Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ غلامرضا اصغری، معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در دومین نشست هم اندیشی اعضای سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی ایران با تاکید بر جایگاه و نقش سازنده سندیکاها و انجمن های صنفی در سیاستگذاری و تصمیم سازی ها و با برشمردن مشکلات فراروی صنعت داروسازی، گفت: سندیکاها بازوی اصلی سازمان غذا و دارو در دوره جدید خواهند بود و با همفکری، هم اندیشی و هم افزایی میان سندیکاها و دولت و بطور اخص سازمان غذا و دارو، راهی کم خطاتر و پربارتر در پیش رو خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اسناد بالادستی حوزه سلامت افزود: چشم انداز و سیاست‌های کلی سلامت و اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، متوجه حمایت از تولید ملی و نیز برقراری نظام دارویی ژنریک است و بر این اساس، سیاست محوری و راهبرد سازمان غذا و دارو در همه حوزه های ماموریتی و به طور اخص در حوزه دارو بر این مبنا شکل گرفته و خواهد گرفت و همه سیاست ها و تصمیم سازی ها باید در این راستا و بر این قاعده باشد.

مشکلات  صنعت داروسازی جزء معضلات  صنعت کشور

رئیس سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: برخی از مشکلات صنعت داروسازی جزیی از معضلات عام حوزه صنعت کشور است و برخی از آن خاص صنعت داروسازی است، لکن در کنار هم می توان بر بسیاری از دشواری های موجود غلبه کرد و در این زمینه نه باید و نه می توان صرفا با اکتفا به توان حاکمیت و دولت حرکت کرد، حرکت کم خطا و پرتوان در مسیر صحیح، مستلزم اراده جمعی و مشارکت همه جوانب امر است و در این راه، سازمان غذا و دارو آماده شنیدن و پذیرش هر نوع همفکری و همیاری است .

وی در پایان اظهار امیدواری کرد، در این مسیر و با انعکاس مستمر نظرات، انتقادات و پیشنهادات صاحبان فرآیند، شاهد ثبات بیشتر در تصمیم سازی ها و سیاستگذاریهای حوزه دارو باشیم.

گفتنی است، این نشست بعنوان دومین نشست هم اندیشی صاحبان صنایع و اعضای سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی ایران به میزبانی ششمین دوره هیات مدیره این سندیکا، عصر روز گذشته، در سالن اجتماعات صنایع کارخانجات داروپخش با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، مدیر کل و قائم مقام مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل و سخنگوی این سازمان برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا رستمی گفت؛ تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر ″جهش تولید با مشارکت مردم″ را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.
وی در توضیح بیشتر بیان داشت: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه به طول می‌انجامید.
دکتر رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.
لازم به ذکر است حسب تاکید سرپرست اداره کل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، ایفدانا پیگیری عملیاتی شدن بخشنامه‌هایی که با عنوان جهش تولید صادر شده اند را در دست اقدام خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران