Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@20:54:52 GMT

رفع معضل اعتیاد زمینه‌ساز کاهش آمار طلاق است

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۳۸۵۰

رفع معضل اعتیاد زمینه‌ساز کاهش آمار طلاق است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، به‌نقل از بسیج، محمدعلی حمیدیان، معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، روز گذشته در سمینار آموزشی پیشگیری از اعتیاد که در حسینیه عاشقان ثارالله(ع) زاهدان برگزار شد، گفت: مواد مخدر، حاشیه نشینی، طلاق و مفاسد اخلاقی از جمله آسیب‌های اجتماعی هستند که رهبر انقلاب نسبت به رفع آن‌ها تأکیدات مکرری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان افزود: در بررسی‌های انجام شده در خصوص علت بروز جرائم، مشخص شده که اعتیاد نقش مهمی در بروز این جرائم داشته است، بنابراین رفع مشکل اعتیاد، باعث رفع بسیاری دیگر از آسیب‌ها می‌شود.
وی از اعتیاد به عنوان یک تهدید برای جامعه و کانون خانواده یاد کرد و ادامه داد:عامل 50 درصد طلاق‌های اتفاق افتاده اعتیاد است و این معضل آسیب‌های دیگری شامل فروپاشی خانواده، خشونت، همسرآزاری، فرزند آزاری و مشکلات تحصیلی در جامعه ایجاد می‌کند.
حمیدیان با اشاره به اینکه برای اولین بار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صدد رفع آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد بر آمده است، گفت: آگاه سازی جوانان نسبت به آسیب‌های مواد مخدر در زندگی فردی و اجتماعی افراد یکی از اولویت‌های این نهاد در بحث مقابله با این معضل است.

هومان نارنجی‌ها، محقق و مدرس برجسته دانشگاه و مدیرکل سابق فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز در این مراسم با اشاره به اینکه پیشگیری از اعتیاد باید مردمی شود گفت: خانواده‌ها باید در مقابل انحرافات اجتماعی فرزندان بویژه اعتیاد هوشیار باشند تا فرزندان در دام اعتیاد گرفتار نشوند.
این محقق و مدرس دانشگاه افزود: باورهای غلط در خصوص مواد مخدر باید اصلاح شود تا بسترها برای پیشگیری از مواد مخدرومعضل اعتیاد فراهم شود.
وی بیان کرد: مصرف قلیان، اعتیاد دوستان و همسالان و دسترسی آسان به مواد مخدر سبب افزایش معتادان در جامعه می‌شود.
گفتنی است، این سیمنار با حضور شورای اسلامی محله، فعالین فرهنگی محلات آسیب دیده، تیم مربیان پیشگیری ناحیه زاهدان، فرماندهان حوزه و پایگاه‌ها و مسئولین فرهنگی حوزه‌های مقاومت بسیج برگزار شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۳۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان