Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:۴۶ اثر برگزیده دانشجویان بسیجی، شاهد و ایثار گر استان لرستان معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، مهدی رحیمی، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان، امروز(29 آذر) در جشنواره علمی دانشجویان بسیجی، شاهد و ایثارگر لرستان ، گفت: طرح های علمی و پژوهشی دانشجویان مورد حمایت مالی و معنوی قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اهمیت پژوهش، بیان کرد: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سازمانی علمی و عضو شورای نخبگان استان است که از ایده‌ها و طرح‌های مخترعان، مبتکران و پژوهشگران حمایت می کند.

 

رحیمی بیان کرد: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در قالب ۱۰ مرکز از ایده ها و طرح های دانشجویان مخترع و مبتکر بسیجی حمایت می کند.

 

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان، اظهار کرد: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در ۶ ماهه اول سال ۹۶ از ۳۲ طرح حمایت کرده که برخی از این طرح ها تجاری سازی شده است.

 

جشنواره علمی دانشجویان بسیجی، شاهد و ایثارگر استان لرستان با رقابت بیش از 200 دانشجوی لرستانی برگزار شده است.

 

فروزان کاکاوند، مسئول علمی پژوهشی ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی استان لرستان، بیان کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره از دانشگاه های سراسر استان لرستان هستند.

 

وی با بیان اینکه تعداد 200 اثر از دانشجویان برای رقابت در این جشنواره به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، افزود:آثار دریافتی توسط داوران در رشته های تخصصی مورد داوری قرار گرفته است.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش فردی و تشکلی برگزار می شود، افزود: بخش تشکلی شامل  کانال های مجازی،همایش های دانشجویی، بیانیه های دانشجویی و فعالیت های حقوق در زمینه اقتصاد مقاومتی است.

 

کاکاوند، خاطرنشان کرد: بخش فردی جشنواره هم شامل اختراعات، مقالات، پایان نامه ها و پروژه های تحقیقاتی دانشجویان بود.

 

گفتنی است، تعداد 46 اثر برگزیده استانی که توسط داوران به عنوان آثاربرتر شناخته شده اند، معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

 

پایان پیام/85

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی بزرگ تاریخ علم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گردهمایی بزرگ تاریخ علم در دوشنبه ۱۰ اردیبهشت به کوشش انجمن علمی ژرفا برگزار می‌شود. هدف این گردهمایی شنیدن داستان تاریخ علم از زبان دو پژوهشگر سرشناس برای دستیابی به نگاهی صحیح‌تر به تاریخ علم است.

موضوعات گردهمایی
موضوع سخنرانی دکتر شانت باغرام عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، از انقلاب علمی تا علم مدرن است.
 دکتر امیرمحمد گمینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران درباره انقلاب علمی و ورود علوم جدید به ایران سخنرانی خواهد کرد.
معرفی مهمانان
امیرمحمد گمینی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده‌ تاریخ علم دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل رشته‌ تاریخ و فلسفه‌ علم از مؤسسه‌ پژوهشی حکمت و فلسفه‌ ایران است.
از او آثاری چون کتاب «دایره‌های مینایی: پژوهشی در تاریخ کیهان‌شناسی در تمدن اسلامی» و کتاب «مواجهه با داروین» منتشر شده است. فعالیت پژوهشی او در زمینه‌ تاریخ نجوم در ایران و جوامع اسلامی است.
همچنین پژوهش‌هایی در زمینه‌ی تاریخ ورود علوم جدید، از جمله درباره‌‌ نظریه‌ تکامل و نجوم کپرنیکی، به ایران در مجلات پژوهشی داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است.

شانت باغرام، کیهان­‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی محقق پسا­دکتری در دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمیتر در کانادا و همچنین پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بوده است.
باغرام برندۀ جایزه ابوریحان بیرونی فرهنگستانِ علوم ایران و جایزۀ مرکز فیزیک نظری عبدالسلام در تریسته ایتالیا شده است. او از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی شریف مشغول بآموزش و پژوهش است.
زمینه پژوهشی دکتر باغرام کیهان شناسی و مطالعه ساختارهای بزرگ مقیاس کیهانی برای فهم ماده تاریک و انرژی تاریک است.

این برنامه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک، طبقه منفی ۱، تالار جناب برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا یکشنبه ۹ اردیبهشت فرصت دارند با تکمیل فرم زیر، در این برنامه عمومی و رایگان شرکت کنند.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0KHj9EGfrJu-et6NDmgs4v8-prvhjnuJF7uVYXKCYbJrIWA/viewform?usp=sf_link

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم