Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در سال ۹۶تنها ۱۵۰هزار نفر از طرفیت پذیرش این دانشگاه تکمیل شد و حدود ۴۰۰ هزار نفر ظرفیت خالی داشتیم.

به گزارش ایسنا، محمد حسین امید در نشست با روسای مراکز علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: در مدت کمتر از ۵سال(از سال ۸۴ تا ۸۹)تعداد مراکز علمی کاربردی کشور از ۳۱۲مرکز به ۹۰۰مرکز معادل سه برابر افزایش یافت، در همین مدت دانشگاههای دولتی از حدود ۶۰ دانشگاه به ۱۳۰دانشگاه افزایش یافتند و مراکز دانشگاه پیام نور چند برابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در گذشته به ازای هر ۲۰نفر پشت کنکوری یک نفر پذیرفته می شد اما هم اکنون به ازای هر یک نفر پشت کنکوری سه صندلی خالی در دانشگاهها وجود دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور خاطرشنان کرد: ۴میلیون و ۸۰۰هزار نفر دانشجو طی سال ۹۴در سطح دانشگاههای کشور داشتیم در حالی که هم اکنون این تعداد دانشجو به ۴میلیون نفر رسیده است، این روند همچنان ادامه دارد و تا پایان سال ۱۴۰۴روند پذیرش دانشجو در دانشگاههای کشور کاهشی خواهد بود.

امید تصریح کرد: ظرفیت دانشگاهها کم شده و رقابت ها بین دانشگاهها شروع شده و لازم است دانشگاهها وضعیت آموزشی خود را بهبود ببخشند.

وی ادامه داد: با تولید انبوه دانشجو چیزی عاید کشور نمی شود و بنابراین دانشگاه علمی کاربردی دنبال پرورش و تربیت نیروی انسانی مهارتی خواهد بود، دانشجوی علمی کاربردی باید در محیط کار حضور یابد و همه تلاشها در راستای حضور دانشجویان در محیط کار و کسب مهارتهای شغلی جهت ایجاد کسب و کار مناسب است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: مشکل اول و آخر کشور اشتغال است و تاکنون هیچ دولتی در این زمینه موفقیت کامل بدست نیاورده است در حالی که سالانه ۶۰۰هزار تا ۷۰۰ هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاهی در کشور داریم.

امید تاکید کرد: دانشگاه علمی کاربردی می تواند به دولت و نظام کمک کند تا بخشی از مشکلات بیکاری و مهارتی کشور حل شود، در صورتی که بجای تاکید بر مدرک تاکید بر کیفیت و حضور در محیط کار مد نظر باشد. قرار بود بخشی از دانشجویان در بخش کارمندی و بخشی نیز در بخش تولید و صنعت باشند که متاسفانه بیشتر در بخش خدمات هستند.

وی بیان کرد: در سال ۹۶ تعداد ۵۵۰ هزار نفر ظرفیت پذیرش دانشجو در نظر گرفته ایم که از این تعداد تنها ۱۵۰ هزار نفر تکمیل شد و حدود ۴۰۰ هزار نفر ظرفیت خالی داشتیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: دانشگاه علمی کاربردی متولی آموزش های مهارتی در کشور است و این مهم یک فرصت است، نزدیک به ۸۰۰ رشته در کشور داریم که بخش های مهارتی نیستند و بخشی که مهارتی هستند اجرا نشده اند و مهارتی بودن، انعطاف پذیری و گستردگی سه فرصت دانشگاه علمی کاربردی است.

امید افزود: طی دوسال اخیر سایر دانشگاههای کشور با کاهش دانشجو مواجه بودند اما دانشگاه علمی کاربردی با کاهش دانشجو روبه رو نشده بلکه افزایش پذیرش دانشجو داشته است.

وی بیان کرد: مراکز علمی کاربردی که به کیفیت توجه داشته باشند حق بالاسری ۱۵ درصد آنها را به ۱۰ درصد کاهش می دهیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در خصوص تاخیر در صدور دانشنامه های دانشجویان فارغ التحصیل این دانشگاه تصریح کرد: ۸۰۰هزار دانشنامه که همچنان از سالهای قبل صادر نشده بود هم اکنون با تلاشهای صورت گرفته صادر شده و دانشنامه فارغ التحصیلان علمی کاربردی در آینده نزدیک نیز به روز صادر می شود.

امید خاطرنشان کرد: فعلا پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دستور کار این دانشگاه نیست اما از سال ۹۸ بصورت محدود، تخصصی و پروژه محور پذیرش خواهیم داشت.

وی ادامه داد: تسهیلات قرض الحسنه به دانشجویان مشغول به تحصیل در مراکز علمی کاربردی که اقدام به ایجاد و راه اندازی شرکت های دانش بنیان نمایند، پرداخت می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اضافه کرد: توجه به امور فرهنگی یکی از شاخص های ارزیابی، حمایت و کمک به مراکز علمی کاربردی است.

به گزارش ایسنا، در این نشست روسای مراکز علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد خواسته ها و مطالبات خود را از رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور مطرح کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی در مراسم گرامیداشت روز معلم در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تأکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، اظهار کرد: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنان مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، ادامه داد: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، بیان کرد: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

رحمتی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

به گزارش آنا، مراسم روز معلم با حضور جمع کثیری از استادان و همچنین دانشجویان ورودی سال ۷۲ واحد تبریز در رشته علوم اجتماعی (۳۱ سال پیش) و دانشجویان و مسئولان کشوری و با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، محمدقربانی گلشن‌آباد، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم از استادان، مدیران گروه و رئیس دانشکده نمونه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود