Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سید عباس صالحی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به جشنواره داستان بانه، بر اهمیت این رویداد تاثیرگذار فرهنگی - ادبی و ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن تاکید کرد. این پیام که در آئین اختتامیه یازدهمین جشنواره داستان بانه از سوی سید احمد توکلی؛ عضو انجمن ادبی به‌روژه بانه قرائت شد، به شرح زیر است:


«در ساحت ادبیات است که مفهوم انسانیت می‌تواند در لابه‌لای آفرنیش‌های استعلایی ادبی، بوسیله خود انسان کشف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تصور جهانی بی‌بهره از ادبیات دنیای زبیایی نخواهد بود و بی‌هویتی معنوی در چنین جهانی سرگشتگی انسان را در پی خواهد داشت.

ضرورت وجودی این کشف و شهود هنری، زمانی محسوس‌تر است که از ابعاد مخاطرات امپریالیسم نوین فرهنگی مبتنی بر اندیشه‌های تک‌بعدی و سیاست‌های استبدای در جهان امروز آگاه باشیم؛ جریان‌هایی که با تزریق خشونت جهانی به کالبد بشر امروزین، درصدد پیشبرد اهداف غیرانسانی خود هستند. در چینین وضعیتی، فرهنگ به‌طور عام و ادبیات به معنای خاص که با رسالت ذاتی خود، تنوع و تکثر از ویژگی‌های بارز آن است، می‌تواند از حریم انسان و مفهوم انسانیت در مقابل هجمه‌های فرهنگی صیانت کند.

از این‌رو، جشنواره داستان بانه در دومین دهه برگزاری خود به‌مثابه رساله‌ای فاخر، در مسیر آگاه ساختن جامعه، قوام‌بخش آرمان‌های ناب انسانی و اسلامی است که در تلاقی 2 عرصه ادبی فارسی و کردی و تضارب اندیشه‌های گفتمان‌های ادبی متنوع، افق‌های جدیدی را فراروی مخاطبان فرهیخته این جشنواره می‌گشاید.

اهمیت این رویداد تاثیرگذار فرهنگی - ادبی و حمایت همه‌جانبه از آن ضروری است و همتی مضاعف، هم از سوی مسئولان و هم از سوی مخاطبان و شرکت‌کنندگان و علاقه‌مندان این حوزه می‌طلبد. مایه مباهات است که در یازدهمین دوره این رویداد کلان ادبی، نویسندگان فاضل و توانمند از سراسر میهن عزیزمان در استان شهیدپرور کردستان که رهبر فرزانه انقلاب تعبیر سرزمین هنر و فرهنگ را برای این سامان به کار برده اند، گردهم آمده و مهمان ادبیات غنی و مردمان فداکار آن هستند.

وظیفه خود می‌دانم از دست‌اندرکاران این جشنواره صمیمانه تشکر کرده و تلاش صادقانه‌شان را در برگزاری هر چه بهتر آن ارج نهم.

از خداوند متعال توفیق روزافزون برگزارکنندگان جشنواره را در استمرار و تعمیق این رخداد تاثیرگذار خواستارم تا با اراده و همتی مضاعف، گامی ارزشمند در مسیر ترسیم اطلس ادبیات داستانی کشور و برگرفته از قصه‌های کهن اقوام ایرانی بردارند.»

یازدهمین جشنواره سراسری داستان بانه، شامگاه پنجشنبه 23 آذرماه با معرفی آثار برتر و تجلیل از صاحبان این آثار در بخش‌های داستان فارسی، داستان کردی، مقاله‌نویسی فارسی، مقاله‌نویسی کردی و کودک و نوجوان، به‌کار خود پایان داد.

محمد رحیمیان، عطا نهایی، رحیم عبدالرحیم‌زاده، فریا یونسی، لیلا صالحی، نسرین جعفری، ناصر یزدانی، امجد غلامی و مراد اعظمی، داوری آثار یازدهمین جشنواره سراسری داستان بانه را برعهده داشتند.

502

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ جشنواره داستان بانه سید احمد توکلی مقاله‌نویسی کردی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۳۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم

محمدمهدی اسماعیلی روز شنبه -هشتم اردیبهشت- در حاشیه نشست با مدیران و دبیران جشنواره بیست و یکم امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران بدون ذکر نام کارگردان فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» شاعر ملی و مشهور پاکستانی اظهار داشت: کارگردان در حال آماده‌سازی فیلم‌نامه است، تا قرارداد بسته نشود، اسمش را نمی‌آورم. بنیاد سینمایی فارابی در حال منعقد کردن قرارداد آن است و تا آخر سال و یا اوایل سال آینده اثر ساخته می‌شود، می‌خواهیم یک فیلم با کیفیت و خوب بسازیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر پیگیری ویژه برنامه‌های زبان فارسی ادامه داد: ما ۶ خانه فرهنگ در پاکستان از جمله لاهور، کراچی و کویته و دیگر شهرها داریم که باید تقویت شود. در این سفر، آقای رئیس جمهوری عنایت ویژه‌ای روی بحث گسترش فرهنگی در پاکستان داشتند و ان‌شالله این کار را به سرانجام می‌رسانیم.

وی گفت: در سریلانکا هم با استقبال بسیار بالای هنرمندان و اهالی فرهنگ آنجا روبه‌رو بودیم. چهار تفاهم‌نامه همکاری از پنج تفاهم دو کشور در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های رسانه‌ای، سینما، فرهنگی به معنای خاص خود و همچنین در زمینه تعاملات میان هنرمندان و برگزاری اجلاس‌های مشترک بود.

اسماعیلی اظهار داشت: در حال تجربه فضای ویژه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم، شاید برای اولین بار است که همزمان با حرکت در حوزه حل مسائل فرهنگی در داخل کشور، این دیپلماسی فرهنگی را به صورت برجسته پیش می‌بریم.

سفر به دو کشور همسایه در روزهای آینده

اسماعیلی گفت: در روزهای آینده نیز دو سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالا جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود