Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از ترید عربیا، سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه عربستان در یک حکم سلطنتی، دستور اجرای یک برنامه محرک اقتصادی را برای بخش خصوصی صادر کرد.

این بسته محرک اقتصادی با اختصاص ۷۲ میلیارد ریال سعودی معادل ۱۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار به بخش خصوصی، در راستای برنامه چشم انداز ۲۰۳۰ شاهزاده محمد بن سلمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح ها عبارتند از:

۱- وام های مسکن یارانه دار با اختصاص ۲.۱۳۲ میلیارد ریال سعودی

۲- تهیه واحدهای تهویه مطبوع کارآمد با اختصاص ۴۰۰ میلیون ریال سعودی

۳- طرح های صندوق حمایتی از پروژه ها با اختصاص ۱۰ میلیارد ریال سعودی

۴- حمایت مالی از شرکت هایی که در مضیقه اقتصادی قرار دارند با اختصاص ۱.۵ میلیار ریال سعودی

۵- ایجاد برنامه ارتقاء صادرات با اختصاص ۶۶ میلیون ریال سعودی

۶- برنامه ای در راستای افزایش فاینانس صادرات با اختصاص ۵ میلیارد ریال سعودی

۷- افزایش سرمایه برنامه «کافالا» با اختصاص ۸۰۰ میلیون ریال سعودی (همکاری بین وزارت دارایی و بانک ها برای کمک مالی به شرکت های کوچک و متوسط)

۸- ارائه وام های غیرمستقیم به شرکت های کوچک و متوسط با اختصاص ۱.۶ میلیارد ریال سعودی

۹-  ایجاد یک برنامه سرمایه ریسک دولتی برای شرکت های کوچک و متوسط با اختصاص ۲.۸ میلیارد ریال سعودی

۱۰- راه اندازی یک طرح در باز پرداخت هزینه های دولت برای شرکت های کوچک و متوسط با اختصاص ۷ میلیارد ریال سعودی

۱۱-  یک برنامه عظیم سرمایه گذاری با اختصاص ۵ میلیارد ریال سعودی

۱۲- ارتقاء پهنا باند و فیبر نوری با اختصاص ۲.۵۶ میلیارد ریال سعودی

۱۳- ساخت فناوری های محرک با اختصاص ۱۳.۸۷ میلیارد ریال سعودی

بر پایه این گزارش، بسته های محرک اقتصادی بخش خصوصی، با هدف افزایش فضای رقابتی یکسری از قسمت های مرتبط با اقتصاد ملی عربستان و توسعه تولید، بهبود فضای کسب و کار، سرمایه گذاری و همچنین تسهیل بخشیدن به رشد اقتصادی این کشور در چشم انداز ۲۰۳۰ اعمال شده است.

منبع: مهر       

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  وزیر اقتصاد در پایان همایش دو روزه مناطق آزاد و اقتصادی کشور با حضور مدیران این مناطق و وزیر اقتصاد در مشهد گفت: تعیین هدف گذاری کمی و کیفی که تا پایان سال هر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر اساس ارزش شاخص و معیار‌های دیگر در در زمینه تجارت، سرمایه‌گذاری، ارتقای فناوری و تولید محصولات، فتح بازار‌های جدید صادراتی موفق بودند و پیش رفتن این هدف گذاری را از دبیرخانه مناطق آزاد و اقتصادی مطالبه می‌کنیم و باید در دستور کار دبیرخانه باشد.

خاندوزی افزود: ما باید برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی یک برنامه جمعی باید داشته باشیم که اصلاح قانون از سمت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شروع و به مجلس شورای اسلامی می‌رسد.

وی گفت: مشکلاتی از قبیل مسائل مالیاتی و گمرکی این مناطق که بدون اجازه قانونگذار حل و فصل نمی شود و ما دستورالعملی تهیه و از مجلس شورای اسلامی مطالبه می‌کنیم.

دبیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور هم در ادامه گفت: در کشور ۴۸ منطقه آزاد و ویژه اقتصادی داریم که سهم بالایی در اقتصاد کشور دارند و یک سوم صادرات غیر نفتی کشور از این مناطق است

عبدالملکی افزود: ۸۰ درصد کل ترانزیت کشور از این مناطق هست و در واقع در رشد اقتصادی کشور نقش مهمی دارند

وی گفت:  سال گذشته مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حوزه سرمایه‌گذاری رشد ۴ برابری، در سرمایه‌گذاری محقق شده رشد سه برابری که به ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری رسیدیم.

دبیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور افزود: امسال هم همچون پارسال ۱۰۰۰ بسته سرمایه‌گذاری جدید را تا پایان سال خواهیم داشت در نمایشگاه که هفته آینده در تهران برگزار می‌شود ۲۰۰ تا از این بسته‌ها رونمایی می‌شود و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

عبدالملکی گفت: هر بسته سرمایه‌گذاری شامل سه بخش است که بخش اول مطالعات امکان سنجی اقتصادی اولیه انجام شده بخش دوم هر بسته زیرساخت‌های مورد نیاز است اعم از زمین آب و برق و گاز و دسترسی اینهایی که برای هر طرح آماده شده و بخش سوم وزن آن فعالیت و این سرمایه‌گذاری که به صورت بی‌نام صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • کشف انواع کالای قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در زنجان
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • محرک جدید بورس