Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز اطلاع رسانی پلیس، سردار نورعلی یاری در حاشیه بازدید از ستاد و کلانتری مرکزی شهرستان دهلران اظهار کرد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز از اولویت اقدامات پلیس است و در جهت مبارزه با کالاهای قاچاق از جمله لوازم ‌خانگی و مواد خوراکی اقدامات گسترده ای در جهت کشف و ضبط آن انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بیکاری و به تبع آن وابستگی معیشت بخشی از مردم به این پیشه کاذب، مخاطبان قابل توجهی هم پیدا کرده است.
فرمانده انتظامی استان ایلام تاکید کرد: نیروی انتظامی حسب تکالیف قانونی با مأموریت مشخص و تعریف شده، با هماهنگی مقام قضایی مستقیم مکلف به مقابله و برخورد با این معضل است، به ویژه طی چند ماه اخیر که به استناد آمارهای روزانه افزایش چشمگیر کشفیات در این عرصه را شاهد هستیم.
سردار یاری گفت: امیدواریم اولویت ها و تدابیر رهبری را به خوبی اجرا کنیم چراکه مقام معظم رهبری روی موضوع قاچاق همیشه تاکید داشتند و تمام تلاش همکاران بنده در استان ایلام این بوده که کالاهای قاچاق وارد بازار نشود تا تولیدات داخلی متحمل زیان نشود و از طرفی افزایش تولیدات داخلی در کاهش بیکاری و رونق اقتصادی کشور نیز تأثیر بسزایی خواهد داشت.

** کاهش و مهار تصادفات، نیازمند همت جمعی است

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام گفت: کاهش تصادفات رانندگی در کشور نیازمند همکاری و همت جمعی است.
سرهنگ محسن ناصری در جشن بزرگداشت روز جهانی جهان عاری از خشونت و افراطی گری در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه ایلام اظهار داشت: امروزه تصادفات و تخلفات رانندگی به یک آسیب اجتماعی تبدیل شده است که سالانه هزینه های بسیار گزافی را به جامعه تحمیل می کند.
وی افزود: ترافیک و پیامدهای ناشی از آن زمینه بروز سایر آسیب های اجتماعی و ناهنجاری ها و خشونت را در جامعه فراهم کرده است به گونه ای که برخی از درگیری ها و نزاع های خیابانی ناشی از تاخیر در ترافیک و معمولا در تعاقب یک تصادف روی می دهد .
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام تاکید کرد: در عرصه ترافیک و تصادف با چند عامل انسان ، راه ، وسیله نقلیه و قوانین و مقررات سروکار داریم و بسامان کردن هر یک از این عوامل راهکارهای خاص خود را دارد و همیشه از خطای انسانی بعنوان مهترین عامل تصادفات جاده ای سخن گفته می شود.
وی با بیان اینکه آموزش و فرهنگ سازی صحیح ، یکی از راهکارهایی است که می تواند به حل معضل ترافیک و کاهش پیامدهای منفی آن کمک کند، افزود: دانشجویان از جمله گروهای مرجع آنکه نقش هنجاری دارند و باورها ، ارزش ها، هنجارها و مرام ها را به جامعه القا می کنند.
وی ادامه داد: اگر قرار است پیشرفتی در کشور حاصل شود باید از مدرسه و دانشگاه شروع کرد ، یعنی مدارس و دانشگاه زیربنای هر حرکت و تحول در جامعه هستند و می تواند نقش بسیار مهم و ماندگاری در جامعه ایفا کند.
فرمانده پلیس راهور ایلام به ذکر آمارهایی در خصوص تعداد تلفات انسانی ناشی از تصادفات و میزان ضرر و زیان مادی وارده به کشور پرداخت تا ذهن دانشجویان را به پیشگیری از این آسیب ها سوق دهند.
دریافت و انتشار: حسن کهزادیان
6119

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۰۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنها است.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمودهای رفتاری افراد در استفاده از فضاهای متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیتها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و … انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

کد خبر 6093753

دیگر خبرها

  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • توقیف خودرو‌های قاچاقچیان با کار اطلاعاتی مشترک
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران
  • قاچاقچیان با بار تریاک در یزد به دام افتادند
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!