Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انجمن صنفی کارفرمایی صنعت مواد نسوز کشور، علی حسین زاویه، در پنجمین همایش صنعت دیرگداز، با تاکید بر تجمیع معادن کوچک غیراقتصادی گفت: در صنعت نسوز تولید مازاد داریم و به هر اندازه صنایع، توسعه پیدا کنند، توان پاسخگویی نیاز آنها در کشور وجود دارد.

وی افزود: صنعت نسوز کشور، تنها صنعتی است که توسعه تحقیقات و تامین نیاز صنایع معدنی را در قالب بخش خصوصی محقق کرده است؛ به نحوی که در این صنعت، تولید مازاد داریم و مصرف کنندگان به تولیدکنندگان داخلی، کاملا اعتماد دارند که این امر جای خوشحالی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت مواد نسوز ادامه داد: اما موضوع حائز اهمیت این است که تامین نهاده‌های مورد نیاز ما خارج از توان بخش خصوصی است و در این زمینه از سوی دولت توجه نشده و برای تامین مواد اولیه با مشکل مواجه هستیم؛ با این حال همیشه نیاز برخی صنایع معدنی مانند فولاد و سیمان را تامین کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌سازی در صنعت دیرگداز انجام شده و حال باید اکتشافات برای شناسایی ذخیره جدید منیزیت سرعت گیرد، افزود: خوشبختانه برای حل این مشکل، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی و ایمیدرو تصمیم گرفتند و قول کمک به ما دادند تا معادن کوچکی که اقتصادی نیستند، تجمیع شوند تا نیاز ما تامین شود.

حسین زاویه گفت: امسال با وجود محدودیت های بین المللی و موانع بر سر راه تولید، استقبال شرکت‌های داخلی برای حضور در پنجمین نمایشگاه صنعت دیرگداز چشمگیر بوده؛ به طوری که حدود ۱۲ شرکت برای اولین بار به جمع شرکت کنندگان پیوستند و این شرکتها، در زمینه سرامیک ها و مواد شیمیایی فعال هستند که فرصت مناسبی برای آنها فراهم شده تا مواد مورد نیاز تولید خود را از نسوزها تامین کنند و به عنوان مصرف کننده نسوزها این ارتباط را به صورت مداوم با تولیدکنندگان این بخش حفظ کنند.

وی ادامه داد: امسال در راستای احیای معادن کوچک قرار است میزگرد تخصصی در خصوص فرصت های سرمایه گذاری در معادن تامین کننده مواد اولیه معدنی مورد نیاز صنعت دیرگداز با حمایت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ارائه شود.

کد خبر 4753578 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت معدن مواد معدنی اربعین 98 بانک مرکزی ایران قیمت دلار قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی بازار سهام قیمت سکه بهار آزادی بورس وزارت صنعت معدن و تجارت تولید نفت مالیات قیمت یورو دلار پروازهای اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم