Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ هنر واحد ۴۶، با بیان اینکه هر دانشگاهی که رشته موسیقی دارد باید ارکستر داشته باشد،گفت: ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر در جاهای مختلفی روی صحنه رفته است و به مرحله کارآفرینی رسیده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست خبری کنسرت رامیز قلی اف و ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر پیش از ظهر امروز دوشنبه 27 آذر با حضور رامیز قلی اف، سوسن تقی پور،  رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ هنر واحد 46، شهرام توکلی، علی اکبر قربانی و رشید وطن  دوست  در تالار وحدت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 در این نشست سوسن تقی پور،  رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ هنر واحد 46 در سخنانی با اشاره به تاسیس ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر گفت:  ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر در سال 1393 در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 46 افتتاح شد؛این ارکستر تلفیقی از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته موسیقی است.

 

وی افزود: ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر  اجراهای موفقی در تالار وحدت داشته است، همچنین اجرایی به دعوت کنسرواتوار چایکفسکی در سالن راخ مارینوف در روسیه داشته است.

وی اظهار داشت:  ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر سمفونی افلاکیان را تهیه و اجرا کرد که این اجراها در سالن موزه دفاع مقدس روی صحنه رفت، اجرای پیش رو را در خدمت استاد رامیز قلی اف هستیم. روز 30 آذر 1396 مصادف با شب یلدا و روز اول دی در دوسانس اجراهایمان روی صحنه می رود.

 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ هنر واحد 46 اظهار داشت: علمی کاربردی فرهنگ و هنر رشته موسیقی دارد؛ به نظرم هر دانشگاهی که رشته موسیقی دارد باید ارکستر داشته باشد. وقتی رشته آهنگسازی داریم وقتی رشته های نوازندگی داریم باید جایی باشد که دانشجویان بتوانند روی صحنه بروند و هنرشان را ارائه دهند.

 

سوسن تقی پور اذعان کرد: علمی کاربردی ادعا دارد که هفتاد درصد از کارش عملی است. پس حضور ارکستر برای ما لازم بود. ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر در جاهای مختلفی روی صحنه رفته است و به مرحله کارآفرینی رسیده است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ هنر واحد 46  خاطر نشان کرد: استادان بسیاری در کنار ارکستر هستند و همین حضور این استادان برای بقای ارکستر ما کمک کرده است؛ تلاش بسیاری کرده ایم تا اجراهایی برای ارکستر فراهم کنیم تا ارکستر به درآمدزایی برسد.

هدف اصلی ما معرفی ارکستر و معرفی نوازندگان است. همت استادان و همت خودِ نوازندگان باعث پایداری ارکستر شده است.

 

وی اظهار داشت: فکر می کردم که آذری زبانان ایران استقبال بسیار بیشتری از برنامه داشته باشند؛ رامیز قلی اف از نوازندگان بزرگ هستند. برای برگزاری این کنسرت هم نه اسپانسر و نه حامی نداشته ایم، از بنیاد رودکی تشکر می کنم که تالار وحدت را در اختیار ما قرار داده اند.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان خاکسپاری شد
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • میزبانی قلعه فلک‌الافلاک از ارکستر سمفونیک تهران
  • رهبر ارکستر ملی موسیقی اصفهان درگذشت
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت