Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی همدان گفت: این دانشگاه با عقد تفاهم نامه همکاری در زمینه های علمی - پژوهشی با دستگاه های اجرایی استان به سودآوری بیش از 2 میلیارد ریالی دست یافته است.

به گزارش ایرنا دکتر مژگان نجفی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی همدان اظهار کرد: در 2 سال اخیر 6 تفاهم نامه همکاری با صندوق کارآفرینی امید، نیروی انتظامی، سازمان استاندارد، سازمان محیط محیط زیست ، نیروگاه شهید مفتح و سازمان فوریت‌های پزشکی استان همدان منعقد شده که در مجموع 2 میلیارد و 90 میلیون ریال برای دانشگاه صنعتی همدان سودآوری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در حال حاضر پنج قرارداد پژوهشی نیز با دستگاه های اجرایی در حال انعقاد و اجرا است گفت: هم اینک استادان دانشگاه برای اجرای طرح پژوهشی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری کانون پتنت ایران، شرکت توزیع نیروی برق استان همدان و صنایع شهید شیرودی هستند و نیز 2 قرارداد علمی – پژوهشی با سازمان صنایع دفاعی در حال انعقاد قرارداد هستند.
وی با اشاره به همکاری دانشگاه صنعتی همدان با صندوق کارآفرینی امید در حمایت ازطرح‌های کارآفرینی گفت: در همین راستا 12 طرح‌ کارآفرینی از اساتید و دانشجویان دانشگاه به این صندوق معرفی شده است.
وی از معرفی 25 دانشجو مقطع کارشناسی و 12 دانشجو مقطع کارشناسی ارشد جهت انجام بازدیدهای فردی از مراکز علمی صنعتی خبر داد و افزود: در همین راستا بازدیدهایی از کارخانه بتن صنعت بریس، کارخانه کنترل گاز اکباتان، شرکت ذوب ریزان، معدن سنگ آهن باباعلی، نیروگاه شهید مفتح، تصفیه خانه شهید بهشتی، کارخانه فولاد ویان و معادن چادرملو و باما یزد صورت گرفته و دانشجویان با نحوه کار در این صنایع آشنا شده اند.
مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی همدان به فعالیت کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری اشاره کرد و گفت: با توجه به ارائه‌ ایده‌ و درخواست دانشجویان جهت حضور در کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشگاه صنعتی همدان تاکنون 12 طرح به کانون ارسال شده که پس از چهار جلسه داوری طرح‌های ارائه شده، هفت طرح پذیرش نهایی شد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری رویدادهای 'ایده پارک' در دانشگاه گفت: از ابتدای سال تاکنون 2 ایده پارک اپلیکیشن و برنامه‌های نرم‌افزاری و ایده پارک مهندسی پزشکی به میزبانی دانشگاه صنعتی برگزار شده و در برگزاری ایده پارک کسب و کار سبز با محیط زیست همکاری داشته ایم.
نجفی متوسط مراجعه دانشجویان به کتابخانه دانشگاه صنعتی همدان را روزانه 131 مورد برشمرد و خاطرنشان کرد: 738پایان نامه و 224 کتاب تا پایان آبان سال 96، از طریق کتابخانه دیجیتال مطالعه شده است.
وی در ادامه به عضویت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی همدان در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی اشاره کرد و یادآور شد: تمامی تجهیزات و خدمات قابل ارائه توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی به همراه تعرفه های مصوب دانشگاه ثبت شده است.
وی افزود: بر اساس توافق صورت گرفته اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی همدان با تخفیف 40 درصدی می توانند از خدمات آزمایشگاهی در آزمایشگاه های عضو شبکه فناوری های راهبردی استفاده کنند.
مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی همدان به افزایش چاپ مقالات اساتید دانشگاه صنعتی همدان در ISI اشاره کرد و افزود: آمار تعداد مقالات ISI چاپ شده در سال 92، 33 مورد بوده که این آمار امسال به 60 مورد افزایش یافته ضمن اینکه تعداد استناد به مقالات چاپ شده دانشگاه در سال گذشته 223مورد بوده که این تعداد امسال به 1965 رسیده است.
نجفی گرنت پرداخت شده به اساتید دانشگاه را در سال گذشته 2میلیارد و 160 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: 55 نفر از اساتید هیات علمی دانشگاه دارای گرنت هستند.
وی توجه به پژوهش را جزو اولویت های دانشگاه صنعتی همدان دانست و گفت: رشد خوبی در این زمینه داشته ایم ضمن اینکه در حوزه کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت درحال اجرای 27 تفاهم‌ نامه علمی - پژوهشی با سازمان‌ها و صنایع مختلف هستیم.
در حال حاضر 2 هزار دانشجو در رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف در دانشگاه صنعتی همدان تحصیل می کنند.
هفته پژوهش از 21 تا 27 آذر ماه برگزار می‌شود.
7520/2087
خبرنگار: میثم ناصرنژاد** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور 32 هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده 15 تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

وی با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، 9 هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس