Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@19:44:42 GMT

شفافیت از ضرورت‌های مدیریت شهری است

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۴۶۰۰

شفافیت از ضرورت‌های مدیریت شهری است

وی با ذکر مثالی از ضرورت شفاف‌سازی در جامعه ایرانی، گفت: هیئت‌های مختلفی که پس از برجام، به تهران آمدند، مقررات اقتصادی، مالیاتی و بانکی ما را نمی‌دانستند. این در حالی است که در کشوری چون سنگاپور، همه این اطلاعات به‌صورت آنلاین فراهم است و نیازی به دیدار با مسئولان نیست.

به گزارش ایسنا، «محمود سریع‌القلم»، در نشست کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر با موضوع «تبریز 2018»، مشاور رئیس‌جمهور با اعتقاد به این‌که «تبریز 2018» تردد بین‌المللی تبریز را افزایش می‌دهد، گفت: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی، فرصت استثنایی برای مسئولان و مردم این شهر است تا به اهمیت جهانی‌شدن ابعاد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی این شهر بیشتر توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: تبریز 2018 رویداد بسیار مهمی است که نه تنها مسئولان شهر، بلکه باید مسئولان کشوری را معطوف اهمیت تبریز کند، 2018 می‌تواند تردد بین‌المللی شهر را افزایش دهد و جایگاه شهر را ارتقا دهد. 

وی یادآور شد: تبریز در میان شهرهای ایران زبان‌زد است اما در حالت بین‌المللی خوب است که جنبه‌های انضباط، محیط‌زیست و مدنیت شهر برجسته‌تر شود. 

سریع‌القلم، سفر را یکی از راهکار موثر در یادگیری و آموزش عمومی خواند و افزود: نمونه‌های فراوانی از افراد اجرایی است که در آسیا و خاورمیانه، بر اثر مشاهدات مستقیم، آموخته‌های فوق‌العاده‌ای داشته‌اند. 

وی افزود: نقش‌آفرینی و ایجاد تغییر در جهان، تنها با تعامل موثر است، برای عملکرد بهتر و برای این‌که میراث خوبی از خود بر جا بگذاریم، ناگزیر از مشاهده جهان هستیم. 

مشاور رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: مسائل مبتلا به کشور ما، در بسیاری از کشورهای جهان کشور نیز وجود دارد و جنبه جهانی دارد، تبادل نظر با مجریان و مدیران شهرهای جهان، می‌تواند به این مشکلات پاسخ دهد. 

سریع‌القلم، با بیان این‌که در دنیای امروز، واژه public یا عامه، اهمیت و قداست یافته‌ است، افزود: راز پیشرفت، در این است که به این مفهوم بیشتر توجه کنیم. یکی از رموز پیشرفت کشورهای توسعه‌یافته آسیا، ایجاد تعلق خاطر در میان مردم و مسئولان است. البته، ایجاد این تعلق‌خاطر، الزاماً به صورت استدلالی، عقلی و فلسفی نیست. 

وی با تأکید بر این‌که  مردم باید تعلق خاطرمسئولان به کشور را حس کنند، یادآور شد: در کشورهای توسعه‌یافته آسیایی، شهرداری‌ها به صورت دایمی با مردم دیالوگ برقرار می‌کنند و شهردار در هر محله‌ای به صورت مستقیم با شهروندان ارتباط دارد. امروزه، برقراری این دیالوگ، در شهرهای رو به توسعه که با مشکلات زیست‌محیطی و اجتماعی مواجه‌اند، رو به افزایش است. مردم یقین دارند که برخی تصمیم‌سازی ممکن است به ضرر بخش کوچک شهر تمام شود، اما عموماً آن را به نفع کلیت جامعه می‌دانند. 

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در دنیایی به سر می‌بریم که باید فقط با یک پاراگراف دقیق و پرمحتوا صحبت کنیم، در جامعه امروز، حوصله خواندن متن‌های چند صفحه‌ای نیست. 

وی با اشاره به تجربه‌ ارتباط شهرداری با شهروندان در کشور ژاپن گفت: در شهرهای ژاپن، شهرداری با مدارس و دانشگاه‌ها ارتباط موثر دارد. در کشور ژاپن، احترامی که معلم کلاس اول دارد، شاید یک استاد دانشگاه نداشته باشد، چون دشوارترین آموزش‌های کشور بر عهده معلم‌های اول ابتدایی است. این آگاهی‌بخشی، سبکی است که حتی غربی‌ها از آسیایی‌ها می‌آموزند. 

مشاور رئیس‌جمهور ادامه داد: مدنیت و کار گروهی، درس نخست کلاس اول ژاپن است و آموزش الفبا مربوط به کلاس‌های بعدی است. این آداب، در دراز مدت، به نفع مردم، شهر و شهرداری است. 

سریع‌القلم،  با بیان این‌که متأسفانه در فرهنگ‌مان با حالت مجمع‌الجزایری مواجهیم، تصریح کرد:  کار جمعی برای ما دشوار است چون قابل‌پیش‌بینی نیستیم. باید در باور و خانواده خود، به قرارداد و چارچوبی برسیم که موضوعات فرهنگی و اجتماعی را پوشش داده و افراد را به هم وصل کنیم. 

 این استاد تاریخ معاصر ادامه داد: ابهام، ضدتوسعه است، با حدس و گمان نمی‌توانیم به پیشرفت برسیم. هر قدر قابل‌پیش‌بینی و شفاف باشیم، بهتر می‌توانیم به اهداف‌مان برسیم. 

سریع‌القلم، شفافیت را از ضرورت‌های مدیریت شهری خواند و گفت: شهرداری‌های منطقه اسکاندیناوی، همه امورشان آنلاین است و در پایان روز، شهروندان می‌توانند به صورت آنلاین در جریان برنامه‌های شهرداری باشند، این روش، باعث ثبات و اعتماد است و افزایش مشارکت شهروندان را در پی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۴۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است، گفت: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر، تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی معرک‌نژاد امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان با تاکید بر تکریم و احترام جامعه رسانه‌ای اصفهان از سوی مدیریت شهری اظهار کرد: افزایش ظرفیت نقدپذیری، تکریم اصحاب رسانه و در دسترس بودن مسئولان شهری برای پاسخگویی به جامعه رسانه‌ای اصفهان با هدف ایجاد تعامل و هم‌افزایی با رسانه‌ها رویکرد مدیریت شهری در این دوره بوده است.

وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان در سال گذشته به برگزاری ۲۶ جلسه تخصصی با رسانه‌های این کلان‌شهر پرداخته است، افزود: ۴ تور رسانه‌ای و ۲۳ افتتاحیه که در مجموع شامل ۵۳ رویداد می‌شود، سال گذشته از سوی شهرداری این کلان‌شهر با اصحاب رسانه برگزار شده است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری آماده تعامل با جامعه‌رسانه‌ای و پاسخگویی به آن‌ها است، تصریح کرد: سال گذشته این مجموعه به‌طور مستمر هر هفته با اصحاب رسانه تعامل داشته و در ارتباط بوده است.

معرک‌نژاد با بیان اینکه طی دو سال گذشته شهرداری اصفهان به بسترآفرینی برای ایجاد تعامل بیشتر و ارتباط با رسانه پرداخته است، گفت: سال گذشته ۶۶ برنامه تلویزیونی و حدود ۴۰ برنامه رادیویی با حضور شهردار و مسئولان شهری اجرا شد، همچنین در راستای این بسترسازی و برای بررسی چالش‌ها و مشکلات اصحاب رسانه با خانه مطبوعات و انجمن صنفی خبرنگاران این کلان‌شهر نیز ارتباط مکرر و پیوسته‌ای داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم، خاطرنشان کرد: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و رسانه‌ها در این امر خطیر نقش بسیار پررنگ و قابل اهمیتی دارند.

کد خبر 747886

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده