Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: توسعه آموزش های محیط زیست یکی از اساسی ترین نیازهای کنونی ایران است.

به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، سفیر سوییس در ایران با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست دیدار و پیرامون مسائل مختلف محیط زیستی و توسعه همکاری های دو جانبه در این زمینه گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عیسی کلانتری ضمن استقبال از گسترش همکاری بخش های تحقیقاتی و آموزشی ایران و سوییس در زمینه محیط زیست، گفت: توسعه آموزش های محیط زیست یکی از اساسی ترین نیازهای کنونی ایران است.
معاون رئیس جمهور ضمن تاکید بر اهمیت گسترش آموزش و بسترسازی برای مشارکت عمومی در حفظ محیط زیست، تصریح کرد: ارتقاء آموزش و افزایش آگاهی جامعه در زمینه محیط زیست به ویژه در شاخه های طبیعی، انسانی، همچنین محیط بانی برای ایران بسیار حائز اهمیت است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به خسارت های وارد شده به محیط بانان به دلیل عدم برخورداری از آموزش کافی و تخصصی، از موسسات، دانشگاه ها و مراکز علمی سوییس دعوت کرد تا در این زمینه با ایران همکاری کنند.
وی همچنین در پاسخ به پرسش سفیر سوییس در خصوص شرایط مدیریت منابع و مصارف آب در ایران، به تشریح شرایط رودخانه ها، تالاب ها و دریاچه ها، اقدامات دولت برای حفاظت از این منابع ارزشمند و تلاش برای تغییر و اصلاح الگوهای مدیریت منابع و مصارف آب در ایران پرداخت.

*** همکاری های محیط زیستی ایران با کشورهای همسایه
در ادامه، کاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با تشریح فعالیت ها و دستاوردهای ایران در حوزه بین المللی محیط زیست طی سال های اخیر، توضیحاتی در خصوص نتایج کسب شده از حضور ایران در اجلاس های محیط زیستی جهان طی یک ماه اخیر همچون اجلاس یک سیاره پاریس، اجلاس نایروبی، اجلاس تایلند و نشست های حاشیه ای این اجلاس ها ارائه کرد.
مدنی ضمن اشاره به نقش سازمان حفاظت محیط زیست در تسهیل ارتباط نهادهای مدنی محیط زیستی کشور با نهادهای مدنی محیط زیستی در سایر کشورهای جهان به منظور انتقال تجربیات و دانش مشترک، اظهار کرد: این موضوع می تواند یکی از محورهای همکاری محیط زیستی ایران و سوییس باشد.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در کنار همکاری برای آموزش مسئولیت های اجتماعی در زمینه حفظ محیط زیست، از اشتراک تجارب و دانش میان مجموعه های تحقیقاتی و فناوری دو کشور با محوریت اقتصاد و فناوری سبز، استقبال می کنیم.
وی با تاکید بر لزوم همکاریهای بین الملل تصریح کرد: ایران همواره آماده گسترش همکاری های بین المللی محیط زیستی خود، به ویژه با کشورهای همسایه است.

*** حفاظت از محیط زیست در سوییس از مردم آغاز شد
بنابراین گزارش، مارکوس لایتنر سفیر سوئیس در ایران ضمن استقبال از تبادل تجربیات و دانش محیط زیستی میان موسسات تحقیقاتی و علمی دو کشور، گفت: تجربه سوییس در این زمینه نشان داد که تمرکز آموزش بر دانش آموزان با سنین پایین تر دارای اثرگذاری بسیار بیشتری است.
وی اشاره ای هم به علاقمندی شرکت های سوییسی فعال در ایران برای تعریف مسئولیت های اجتماعی خود در حوزه محیط زیست داشت و افزود: این شرکت ها می توانند همکاری خوبی با سازمان های مردم نهاد محیط زیستی در ایران به منظور تقویت ایفای مسئولیت های اجتماعی در حوزه محیط زیست داشته باشند.
لایتنر ضمن طرح پرسشی در خصوص شرایط مدیریت منابع و مصارف آب در ایران با توجه به شرایط خشکسالی، اظهار کرد: در سوییس مردم آغازگر نهضت حفاظت از محیط زیست بودند و در واقع سنت حفظ محیط زیست در سوییس از پایین به بالا منتقل شد.
علمی 9014**1440
تنظیم: کیمیا عبدالله پور** انتشار: گلشن

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند

علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ضمن اشاره به اخباری مبنی بر آلودگی نفتی خاک خوزستان گفت: قانون خاک آماده و مصوبه‌هایش نیز ابلاغ شده و در حال پیگیری آن هستیم و در این باره بارها با وزیر نفت در خصوص چاه‌هایی که احداث می‌شود گفت‌وگو کرده‌ایم.

وی افزود: از بالا که به خاک خوزستان نگاه می‌کنید چاه‌های نفت رها شده مشخص هستند که ما از وزارت نفت خواسته‌ایم این‌ها را ساماندهی کنند چون همین رهاسازی چاه‌های نفت بسیاری از منابع آبی و خاکی ما را دچار مشکل می‌کند.

سلاجقه ادامه داد: مشکلاتی نیز در زمینه خطوط انتقال میعانات در خلیج فارس و دریای عمان داریم یکی دو بار نشتی‌های صورت گرفته که البته تیم‌ها وارد عمل شده و سریعاً موضوع حل شده است و در آنجا نیز از ظرفیت وزارت نفت و ظرفیت‌های بین‌المللی برای تعویض لوله‌های انتقال میعانات استفاده می‌کنیم تا مشکل نشت هز لوله‌ها و کشتی‌ها رفع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • خاطره‌ای از واکنش عجیب احمدی‌نژاد به درخواست محیط‌‌‌ زیستی | فیلم
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم