Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-28@22:20:28 GMT

مکزیک، "سند سری" ترامپ را منتشر کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۳۲۳۹

مکزیک، 'سند سری' ترامپ را منتشر کرد

به گزارش وانانیوز، 

هفته پیش دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با نمایش یک سند تک برگی مقابل دوربین رسانه‌ها، تلاش کرد انتقادهای مبنی بر ناتوانی در اعمال تعهدات جدید به مکزیک با وجود تهدید دولت‌اش به افزایش تعرفه واردات از مکزیک را از خود دور سازد.

عکاسان خبری با وجود تلاششان برای عکس گرفتن از متن سند، موفق به آشکار کردن تمام مضمون سند نشدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سند یک "مکمل" برای توافق‌نامه امضا شده هفته پیش بین ایالات متحده آمریکا و مکزیک است که تدابیر بیشتری علاوه بر موارد توافق‌شده را در بر می‌گیرد.

طبق این سند، دو طرف، مذاکرات دوجانبه‌شان را برای تعریف شرایط معین اجرای توافق برای تخصیص هزینه‌ها و تصمیم‌گیری در خصوص مسؤولیت پرونده‌های پناهندگی مهاجران، در سریع‌ترین زمان آغاز خواهند کرد.

علاوه بر این، "کشورها بازگرداندن مهاجران را خواهند پذیرفت و وضعیت پناهندگی اتباعی را که از محدوده خاک کشور ثالث به قصد ورود به خاک همسایه عبور کرده‌اند، بررسی خواهند کرد."

این مورد یادآور درخواست ترامپ مبنی بر توافق درخصوص وجود یک "کشور ثالث امن" است که پناهجویانی که وارد خاک مکزیک می‌شوند، به این کشور ثالث –و نه ایالات متحده آمریکا- پناهنده شوند و در صورت ورود به خاک آمریکا، سریعاً به خاک مکزیک بازگردانده شوند.

همچنین، سند اضافه می‌کند که این توافق، "بخشی از راه کار منطقه‌ای" برای پیگیری پرونده مهاجران و پناهندگانی است که فاقد مدارک قانونی‌اند.

بر اساس سند مذکور، کشور مکزیک متعهد شده است که قوانین و مقررات داخلی خود را با هدف شناسایی هر نوع تغییراتی که تنظیم سند دیگری از این نوع را بطلبد، بیازماید.

علاوه بر این، مکزیک موافقت کرده است که ۶۰۰۰ نیرو را برای استحکام بیشتر مرزهای جنوبی‌اش، همزمان با بررسی پرونده پناهجویان توسط ایالات متحده، اعزام کند.

سند اضافه می‌کند که پس از ۴۵ روز اگر ایالات متحده "به صلاح‌دید خود و بعد از مذاکره با مکزیک" تشخیص دهد تدابیر مذکور کافی نبوده‌اند، مکزیک " اقداماتی ضروری جهت اجرای توافق‌نامه در ۴۵ روز و بر اساس قوانین خود، اتخاذ کند."

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۳۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.   به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.   این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.   مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.   سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.   امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.   امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.   در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.   ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.   نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیا چین می‌تواند؟
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان