Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو هیات علمی گروه مدیریت جهانگردی دانشگاه بینالود معتقد است که هدف قانون‌گذار در افزایش عوارض، در وهله اول به دنبال رشد سفر داخلی محقق می‌شود اما در ادامه در صورت عدم کسب رضایت گردشگران، تاثیر مثبت این قانون از بین می‌رود.

فرید جواهر زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با توجه به واکنش هایی که لایحه افزایش عوارض خروج از کشور در بین اصحاب رسانه و فعالان گردشگری داشته است احتمال این امر وجود دارد که این لایحه، تصویب نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: اما به عنوان یک کارشناس حوزه گردشگری باید عرض کنم که این لایحه در صورت تصویب سبب می‌شود عده‌ای زیادی در جامعه توان سفر خارجی را از دست بدهند و به دنبال آن با افزایش سفر داخلی مواجه می‌شویم که البته این موضوع برای قانون‌گذار در وهله اول اتفاق خوشایندی است.

مدیرگروه مدیریت جهانگردی دانشگاه بینالود گفت: در این صورت هجوم متقاضیان و گردشگران به مقاصد توریستی داخل کشور صورت می‌گیرد و به دنبال آن ما با بالا رفتن هزینه و پایین آمدن کیفیت سفر داخلی مواجه خواهیم شد و ممکن است در بیشتر مقاصد گردشگری با توجه به نبود زیرساخت‌های لازم در این زمینه، عدم رضایت گردشگران را شاهد باشیم.

وی افزود: همچنین به همین صورت با کاهش رضایت گردشگران خارجی نیز مواجه خواهیم بود، چرا که به دنبال شلوغی بیش از حد مقاصد گردشگری کشورمان و نارضایتی از خدمات این مقاصد با یک موج منفی ناشی از عدم رضایت گردشگران به‌ویژه خارجی روبه‌رو می‌شویم که البته این موضوع تاثیر مثبتی که قانون‌گذار در این لایحه به دنبال آن است را از بین می‌برد.

جواهرزاده یادآور شد: پرداخت عوارض در کل دنیا مرسوم است اما به شکل غیر مستقیم، می‌توان گفت این شیوه‌ اخذ عوارض، یک شیوه من‌درآوردی است و در سایر کشورها به عناوین مختلفی ازجمله پرداخت مالیات عوارض خروج اخذ می‌شود مثلا از طریق فرودگاه و یا بلیت.

وی گفت: از سال 64 اخذ عوارض خروج از کشور با مصوبه مجلس شورای اسلامی مرسوم شد و قبلا از انقلاب نیز چنین عوارضی وجود نداشت، من تصور می‌کنم که اگر مبنای دولت تقویت گردشگری داخلی بود، می‌بایست قبل از پیشنهاد چنین لایحه‌ای با اساتید دانشگاهی و کارشناسان فن مشورت می‌کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،علیرضا جیلان افزود: دهیاران می‌توانند با سامان‌دهی مناطق گردشگری از گردشگران ورودی دریافت و درآمد آن را هزینه بهبود زیرساخت‌های آن منطقه کنند.
وی افزود: روستای دوپلان بخش ناغان شهرستان کیار از سایت‌های گردشگری بین‌المللی بوده که مدیریت آن به بخش خصوصی واگذار شده است.
جیلان گفت: قرارداد این طرح دو سال دیگر زمان دارد و سعی شده است با نصب آلاچیق زیرساخت بهتری برای اسکان گردشگران در این منطقه فراهم شود.
وی یادآور شد: سایت گردشگری دره‌عشق دهستان مشایخ شهرستان کیار نیز هنوز کامل نشده و پیمانکار در حال کار است، اما می‌توان به‌طور موقت از آن بهره‌برداری کرد.
جیلان گف: توسعه باغات گردشگری نیز موضوع مهمی بوده که در دستور کار کارگروه گردشگری چهارمحال و بختیاری قرار گرفته است و متقاضیان بخش ناغان شهرستان کیار نیز می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری