Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-02@22:08:52 GMT

​تعالی و پیشرفت جامعه؛ ارمغان وحدت حوزه و دانشگاه

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۱۶۷۳۷

​تعالی و پیشرفت جامعه؛ ارمغان وحدت حوزه و دانشگاه

به گزارش خبرگزاری تقریب از ارومیه، در ایران اسلامی حوزه و دانشگاه دو نهادی هستند که پایه های فکری و پیشرفت را تشکیل می دهند، حوزه های علمیه با تعلیم علوم اسلامی، معرفتی و دینی و دانشگاه ها با آموزش دانش های روز، بهره وری از آنها به منظور رفع نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به مردم می توانند با وحدت و انسجام زمینه ساز پیشرفت، رشد و تعالی در کشور شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وحدت و انسجام بین این دو نهاد یکی از ضرورت هایی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اهمیت یافت، به طوری که بیست و هفتم آذرماه، سالروز شهادت آیت اللّه مفتح به عنوان یکی از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه و کسی که در راه تحقق وحدت این دو نهاد و لزوم ارتباط، همکاری و هم فکری این دو قشر اندیشمند تلاش های بی وقفه ای انجام داد، روز "وحدت حوزه و دانشگاه" نام گذاری شد.

مدرس اهل سنت حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار تقریب در ارومیه می گوید: وحدت حوزه و دانشگاه راهبردی بنیادی است که امام خمینی(ره) برای تحقق اسلام واقعی بنا نهادند.

ماموستا عبدالسلام امامی می افزاید: بدون وحدت بین این دو نهاد مهم و تاثیرگذار فرهنگی در جامعه بیشتر اقدامات یا بی نتیجه خواهد بود یا اگر نتیجه ای داشته باشد کم فروغ خواهد بود.

وی اضافه می کند: وحدت حوزه و دانشگاه موجب پویایی نسل جوان کشور در مقابله با تهاجم فرهنگی و رشد دانشجویان و طلاب می شود.
مدرس اهل سنت حوزه و دانشگاه تصریح می کند: اتحاد حوزه و دانشگاه می تواند از موازی کاری نهادهای مختلف فرهنگی جلوگیری کند و اقدامات حوزه های مختلف را هدفمند سازد.

امامی با بیان اینکه شهيدان مفتح و مطهري زمينه‌ساز وحدت حوزه و دانشگاه شدند، اذعان می دارد: یکی از زیباترین نمادهای وحدت در جامعه ما، وحدت حوزه و دانشگاه است.

وی با اشاره به اینکه جدایی حوزه و دانشگاه جزو برنامه های استکبار جهانی است، خاطرنشان می کند: آینده روشن و پیشرفت همه جانبه کشور در گرو هماهنگی بین حوزه و دانشگاه است و استکبار جهانی بر این موضوع واقف است و به همین دلیل همواره در تلاش است تا بین حوزه و دانشگاه شکاف ایجاد کند.

به گفته امامی وحدت حوزه و دانشگاه یکی از راه های مبارزه با استکبار و طاغوت جهانی است و این دو قشر همواره باید به صورت همسو اهداف مشترک خود را دنبال کنند.

مدرس اهل سنت حوزه و دانشگاه ادامه می دهد: در حال حاضر خیلی از حوزویان در دانشگاه ها تدریس و تحصیل می کنند و خیلی از رشته های حوزوی نیز در دانشگاه ها تدریس می شود که این خود نوعی اتحاد است.

وی برگزاری کرسی های آزاداندیشی و گفتمان های علمی، همایش ها و میزگردهایی برای تبیین دیدگاه های مخالفین در حوزه ها و دانشگاه ها را از جمله راهکارهای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه عنوان می کند.

 دانشجو و روحاني دو مغز متفكر جامعه اند

یکی دیگر از مدرسان اهل سنت حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار تقریب در ارومیه می گوید: حوزه و دانشگاه به عنوان "دو مركز قوي فرهنگي و اجتماعی" و دانشجو و روحاني به عنوان "دو مغز متفكر جامعه" اند لذا هماهنگی میان این دو قشر بزرگ موجب رشد و سعادت کشور و حرکت آن به سوی کمال و تعالی است.


ماموستا ملا خالد عیسی زاده با تاکید بر تقویت وحدت بین حوزه و دانشگاه عنوان کرد: قوت بخشیدن اشتراکات و کم کردن افتراقات در بین حوزویان و دانشگاهیان باید مورد توجه قرار گیرد.

این مدرس اهل سنت حوزه و دانشگاه با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه از یادگارهای ارزشمند امام خمینی(ره) است، تصریح می کند: حوزه و دانشگاه مکمل هم هستند درصورتی‌ که کنار هم باشند ما شاهد دستاوردهای عظیم خواهیم بود که از جمله دستاوردهای آن تکامل علم، ناامیدی دشمنان، شتاب درروند پیشرفت کشور خواهد بود.

به گفته عیسی زاده خداوند متعال در قرآن بارها مسلمانان را به اتحاد فراخوانده و تنها راه پیروزی آنان را در یکپارچگی و وحدت می داند چرا که وحدت مایه رحمت و یکی از ارکان مهم جامعه اسلامی به شمار می رود و نقش بسیار مهمی در ایجاد امنیت و آرامش مسلمانان دارد.

وی ادامه می دهد: در این راستا حوزه و دانشگاه به عنوان دو بازوی توانمند نظام اسلامي، بايد براي تحقق اهداف متعالی نظام از هیچ گونه تلاشی فروگذار نکنند و با تعامل با یکدیگر و هدفمندانه برای رسیدن به اهداف عالی کشورمان گام بردارند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم

معاون استانداری خراسان جنوبی گفت: در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی جزو چند کشور اول جهان هستیم و حرف برای گفتن داریم. همه اینها نشانگر این است که ما مدیون معلمین و اساتید بزرگی هستیم که با همه وجود برای آموزش فرزندان ما تلاش کرده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، به مناسبت روز معلم از مدرسان برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی بیرجند با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و مدرسان برتر استان تقدیر شد.

سیدمحمدرضا طالبی شب گذشته در مراسم تجلیل از مدرسان برتر دانشگاه علمی و کاربردی اظهار داشت: مقام اساتید مقام والا و ارزشمندی است و با آموزش این قشر  پیشرفت کشور رقم می‌خورد. 

وی ضمن تبریک هفته معلم بیان کرد: باید به خودتان ببالید چرا که شما در جایگاه و مقامی هستید که خداوند در قرآن خود را به آن نامیده است. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه پیامبران همواره به عنوان رسل الهی جایگاه معلمی و آموزش دهنده را برعهده داشته‌اند، ادامه داد: در حوزه امامت و ولایت آقا امیرالمومنین(ع) می‌فرماید که هر کس به من یک حرف بیاموزد مرا بنده خودش قرارداده است. با وجود تمام تحریم‌ها؛ ایران جزو قدرتمندترین کشورها در حوزه‌های مختلف از جمله دفاعی و نظامی است‌. 

اعزام دانشجویان و اساتید به اردوی راهیان پیشرفت در دستور کار است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه تأکید ما بر اردوی راهیان پیشرفت است که هم دانشجویان و هم اساتید در آن شرکت کنند، اضافه کرد: تحصیل دانشگاه علمی کاربردی اشتغال را به دنبال دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا دغدغه جوانان امروز اشتغال است‌.  در حوزه دینی شهید مطهری را داریم که به عنوان یک معلم و نویسنده بزرگ معرفی شده است. 

طالبی با اشاره به شهید احمدی روشن استاد هسته‌ای ایران یادآور شد: شهدای بزرگ همچون شهید محمدی‌ها، شهید رضایی‌نژادها را داشته‌ایم که در حوزه هسته‌ای پیشرفت‌های علمی بزرگی داشته‌اند. 

 در حوزه پزشکی و هسته‌ای جزو چند کشور اول جهان هستیم 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی جزو چند کشور اول جهان هستیم و حرف برای گفتن داریم. همه  اینها نشانگر این است که ما مدیون معلمین و اساتید بزرگی هستیم که با همه وجود برای آموزش فرزندان ما تلاش کرده‌اند.  

طالبی گفت: قبول داریم در حوزه‌هایی کمبودهایی داشته‌ایم اما اگر نواقص و پیشرفت‌ها را در دو کفه ترازو بگذاریم واقعا پیشرفت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در کفه سنگین‌تر خواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر حضور همه هم استانی‌ها برای حضور در انتخابات گفت: همان حساسیت‌ها و اهمیت که در مرحله اول انتخابات داشتم در مرحله دوم انتخابات هم داریم و حضور حداکثری مردم می‌تواند بسیار موثر باشد.  

طالبی ادامه داد: بحث امنیت انتخابات هست که خیلی برامون مهم است چرا که ما یک استان مرزی و کویری و همجوار با سیستان و بلوچستان هستیم.   

آموزش در کنار دستان پرتوان معلمان  ارزش پیدا می‌کند 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان جنوبی نیز در این مراسم با بیان اینکه همه اتفاقات خوب به دست معلمان و استادان رقم می‌خورد، اضافه کرد: تربیت فکری در کنار امکانات، کادر آموزشی و فضای آموزشی در کنار دستان پرتوان معلم ارزش  پپدا می‌کند. 

حبیب آتش‌روز با بیان اینکه کار در دانشگاه علمی کاربردی بسیار سخت است، ادامه داد: در این دانشگاه دانشجویان در رشته‌های مختلف و شرایط سنتی متفاوت حضور دارند.

کمترین بیکاران در بین فارغ التحصیلان دانشگاه مهارتی علمی کاربردی است

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: براساس پیگیری‌های انجام شده کمترین بیکاران در بین فارغ التحصیلان دانشگاه مهارتی علمی کاربردی است.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه در مسایل فرهنگی فعال است یادآور شد: در حوزه قرانی و جشنواره‌ها همیشه این دانشگاه پیشقدم بوده است. 

آتش‌روز با بیان اینکه بر حسب وظیفه می‌طلبد برای اشتغال این دانش آموختگان همه مسئولان حمایت و کمک کنند، ادامه داد:  درخواست داریم دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه از تسهیلات ارزان و کم بهره برای خوداشتغالی بهره ببرند.  

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی دارای 220 هزار دانشجو است، یادآور شد: استان دارای 8 مرکز علمی کاربردی در استان فعال است و 330 مدرس و استاد هم در این مراکز مشغول به کار هستند.

در پایان این مراسم از مدرسان برتر دانشگاه علمی کاربردی بیرجند در مراسم بزرگداشات مقام استاد تقدیر شد‌‌.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم
  • کارگران بازوان جامعه برای رشد و تعالی هستند
  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • کارگران بازوان توانمند جامعه‌
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد