Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@17:29:20 GMT

سوغات های نمکی برای بدن

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۰۳۲۸

سوغات های نمکی برای بدن

خبرگزاری میزان- یک مسؤل حوزه سلامت کشور منشأ بسیاری از بیماریهای غیر واگیر را به دلیل مصرف زیاد نمک عنوان کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،  محمد کاظم زاده در جمع دانشجویان بهداشت مواد غذایی، با اشاره به شیوع بیش از پیش بیماریهای غیر واگیر به علت سبک زندگی نادرست و تغذیه غلط در بین مردم و ضرورت کاهش این مواد از برنامه غذایی اظهار داشت: متاسفانه با مصرف بیش از اندازه قند، نمک و چربی در برنامه غذایی مردم، هر روز شاهد افزایش بیماریهای غیر واگیر از جمله چاقی، بیماریهای قلبی و عروقی، کلیوی و دیابت در سطح جامعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی افزود: سازمان غذا و دارو با توجه به اهمیت این مسئله، طرح برچسب گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه ای را به عنوان ابزاری برای انتخاب صحیح مواد غذایی برای پیشگیری از بیماریهای یاد شده را از سال 94 اجرایی کرد و همه دانشگاههای کشور نیز ملزم به اجرایی کردن این برچسب‌ها شدند.

 

 کاظم زاده با اشاره به استقرار دبیرخانه برچسب گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه در دانشگاه همدان تصریح کرد: مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با آموزش گسترده مسئولان فنی، صنایع غذایی استان توانستند بیش از 96 در صد از محصولات غذایی را مندرج به نشانگرهای رنگی کنند.

 

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان با معرفی نمونه‌هایی از محصولات مندرج به این برچسب‌ها، نشانگرهای رنگی تغذیه ای را به طور کامل برای دانشجویان شرح داد.

 

وی در ادامه با اشاره به مصرف بالای مواد آرایشی  و اقبال مردم به این مواد اظهار کرد: متاسفانه  میانگین مصرف مواد آرایشی در کشور ما از میانگین مصرف جهانی آن بالا ست.

 

کاظم زاده افزود: متاسفانه بیشتر مواد آرایشی و بهداشتی از میادین غیر رسمی و به طور قاچاق وارد کشور می‌شود که  ضرورت دارد، در صورت خرید محصولات آرایشی و بهداشتی حتما از فروشگاه‌های معتبر و محصولات مندرج به برچسب اصالت کالا باشند.

 

وی اظهار کرد: براین اساس به منظور ارتقاء سواد سلامت مردم و فرهنگ سازی، با حضور در مدارس، دانشگاهها، سازمانهای دولتی و خصوصی و دیگر ارگانها بسیج گسترده آموزشی را در سطح استان آغاز کرده است و تا نهادینه شدن  سبک زندگی سالم با استفاده از محصولات سلامت محور این آموزش ها ادامه خواهد داشت.

منبع: الودکتر

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۰۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب