Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@22:58:58 GMT

باید مقاومت اقتصاد افزایش یابد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۶۳۷۴

معاون اول رئيس جمهور با اشاره به پيشرفت طرح هاي اولويت دار در دستگاه هاي مختلف در چارچوب سياست هاي اقتصاد مقاومتي، گفت: دبيرخانه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي بايد با تشكيل كارگروه هاي تخصصي به بررسي وضعيت كشور درقالب سياست هاي تبيين شده در اقتصاد مقاومتي بپردازد و راهكارهاي لازم براي تحقق پنج رويكرد اصلي اين سياست ها را ارايه كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، دكتر جهانگيري صبح امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي اظهار داشت: اگر ما به دنبال ايجاد اشتغال و توليد و مقاوم سازي اقتصاد در برابر تكانه هاي خارجي هستيم، بايد به دنبال شرايطي باشيم كه در صورت هر اتفاقي نظير تحريم هاي مجدد، وضعيت اقتصاد كشور نسبت به دوره قبل از تحريم ها بهتر باشد و مقاومت اقتصاد افزايش يافته باشد.
 وي با اشاره به اينكه نظام بانكي و بخش نفت اصلي ترين گرانيگاه دشمني براي ضربه زدن به اقتصاد كشور بود، گفت: بايد با رصد دقيق ببينيم در اين حوزه ها چقدر در برابر تحريم ها مقاوم شده ايم.  معاون اول رئيس جمهور افزايش بهره وري، حفظ امينيت سرمايه گذاري، رقابتي كردن اقتصاد در جهت حفظ توان داخلي را از اولويت هاي  سياست هاي  اقتصاد مقاومتي دانست و گفت: دبيرخانه بايد با شناسايي گره هاي موجود در قوانين، موانع و گره ها را به پشتوانه ظرفيت اقتصاد مقاومتي بي اثر كند.  وي تصريح كرد: بخش خصوصي بايد احساس كند سرمايه گذاري در ايران امنيت دارد. خوشبختانه باني و حامي اقتصاد مقاومتي رهبر معظم انقلاب است و بايد با اتكا به اين پشتوانه بدون رودربايستي مشكلات را برطرف كنيم تا اقتصاد كشور مقاوم تر از پيش شود و نبايد اقتصاد كشور با يك فشار آسيب ببيند.  دكتر جهانگيري با تاكيد بر اينكه بايد گزارشي درباره موانع و دلايل عدم پيشرفت يا پيشرفت طرح ها در اقتصاد مقاومتي تهيه شود، گفت: بايد دغدغه هاي موجود براي تامين و دست يابي به اهدافي نظير امنيت سرمايه گذاري، حمايت از توليد داخلي و صادرات احصاء دقيق شود و در قالب يك گزارش با ذكر موانع و وظايف قواي مختلف تهيه و به استحضار رهبر معظم انقلاب برسد تا از حمايت ها و رهنمودهاي ايشان برخوردار شويم.  وي با اشاره به تاكيد رهبر معظم انقلاب مبني بر ضرورت نافذالكلمه بودن ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي تصريح كرد: بايد بررسي شود كه با اختيارات موجود ميزان اين نافذالكلمه بودن تا چه حد است.  جهانگيري با بيان اينكه دولت معتقد به اجراي سياست هاي 24 گانه اقتصاد مقاومتي است، گفت: روند پيشرفت اجراي طرح هاي اولويت دار اقتصاد مقاومتي مثبت بوده است اما ما بايد نگاه كلان تر و جامع تري به مسايل اقتصادي داشته باشيم.  معاون اول رئيس جمهور با انتقاد از كم كاري كه در باب گفتمان سازي اقتصاد مقاومتي صورت گرفته است افزود: گفتمان سازي اقتصاد مقاومتي بسيار با اهميت است و همه نخبگان كشور، دانشگاه ها، دستگاه هاي مختلف بخصوص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و صدا و سيما كه مسئوليت اصلي گفتمان سازي را داشته اند، بايد در اين زمينه فعالانه تر برخورد كنند .  دكتر جهانگيري در ادامه با اشاره به گزارش عملكرد پروژه هاي اقتصاد مقاومتي در زمينه توسعه شبكه ريلي كشور گفت: توسعه راه آهن جزو اولويت هاي دولت است و بايد براي توسعه راه آهن كشور و مسيرهاي اولويت دار حمل و نقل ريلي كشور تلاش شود.
وي بر رفع گلوگاه ها و محدوديت ها در اين زمينه تاكيد كرد و گفت: بايد در يكي از جلسات ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي اين موضوع طرح شود تا براي آن در طول برنامه ششم توسعه تصميمات لازم اتخاذ گردد.
 در اين جلسه نايب رئيس مجلس و وزراي تعاون، كار و رفاه اجتماعي، جهاد كشاورزي، دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، صنعت، معدن و تجارت،‌فرهنگ و ارشاد اسلامي، نفت، رييس كل بانك مركزي، معاون علمي و فناوري رييس جمهور،‌رييس سازمان امور اداري و استخدامي كشور، رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، معاون امور زنان و خانواده و رييس صندوق توسعه ملي كشور حضور داشتند، هر يك از اعضا ديدگاه هاي خود را درباره تاثير سياست هاي اقتصاد مقاومتي در پيشبرد پروژه هاي بزرگ دستگاه ها و تحقق رويكردهاي كلان اين سياست ها تبيين كردند.  همچنين در اين جلسه و در ادامه گزارش هاي پيشرفت طرح هاي اولويت دار وزارتخانه ها در چارچوب اقتصاد مقاومتي، وزارت راه و شهرسازي گزارش از پروژه ها و برنامه هاي مرتبط با توسعه شبكه ريلي كشور ارايه كرد.  در اين گزارش با اشاره به روند پيوستن پنج استان كشور به شبكه ريلي و اجراي ده ها طرح ريلي براي استفاده از ترانزيت و زير ساخت هاي آن براي تحقق سياست هاي اقتصاد مقاومتي عنوان شد كه با اجراي اين طرح ها ركورد جديدي در تاريخ راه آهن كشور به دست آمد و بيش از 77 درصد طرح هاي ابلاغ شده عملياتي شده است.  وزير راه و شهرسازي در اين خصوص از برنامه ريزي براي اتصال همه مراكز استانها به راه آهن و بهره گيري از فناوريهاي نوين نظير برقي كردن قطارها خبر داد و تمركز بر موضوع ريل را يكي از بسترهاي تحقق اقتصاد مقاومتي ارزيابي كرد.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۶۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت

به گزارش  اتاق خبر به نقل از نبض بازار،علی بهادر جهرمی در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گفت که افزایش 35 درصدی مستمری این قشر در هیئت دولت تصویب شده است.

وی افزود: البته سایر اجزای حقوق مثل حوزه هایی که ناظر به عائله مندی و سایر کمک‌هزینه های جانبی افزایشش بعضا از این مقدار هم بیشتر بوده و افزایش قابل قبولی بوده و ان شا الله به جبران هزینه هایی که در طول ماه و سال این خانواده بزرگ و عزیز بازنشستگان تامین اجتماعی دارند کمک کند.

وی بیان کرد: یکی از محورهای مهم سیاست‌های سازمان تامین اجتماعی به حوزه انتظام‌بخشی به سیاست‌های حمایتی در کشور اختصاص دارد و امروز آیین‌نامه‌ای در هیات وزیران به منظور ایجاد پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان و در راستای محور مهم سیاست‌های کلی تامین اجتماعی به تصویب رسید. 

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: هیات وزیران امروز با این آیین که به پیشنهاد وزارت کار به هیات وزیران تقدیم شده بود و در جلسات متعدد کمیسیون‌های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود موافقت کرد که بتوانیم انتزاع‌بخشی مناسبی داشته باشیم و هم کارآمدی و هم انسجام را در خدمت‌رسانی‌ حمایتی به جوامعی که تحت پوشش نهادهای مختلف حمایتی هستند و یا به روش‌های مختلف حمایت‌هایی از آنها انجام می‌گیرد مطابق این مصوبه داشته باشیم.

وی ادامه داد: درخصوص سیل سیستان و بلوچستان که پیش از این گزارش‌هایی در همه جلسات از ابتدای سیل تا امروز وزرای مرتبط در جلسه ارائه کرده بودند امروز به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه در جلسه هیات وزیران مقرر شد که فعلا میزان هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت تنخواه در اختیار استاندار و وزارت کشور قرار بگیرد تا بتوانند به عنوان هزینه‌های ضروری اولیه در سطح استان هزینه کنند البته مبالغ خسارت که بیش از این برآورد شده بعد از برآورد نهایی توسط مجموعه‌ها و دستگاه‌های مربوطه درخصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

     

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت