Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه در نشست خبری تشریح لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور با اشاره به اینکه بودجه ریزی تعدادی از دستگاه‌های دولتی بر مبنای عملکرد است، اظهار کرد: با توجه به محدودیت اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای از منابع مالی، بانکی و بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:برای تسریع در پایان بخشیدن به طرح‌های عمرانی در نظر دارین که با استفاده از مدل ppp تجربه شده در حهان استفاده کنیم که در این مدل معروف دولت با بخش خصوصی می‌تواند مشارکت داشته باشد.

نوبخت با بیان اینکه ۷۲ هزار پروژه عمرانی ناتمام در کشور وجود دارد، افزود: اکنون ۶۶ هزار پروژه عمرانی و ۶ هزار طرح ملی وجود دارد که این طرح‌ها را در سه گروه قابل واگذاری هستند.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه این پروژه‌ها در سه گروه قابل واگذاری است، ادامه داد: گروه اول طرح‌هایی که قابل واگذاری بودند کار آن‌ها انجام شده، گروه دوم مشارکت با بخش خصوصی و گروه سوم نمی‌توان آن‌ها را واگذار کرد و دولت باید آن‌ها را تمام کند.

این مقام مسوول، بودجه کل کشور را ۱۱۹۴ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: منابع عمومی بودجه ۳۶۸ هزار میلیارد تومان بوده است.

به گفته وی در بودجه شفاف برآورد منابع و مصارف و چگونگی نیل به سیاست‌ها و اهداف دولت در آن سال مشخص شده است.

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه درآمد‌های دولت در لابحه بودجه ۹۷، مبلغ ۱۹۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است، اذعان کرد: این رقم نسبت به مصوب امسال ۱۱.۱ درصد افزایش یافت که این رشد مربوط به درآمد مالیاتی و گمرکی است.

وی با اشاره به اینکه رقم مالیات ۱۰۵ هزار میلیارد تومانی نسبت به نصوب قانون سال جاری ۶.۷ درصد رشد را نشان می‌دهد، بیان کرد: البته امکان دریافت مالیات بیشتری وجود دارد که این امر بیانگر فشار بیشتر به مدیان مالیاتی نیست بلکه معتقدیم اکنون ۴۰ هزار میلیارد تومان از کسانی که درآمد دارند طبق قانون از مالیات معاف هستند که بایستی گروه‌های معاف از مالیات مورد بازبینی قرار گیرند.

این مقام مسوول درادامه یادآورشد:همچنین لایحه پنهان وغیر شفافی وجود دارد که آن چنان که باید وشاید برحسب فعالیت و درآمد خود مالیات پرداخت نمی‌کنند.

وی با اشاره به آخرین وضعیت درآمد گمرکی در سال آینده تصریح کرد: امسال درآمد گمرکی ۱۷ هزارو ۳۰۰ نیلیارد تومان بود که در لایحه سال آینده ۲۳ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

رییس سازمان برنامه و بودجه یادآورشد: با توجه به آنکه کل درآمد کشور برای سال آینده ۱۹۳ هزار میلیارد تومان است، اما بیشتر از این رقم باید حقوق دهیم صمن آنکه طرح‌های عمرانی و اوراقی که سال‌های قبل منتشد کردیم سال آینده با سود آن باید تملک کنیم.

وی ادامه داد: بنابراین ۱۰۱ هزار میلیارد تومان ناشی از فروش نفت،۴۰۰ نیلیارد تومان از پروژه‌های عمرانی و ۱۵۰۰ نیلیارد تومان از محل فروش ساختمان درآمد کسب می‌کنیم.

وبگی با اشاره به واگذاری سهام کارخانجات براساس اصل ۴۴ گفت: براین اساس ۶ هزارو ۱۰۰ میلیارد تومان فروش سهام کارخانه‌های خصوصی سازی در این لایحه پیش بینی شده است.

درحال تکمیل/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۳۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

محمد وحید نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه نقشه راه از ابتدای سال ۱۴۰۲ مشخص بوده است، اظهار کرد: به همت مجموعه مدیریت شهری درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ به صورت ۱۰۸ درصدی محقق شده است.

وی با اشاره به سهم شهرداری مرکز در تحقق درآمد سال ۱۴۰۲، افزود: عملکرد شهرداری مرکز در حوزه نقدی ۱۰۱ درصد و در حوزه غیرنقدی ۱۲۱ درصد بود.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم در زمینه عوارض نوسازی تصریح کرد: در راستای فرهنگ سازی و مشارکت با شهروندان شاهد تحقق ۷۸ درصدی در این حوزه بوده‌ایم که با توجه به سوابق گذشته قابل توجه است.

وحیدنیا با اشاره به سهم عوارض ساخت‌وساز از درآمدهای شهرداری، ادامه داد: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به تفکیک تحقق درآمد تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری ۱۴۰ درصد، در بحث اوراق مشارکت ۱۰۰ درصد، در مالیات و ارزش افزوده ۱۸۰ درصد و در حوزه وام دریافتی مجموعه مدیریت شهری شاهد ۱۱۷ درصد تحقق درآمد بوده است.

وحیدنیا با اشاره به سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده، گفت: طی سال‌های اخیر اداره کل مالیاتی استان قم پیگیری‌هایی را برای پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ در استان انجام داد که سهم خوبی بر ارتقای درآمدهای شهرداری از این طریق داشت.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که با سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده برای مردم قم امکانات و تسهیلات رفاهی همچون پروژه‌های تقاطع غیرهمسطح یا بوستان‌های شهری ایجاد شود و این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم تا مردم بدانند این بخش از مالیات کجا مصرف می‌شود.

کد خبر 749948

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی
  • پیکانپور از سازمان غذا و دارو رفت
  • نرخ مالیات بر عایدی سرمایه املاک، خودرو، طلا و ارز چقدر است؟
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد