Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، محمد عرب گفت: میناکاری هنری با پیشینه‌ ای در حدود پنج هزار سال است که برای زیبایی بخشیدن به ظروف مختلف استفاده می‌ شده‌ است.
وی گفت: این هنر ترکیبی از آتش و خاک است که با هنر نقاشی آمیخته می شود و نقش‌های زیبایی را می ‌آفریند.
وی افزود: تولید سفال در شهرستان سرایان در گذشته های نه چندان دور رونق فراوانی داشته و لعاب کاری نیز مرسوم بوده اما مینا کاری بعنوان هنری جدید که هم اکنون در اصفهان و همدان بسیار رواج دارد ، علاقمندان زیادی در بین مردم هنرمند شهرستان سرایان دارد در حال توسعه و ترویج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئول میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان افزود: تعداد 16 نفر از هنرمندان این رشته در قالب طرح پشتیبان در شهر آیسک ساماندهی شده اند و تسهیلات راه اندازی کارگاه و خرید کوره پخت تولیدات میناکاری شهرستان با مشارکت بانک پرداخت شده است.
وی گفت: این کارگاه تولیدی فعالیت خود را آغاز کرده و تنها مشکل این کارگاه کمبود نیروی کار است.
عرب به نقل از مسئول کارگاه گفت: خوشبختانه سفارشات ارسال شده به کارگاه زیاد است و با این تعداد شاغل، توان پاسخگویی به موقع به همه سفارشات وجود ندارد که با رایزنی های صورت گرفته با مسئول طرح و با کمک میراث فرهنگی دوره آموزش این رشته در شهرهای سرایان و آیسک برگزار خواهد شد و علاقمندان می توانند علاوه بر آموزش به صورت تضمینی وارد بازار کار شوند.
وی افزود: جوانان علاقمند به این رشته می توانند برای ثبت نام به میراث فرهنگی شهرستان مراجعه یا با شماره تلفن 32885600 تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۸۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد