Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود شهشهانی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری فارس؛ با  اشاره به وقوع بحران در صندوق‌های بازنشستگی کشور، گفت: هم اکنون نسبت پوشش، یعنی درصد بازنشستگان به شاغلان در صندوق بازنشستگی کشوری به کمتر از یک مرتبه رسیده و این در حالی است که این صندوق هیچ گونه استخدام و ورودی نیز ندارد. 

معاون اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه نسبت اکچوئری در دنیا بیش از 5 مرتبه است، عنوان کرد: این نسبت برای مجموعه تامین اجتماعی در حالی همچنان بالا است که در صندوق بازنشستگی کشوری به ازای هر یک نفر، به میزان 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9 نفر حق بیمه 29 درصدی دریافت می‌شود. این در حالی است که طی چهار سال آینده تعداد زیادی از شاغلان کنونی کشور بازنشسته خواهند شد و این نسبت به کمتر از 0.7 خواهد رسید. 

این مقام مسئول با بیان اینکه نیاز به بودجه دولتی برای تسویه مطالبات مستمری‌بگیران و بازنشستگان در سال‌های آینده افزایش خواهد یافت، عنوان کرد: از سال 1354 تاکنون که صندوق‌ها تاسیس شده‌اند، تمامی دولت‌ها همواره از وجوه واریزی به صندوق‌ها استفاده‌ کرده‌اند. در این زمینه تنها برای سرفصل اکچوئری در سال‌های 93 و 94 میزان مطالبات صندوق بازنشستگی از دولت به بیش از 400 هزار میلیارد تومان می‌رسید و این در حالی است که با توجه به شاخص تورم و محاسبات صورت گرفته، هر ساله حقوق بازنشستگی با افزایش همراه شده است، در حالی که منابع این حقوق تامین نشده است

شهشهانی‌پور با بیان اینکه میزان مطالبات صندوق بازنشستگی از دولت با ضریب افزایش‌هایی که در سال 95 و 96 برای حقوق بازنشستگی در نظر گرفته شده، فراتر از 400 هزار میلیارد تومان است، عنوان کرد: مطابق مطالعات صورت گرفته در دنیا 60 تا 70 درصد از تعهدات آتی صندوق‌های بازنشستگی ناشی از مانده سرمایه‌گذاری‌ آنها است. این در حالی است که در صندوق بازنشستگی کشوری هم اکنون این نسبت به زیر یک درصد رسیده که نشان‌دهنده وابستگی بیشتر صندوق بازنشستگی به بودجه نفتی در سال‌های آینده است. 

این مقام مسئول از بررسی طرح‌های مختلف برای نجات صندوق‌های بازنشستگی از بحران سال‌های آینده سخن گفت‌ و افزود: دلیل عمده بحران صندوق‌هایی همچون صندوق بازنشستگان کارکنان فولاد، برداشت وجوه کسورات بیمه‌ای مشمولان این صندوق‌ها است که دولت در دهه‌های گذشته به جای واریز کردن در صندوق، این منابع را در بخش‌های دیگری سرمایه‌گذاری کرده است. این در حالی است که اگر در سال 63 این وجوه به طور مثال به قیمت 50 میلیون تومان ارزیابی می‌شده، باید امروز به نرخ روز محاسبه و تسویه شود. 

وی ادامه داد: برای بررسی وضعیت صندوق‌های بازنشستگی و طرح‌هایی به منظور حل بحران بازنشستگی در سال‌های آینده طرح‌هایی با مشاوران خارجی تهیه شده که خروجی آن سبدی از راهکارهای مختلف دیده شده است که خروجی آن علاوه بر دولت به مجلس و سایر نهادهای حاکمیتی کشور ارائه شده است. از جمله این راهکارها باز شدن دوباره ورودی استخدام‌ها به صندوق‌های بازنشستگی یا تغییر پلکانی سن بازنشستگان برای آقایان تا سن 65 و برای خانم‌ها تا سن 60 سال می‌باشداست.

وی ادامه داد: در عین حال وضع عوارض حدید برای پیمانکاران دولتی با هدف مشمول شدن پرداخت کسورات حق بیمه به صندوق‌ها و سایر راه‌حل‌ها پیش‌بینی شده است. 

معاون اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید دوباره بر اهمیت بحران صندوق‌های بازنشستگی برای جامعه عنوان کرد: عمده دارایی‌های مالی صندوق‌های بازنشستگی در بازار سرمایه قرار گرفته و این در حالی است که طی دو سال گذشته صندوق بازنشستگی کشوری توانسته از جهت استحصال سود منطقی و مناسب و همچنین حفظ ثروت سهامداران وضعیت بهتری بر روی دارایی‌های پولی خود داشته باشد. 

وی افزود: علاوه بر به روز رسانی سبد سرمایه‌گذاری‌ها و تحصیل دارای‌های سودآور به جای سرمایه‌گذاری‌های غیرمولد و یا برخوردار از حاشیه سود کمتر از 2 درصدی صندوق بازنشستگی کشوری توانسته طی دو سال گذشته از مجموع 10 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بورسی خود سود 3 هزار میلیارد تومانی استحصال نماید. 

به گفته وی صندوق بازنشستگی از طریق مهندسی مالی سود تقسیمی مجامع از محل مطالبات سهامداران را در راستای بهبود وضعیت مالی صندوق در دستور کار قرار داده و توانسته است، از طریق تشکیل گروه سبدگردان در شرایطی که بورس با نوسان‌های مختلفی مواجه بوده؛ در ضمن حفظ ثروت صاحبان سهام در صندوق‌های بازنشستگی از افزایش ارزش 1300 میلیارد تومانی برخوردار شود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۴۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست

فرمانده سپاه استان کرمان گفت: اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی با دشمن نیست و تلاش کارگران باعث شده تا دشمن در این جنگ هم موفقیتی نداشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مراسم تجلیل از کارگران نمونه شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر صبح امروز با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، مسئولان شهرستانی و کارگران این مجموعه برگزار شد.

سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: کارگران در خط مقدم جبهه جنگ اقتصادی هستند که این روز را به آنها تبریک می‌گویم.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال‌ها شعار سال را با موضوع تولید و اقتصادی انتخاب می‌کنند، بیان کرد: این انتخاب شعار سال نشان از اهمیت پیروزی در جنگ اقتصادی برای کشور دارد.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه امروز جبهه اقتصادی کمتر از جبهه جنگ سخت نظامی با دشمن نیست و از مجاهدت همه تلاشگران این عرصه تشکر می‌کنم، ادامه داد: پیامبر (ص) بر بازوان کارگران بوسه زد تا به ما نشان دهد که باید قدردان زحمات و تلاش کارگران در عرصه کار و تولید باشیم. 

وی با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بیش از 14 هزار شهید کارگر در کشور داریم که در عرصه جنگ نظامی هم کمک کردند، گفت: دشمن بیش از چهار دهه در جنگ اقتصادی با ما وارد شده ‌اما ایستادگی و مقاومت مردم و کار و تلاش کارگران باعث شده تا در این جنگ هم موفقیتی نداشته باشد.

سردار نظری با اشاره به اینکه امروز حوزه مقاومت بسیج شهید الله‌دادی کارگران و کارخانجات شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در این منطقه افتتاح شد که می‌تواند اثرگذاری بسیار خوبی برای افزایش تولید و توسعه داشته باشد.

حجت‌الاسلام عباس مسلمی‌زاده امام جمعه سیرجان در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر، اظهار داشت: همه واقف هستید که فرآیند تولید، ستون فقرات کشور است و اگر تولید نباشد کشور از بین می‌رود.

وی با بیان اینکه طبیعی است که کارگر ستون فقرات تولید است و تلاش کارگر است که به تولید منجر می‌شود، گفت: جامعه کارگری بزرگ‌ترین جامعه و خانواده در دنیا است؛ نگاه به کارگر و نگاه به اصل کار یک نگاه یکسو و یک جانبه نباید باشد.

امام جمعه سیرجان با اشاره به اینکه امروز جامعه ما نیاز به کار و تولید دارد، افزود: انسان از نظر روحی نیز نیاز به کار دارد و فطرت آدمی با کار و تلاش سرشته است؛ بیکاری فسادآور و فسادزا است و ضرورت برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری برای تولید و اشتغال در کشور وجود دارد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • منصوری: در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم روندی رو به رشدی داریم
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه