیازمند پیگیری های لازم از سوی مسئولین است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۳۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: دولت در حوزه بهداشت و درمان برای استان گلستان اقدام به ایجاد و راه‌اندازی دستگاه توموتراپی برای درمان بیماران سرطانی و راه‌اندازی دستگاه اسکن هسته‌ای پس از ۲۰ سال کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سعید گل‌فیروزی در دیدار با منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت با اشاره به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان اظهارداشت: خدمات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان با اولویت نگاه به حوزه بهداشت و پیشگیری در سطح یک درمانی استان، بی‌نظیر است.

وی اظهار کرد: ساخت 25 خانه بهداشت، پایگاه اورژانس و پایگاه جامع سلامت شهری و روستایی، بخشی از خدمات دولت سیزدهم در گلستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: ایجاد نخستین مرکز جراحی قلب و نیز نخستین مرکز نازایی سطح 2 در گرگان و گنبدکاووس و نیز نصب و راه‌اندازی سه دستگاه آم.ار.آی (MRI) دولتی در گرگان، علی‌آباد کتول و گنبدکاووس بخش دیگری از اقدامات انجام شده در گلستان حوزه بهداشت و درمان است.

گل‌فیروزی خاطرنشان کرد: تکمیل نخستین مرکز نازایی سطح سه در بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان با 100 میلیارد ریال اعتبار نیز از خدمات ارزشمند دولت در حوزه بهداشت و درمان گلستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: دولت سیزدهم نیز در حوزه بهداشت و درمان برای این استان اقدام به ایجاد و راه‌اندازی دستگاه «توموتراپی» برای درمان بیماران سرطانی و راه‌اندازی دستگاه اسکن هسته‌ای پس از 20 سال در بیمارستان پنج‌ آذر گرگان کرد.

آیت الله سید محسن طاهری نماینده منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این جلسه گفت: حوزه سلامت در اولویت استان است و در دولت سیزدهم اقدامات خوبی نیز در این حوزه اتفاق افتاده است.

حجت الاسلام محسن طاهری در این دیدار به موضوعات توزیع عادلانه خدمات سلامت در سراسر استان، ریشه‌یابی و علت یابی شیوه برخی از بیماری‌ها در استان، فرهنگ‌سازی و نمادینه کردن اخلاق پزشکی در جامعه و نیز بر ارزش گذاری مبانی اعتقادی و تقویت عفاف و حجاب تاکید کرد.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت