Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید قربانی روز پنجشنبه در نشست شوراها و دهیاران شهرستان خلیل آباد گفت: اگر نظام شورایی به درستی کار کند در کنار کمک های ویژه دولت می توان روند مهاجرت از روستاها را کند و جمعیت آنها را ثبیت کرد.
وی با بیان اینکه تثبیت جمعیت در روستاها به اقتصاد، امنیت و توسعه ملی کمک می کند، افزایش صرفه اقتصادی زندگی در مناطق روستایی را از وظایف دولت برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تراز منفی درآمد نسبت به هزینه در روستاها از دلایل مهاجرت است لذا کاهش هزینه های زندگی و افزایش درآمد مردم روستایی به عنوان سیاست های اصلی دولت از وظایف جدی دهیاریهاست.
قربانی اظهار کرد: دهیاریها باید اعتبارات را به گونه ای مدیریت کنند که در پایان سال کاهش هزینه های زندگی مردم قابل مشاهده باشد و براساس قانون برنامه ششم توسعه که از امسال اجرا شده منابع مالیات برارزش افزوده تحصیل شده توسط دولت در استان به صورت متمرکز توزیع می شود و این به نفع شهرهای تازه تاسیس همانند خلیل آباد است.
وی با اشاره به فلسفه نظام شورایی گفت: اگر نتوانیم جایگاه شوراها را به خوبی درک کنیم مشکلات و کمبودها همچنان باقی خواهد ماند.
وی افزود: در استان خراسان رضوی 2 هزار و 594 روستا و 73 شهر داریم و هشت هزار و 410 نفر عضو شورای روستایی و 400 نفر عضو شوراهای شهری شده اند که برای توسعه کامل باید نشاط و آرامش اجتماعی، امیدواری، انسجام، ارتباط مردم با یکدیگر، اقتصاد خود بنیاد و با نشاط محلی و اقتصاد مبتنی با نیازهای محلی را شکل دهند.
وی اظهار کرد: اگر در کنار این موارد حفظ محیط طبیعی و حاصلخیزی خاک، نگهداشت منابع آب و استفاده مناسب از معادن را داشته باشیم ، توسعه کامل شکل خواهد گرفت و شوراها در همه این موارد نقش بسزایی دارند.
قربانی گفت: روابط اجتماعی و اقتصاد سالم در کنار گاز رسانی، جاده، مدرسه و ظرفیت ها زیرساختی روستای آباد و توسعه یافته را شکل می دهد.
وی افزود: در سطح استان روستاهای فراوان هستند که امکانات زیرساختی دارند ولی به دلیل نبود انسجام اجتماعی، پایه اقتصادی در آنها شکل نگرفته و روستا تهی از جمعیت شده و جمعیت آنها به شهرها مهاجرت کرده اند.
وی اظهار کرد: نقش شورای اسلامی کمک به حفظ و نگهداشت جامعه روستایی از طریق افزایش سطح تعاملات اجتماعی، نشاط اجتماعی و ارتقای امیدواری مردم است.
قربانی با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم گازرسانی به روستاها به 100 درصد می رسد، گفت: طی 2 سال آینده به 87 درصد روستاهای استان گازرسانی می شود.
فرماندار خلیل آباد نیز در این نشست گفت: دولت تدبیر و امید بیش از 110 طرح و پروژه با هزینه 440میلیارد ریال در زمینه های آموزشی، بهداشتی و درمانی، عمران روستایی، آبرسانی، کشاورزی و احداث ساختمان دهیاریها در این شهرستان اجرا کرده است.
مجتبی شاکری افزود: هم اکنون 100 درصد روستاهای بیش از 20 خانوار این شهرستان از نعمت آب شرب سالم، برق و راه روستایی برخوردار هستند.
وی اظهار کرد: 100 درصد جمعیت شهری خلیل آباد و 70 درصد جمعیت روستایی آن از نعمت گاز برخوردارند.
وی با بیان اینکه در اعتبارات امسال 88 میلیارد ریال برای گازرسانی به 9 روستای کویری اختصاص یافته و عملیات اجرایی آنها آغاز شده است گفت: در حوزه عمران روستایی تمام روستاهای این شهرستان دارای طرح هادی هستند و در12 روستا از محل اعتبارات بنیاد مسکن مرحله اول طرح هادی اجرا شده است.
وی افزود: در تمام روستاهای این شهرستان از محل اعتبارات دهیاریها قیر رایگان اختصاص یافته و بیش از 28 درصد منازل روستایی مقاوم سازی شده است.
شاکری اظهار کرد: این شهرستان بر روی گسل درونه واقع شده و باید به مقاوم سازی مسکن روستایی و ساخت و سازها توجه ویژه ای شود.
وی با بیان اینکه بیش از 75 میلیارد ریال از اعتبارات دهیاریها برای توسعه روستاها اختصاص یافته است گفت: این مبلغ برای آسفالت 180 هزار متر مربع معابر روستایی، احداث پنج ساختمان دهیاری، خرید 9 دستگاه ماشین آلات دهیاریها و 675 تن قیر مشارکتی اختصاص یافته که از این میزان قیر 12 روستا بهره مند شده و 33 هزار متر مربع زیرسازی شده و آماده آسفالت است.
وی افزود: اعتبارات دهیاریهای امسال 31 میلیارد ریال است که این مبلغ افزایش خواهد یافت.
خلیل آباد در 242 کیلومتری مشهد قرار دارد.
خبرنگار: لیلا قرایی** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
7497 / 6053

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود