Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین مهدی شادنوش روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره آخرین وضعیت رسیدگی به بیماران مبتلا به ویروس کرونا در استان گیلان بیان کرد: در حال حاضر به کمک پزشکان عمومی و پرستاران داوطلب در استان گیلان نیاز داریم که می‌توانند جهت همکاری با شماره تلفن ۴۴۰۱ رشت تماس بگیرند و اعلام آمادگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکنون هزار و ۲۶۰ مورد مشکوک مبتلا به ویروس کرونا در استان گیلان مشاهده شده و بیش از ۴۰۰ نفر از این افراد نیز مرخص شده‌اند.

غربالگری مسافران ورودی به گیلان

نماینده وزیر بهداشت در استان گیلان درباره انجام غربالگری‌های برای ویروس کرونا در ورودی‌های این استان اظهار کرد: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با استانداری گیلان، قرار شد غربالگری و بررسی افراد در مبادی ورودی استان گیلان با انجام تب سنجی و بررسی علائم ابتلا به ویروس کرونا از شب گذشته (پنجشنبه) ‌ اجرا شود.

شادنوش افزود: با این حال از مردم می‌خواهیم که به هیچ عنوان به استان گیلان سفر نکنند و از سفر غیرضروری به این استان که درگیر ویروس کرونا است خوددای کنند.

وضعیت بیمارستان رازی رشت

وی درباره وضعیت بیمارستان رازی رشت نیز گفت: این بیمارستان به صورت کامل تخلیه شده و تخت‌های بستری به ۳۰۰ تخت افزایش پیدا کرده است. امیدواریم با اصلاح ساختاری بتوانیم سیستم ارجاع را در این بیمارستان مستقر کنیم تا فقط افرادی که مشکوک به ویروس کرونا هستند به این بیمارستان ارجاع شده و بستری شوند.

فعلا نیازی به بیمارستان صحرایی نیست

نماینده وزیر بهداشت در استان گیلان درباره مباحث مطرح شده مبنی بر نیاز این استان به بیمارستان صحرایی برای بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیان کرد: در حال حاضر نیازی به احداث بیمارستان صحرایی در استان گیلان وجود ندارد. البته امیدواریم با مراعات بهداشتی و انضباط اجتماعی مردم شاهد توقف چرخش حلقه ویروس کرونا باشیم تا به مواردی مانند بیمارستان صحرایی نیاز پیدا نکنیم.

لوازم حفاظتی مورد نیاز پرسنل

شادنوش درباره لوازم حفاظتی مورد نیاز پرسنل بهداشت و درمان در استان گیلان نیز گفت: لوازم مورد نیاز پرسنل بهداشت و درمان در حال تامین است و در روزهای آینده تلاش می‌کنیم که کمبودها برطرف شود.

آزمایشگاه تشخیص کرونا در رشت

وی درباره راه اندازی آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا و انتقال کیت‌های تشخیصی به استان گیلان نیز بیان کرد: همه چیز برای راه اندازی آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در استان گیلان آماده است و افرادی که برای گذراندن دوره آموزشی به تهران رفته بودند نیز این آموزش‌ها را دریافت کردند. به زودی آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در رشت آغاز به کار می‌کند.

به گزارش ایرنا، آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور تا ظهر دیروز (پنجشنبه) به ۲۴۵ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۲۶ نفر رسیده است.

استان گیلان پس از قم و تهران، بیشترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در روزهای اخیر را دارد.

آغاز پاکسازی و ضدعفونی کردن نقاط حساس شهر رشت توسط سپاه قدس گیلان

گندزدایی و پاک‌ سازی اماکن حساس و همچنین نقاط شهری به وسیله کیت‌های ویژه ضدعفونی توسط سپاه قدس گیلان در رشت آغاز شد.

فرمانده لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان روز جمعه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق توفقات انجام شده،  گندزدایی‌ اماکن حساس و همچنین نقاط شهری به وسیله کیت‌های ویژه ضدعفونی از جمله اقداماتی است که از امروز آغاز شده است.

سرهنگ پاسدار بهروز دولتی افزود: این امر در راستای مدیریت شیوع بیماری کرونا در گیلان و توسط نیروهای پدافند جنگ نوین لشکر عملیاتی ۱۶ قدس  برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در رشت انجام می شود.

وی گفت : علاوه بر گندزدایی و پاکسازی مناطق مختلف و حساس شهر، ۱۵۰ نیروی لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان نیز به منظور کمک‌ رسانی به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان رازی رشت حاضر شدند و به دکترها و پرستاران یاری می رسانند.

وی بیان کرد: این همکاری طی جلسه ای که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت و لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان در راستای مدیریت شیوع بیماری کرونا در رشت انجام شد، اتخاذ و  بنا به تصمیمات اخذ شده در این جلسه، نیروهای این لشکر از امروز به کمک کادر پزشکی استان گیلان شتافتند.

فرمانده لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان اضافه کرد: این تعداد نیرو به صورت شیفتی در بیمارستان رازی رشت مستقر هستند که این اقدام در راستای منویات مقام معظم رهبری و لزوم کمک‌رسانی به نیروهای بهداشت و درمان انجام می‌شود.

دولتی خاطرنشان کرد: خدمت‌ رسانی به مردم در شرایط ویژه از وظایف سپاه پاسداران است و آموزش‌های لازم از طریق کارشناسان کشوری نیز به نیروهای حاضر در این طرح داده شده و همه آن‌ها با رعایت کامل نکات بهداشتی و قرنطینه به بیماران بستری شده در بیمارستان رازی و نیز همراهان آن‌ها خدمت‌ رسانی می‌کنند.

وی ابراز امیدواری کرد که با کمک و مساعدت همه نهادها و ارگان ها به زودی این بیماری در استان گیلان و در سطح کشور ریشه کن شود که در این راستا سپاه قدس گیلان همه گونه همکاری را انجام خواهد داد.

کد خبر 487496 برچسب‌ها استان گیلان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان كرونا در ايران لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان بیمارستان رازی رشت بیمارستان صحرایی ویروس کرونا آزمایشگاه تشخیص استان گیلان کرونا در رشت سپاه قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۱۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس انجمن روابط عمومی ایران اظهار کرد: روابط عمومی برای تصمیم‌گیرندگان تصمیم‌ساز است و پایه‌ی اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است.

خسرو رفیعی، پنجشنبه، ۶ اردیبهشت ماه، در سمینار تخصصی هوش مصنوعی مولد روابط عمومی که توسط انجمن روابط عمومی آذربایجان‌شرقی و اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، گفت: یکی از وظایف روابط عمومی ارتباط دوستی است چرا که باید سعی کنیم با دوست داشتن همدیگر زندگی آرامی ایجاد کنیم .

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه برای زندگی و دوستی به روابط عمومی نیاز داریم، افزود: روابط عمومی در ایران علم ناشناخته‌ای است و بسیاری از مردم فکر می‌کنند کار آن، تشریفات و تبلیغات است اما روابط عمومی‌ها مسئولیت سنگینی دارند و باید دائم افکار سنجی و تولید محتوا کرده و برای مدیران برنامه ریزی کنند.

وی ادامه داد: روابط عمومی علم پیچیده‌ای است و مانند تبلیغات به زودی دیده نمی‌شود و برای شناخته شدن و انجام کار مثمر ثمر نیاز به زمان دارد.

رفیعی گفت: روابط عمومی‌ها در بخش خصوصی بسیار مهم هستند چراکه یک مجموعه بدون شناخت مسائل روز و نبود روابط عمومی شکست می‌خورد.

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین ابزارهای روابط عمومی، هوش مصنوعی است که اگر آن را یاد نگیریم ناگهان صد سال از دنیای پیشرفته عقب می‌مانیم، تاکید کرد: امیدواریم با راه‌اندازی هوش مصنوعی در روابط‌عمومی بسیاری از مشکلات آسان شود اما جای سوال است که آیا هوش مصنوعی می‌تواند احساسات را بومی سازی کند؟

جعفر محرم پور، دبیر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز نیز در این سمینار گفت: مجموعه‌های ما چیزی جز روابط عمومی نیستند تلاش و تقلا در تمام ارگان‌ها بدون روابط عمومی و رسانه خروجی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: گردش اطلاعات و محتواها در جامعه‌ی امروزی به همت روابط‌عمومی‌ها است و ما برای تقویت نقش آن و رساندن روابط عمومی به جایگاه درست مبتنی بر فرهنگ خودمان تلاش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فعل و انفعالات صورت گرفته در تمام دستگاه‌ها جز با تلاش روابط عمومی‌ها معنا و مفهوم پیدا نمی‌کند، افزود: تا زمانی که حوزه تولید محتوا به ابزاری مثل هوش مصنوعی و ابزارهای مشابه مجهز نشود کارکرد ما از دست می‌رود. 

محرم‌پور اذعان کرد: اگر یک روزی می‌گفتند بازاریابی فلسفه جاری در مجموعه است به نظر من اکنون روابط عمومی هم یک فلسفه جاری در کسب و کارها است که اگر ما به این فلسفه اعتقاد نداشته باشیم به کسب و کار نیز نگاه صحیحی نداریم.

عادل میرشاهی، مدرس دانشگاه نیز در ادامه‌ی این سمینار گفت: روابط عمومی‌ها باید در تولید محتوا یک سری قوانین و تکنیک‌ها را رعایت کنند، برای توسعه سایت نیاز به دانشی به نام هوش مصنوعی وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد تولید محتوا هوشمندانه و خلاقانه داشته باشید.

وی ادامه داد: پرامپت درخواستی است که شما برای هوش مصنوعی ارسال می‌کنید و آن سرویس هوش مصنوعی با بررسی درخواست شما، چیزی که می‌خواهید را می‌سازد و به شما تحویل می‌دهد. اگرچه کار بسیار راحت و آسانی است اما برای کار اصولی نیاز به تخصص و دستورالعمل‌هایی دارد.

وی با بیان اینکه در پرامپت نویسی چند تکنیک وجود دارد، گفت: اولین تکنیک آزمون و خطا است زمانی که دستوری می‌دهید ممکن است اشتباه کند در این زمان باید با دستور مجدد به آن اجازه‌ی اصلاح بدهید. 

وی افزود: هوش مصنوعی با الگو، دستور العمل و استفاده از داده‌ها کار می‌کند که ساده نویسی باید در آن رعایت شود چرا که با کار پیچیده درست عمل نمی‌کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی در ۲ گروه آزمایشی
  • ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش افتتاح شد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد