Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید قبادی دانا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بودجه وسایل بهداشتی نیز امسال تقریبا ۲۵ درصد افزایش داشته است و از ۱۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به ۲۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در سال ۹۸ ارتقا یافت اما به طور قطع این ارقام کفایت نمی کند؛ این مبلغ در سال ۹۷ هم کم بوده و میزان افزایش قیمت این تجهیزات نسبت به قبل، دو تا سه برابر شده است و این مساله ما را دچار مشکل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به شرایط خاص حاکم بر کشور و تشدید مشکلات اقتصادی، اضافه کرد:‌ تحریم ها بر چرخه تامین وسایل کمک توانبخشی برای افراد دارای معلولیت تاثیر می گذارد و بهزیستی در تلاش است که این مشکلات را به حداقل برساند. 
قبادی دانا تاکید کرد: با افزایش قیمت وسایل کمک توانبخشی مواجه هستیم و در این شرایط لازم است آمار دقیق نیاز جامعه هدف را داشته باشیم؛ آمار دقیقی از میزان نیازهای کل کشور در این زمینه نداریم اما برای تشکیل پرونده آن اقدام کردیم تا بتوانیم آمار دقیقی از تعداد اقلام مورد نیاز خود داشته باشیم.

اختلاف میزان استهلاک تجهیزات کمک توانبخشی در مناطق مختلف
رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: از سوی دیگر باید نگاه علمی را جایگزین رویکرد سنتی کنیم. نیاز به تجهیزات و لوازم کمک توانبخشی در گروه های هدف ما متفاوت است.
قبادی دانا افزود: میزان استهلاک لوازم کمک توانبخشی در افراد مختلف با توجه به میزان فعالیت آنها و منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ بنابراین باید نیازسنجی علمی برای نیاز به وسایل کمک توانبخشی صورت بگیرد.
وی ادامه داد: به طور مثال فردی که در منزل است و فعالیت اجتماعی محدودی دارد و ستون فقرات و اندام فوقانی او هم مشکلی ندارد، نیازی به ویلچر برقی ندارد. اما فردی که اندام فوقانی اش علاوه بر اندام تحتانی دچار مشکل است و با این وجود مولد هم هست و کار می کند و در جامعه حضور پیدا کرده یا دانشجو است، نیاز مبرم به ویلچر برقی دارد و باید در اولویت قرار گیرد.

توزیع عادلانه تجهیزات کمک توانبخشی در گروی نیازسنجی دقیق
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: توزیع عادلانه امکانات کمک توانبخشی در گروی نیازسنجی دقیق از این موضوع است. 
قبادی دانا افزود: همچنین توزیع جغرافیایی مناسب نیز باید مدنظر قرار گیرد؛ به طور مثال فردی که دچار ناشنوایی است و نیاز به سمعک دارد، وقتی در یک استان در حاشیه دریا قرار دارد، چه در شمال چه در جنوب کشور، استهلاک این وسیله برای او خیلی بیشتر است تا فردی که در منطقه خشک زندگی می کند.
وی ادامه داد: این مسائل باید در تامین این وسایل و سرانه تامین آن مدنظر قرار گیرد؛ همچنین ابتدا باید وسیله توانبخشی اولیه تمام افراد تامین شده و بعد از آن به سراغ کمک های توانبخشی پیشرفته تر برویم. 

نیاز به رصد روزانه تجهیزات کمک توانبخشی موجود
رئیس سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: تمام اقدامات در راستای توانبخشی نیاز به پایش، رصد و برنامه ریزی دقیقی در کل کشور دارند.
قبادی خاطرنشان کرد: باید تجهیزات کمک توانبخشی موجود را نیز در انبارها به صورت روزانه رصد کنیم که این امکان در حال حاضر در سازمان بهزیستی وجود ندارد و در حال برنامه ریزی هستیم تا این شرایط ایجاد شود. 
وی ادامه داد: طبیعتا در شرایط اقتصاد مقاومتی و شرایط سخت تحریم این فعالیت ها اولویت پیدا می کنند و گریزی نداریم جز اینکه نیازسنجی ملزومات کمک توانبخشی را انجام دهیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وحید قبادی دانا ریاست سازمان بهزیستی کشور سازمان بهزیستی کشور توانبخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۵۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد