Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق اعلام علی ربیعی، سخنگوی دولت به دلیل آنچه شیوع ویروس کرونا در کشور با خود به همراه داشته و بخش‌های زیادی اعم از اقتصادی را تحت تأثیر خود قرار داده است دولت تصمیم دارد تا سررسید وام‌های فعالان اقتصادی و برخی دیگر از وام‌ها را دو ماه به تعویق بیندازد تا حداقل با این کار آن‌ها فرصت کافی برای پرداخت سررسید وام خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسن مونسان، دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی در خصوص این موضوع به قدس گفت: با توجه به شرایط خاصی که در حال حاضر با شیوع ویروس کرونا به وجود آمده است و بخش‌های اقتصادی متأثر از این جریان دچار مشکلات شده‌اند چند روز پیش جلسه‌ای به همین منظور با حضور مدیران ارشد استانی برگزار شد که در آن جلسه راهکار‌های مورد توجه برای رفع این مشکلات بررسی و قرار شد برای عبور از این شرایط هر آنچه می‌توانیم با بخش اقتصادی همراهی کنیم.

وی در ادامه افزود: امروز (دیروز) آقای ربیعی، سخنگوی دولت موضوع معوق شدن سررسید وام‌های فعالان اقتصادی را تلویحاً اعلام کرد که این موضوع همان طور که عنوان شد در راستای همکاری با این بخش‌ها در شرایط فعلی است.

مونسان همچنین ادامه داد: البته آنچه مشخص است این است که موضوع معوق شدن سررسید وام‌ها هنوز از طرف دولت به بانک مرکزی ابلاغ نشده است به محض اینکه این موضوع به بانک مرکزی ابلاغ شود و بانک مرکزی آن را بخشنامه کند ما نیز آن را اجرایی خواهیم کرد.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی همچنین در واکنش به این موضوع که طبق تصمیمی که اتخاذ شده؛ زمان فعالیت بانک‌ها کم شده و باجه‌های عصر نیز تعطیل شده است، اما دیده می‌شود بعضاً برخی از باجه‌هایی که مخصوص مطالبات هستند در برخی از بانک‌ها که عمدتاً خصوصی هستند در زمان بعد از ظهر فعالیت دارند عنوان کرد: طبق مصوبه‌ای که در سراسر کشور اعلام شده و اجرایی می‌شود ساعت کاری بانک‌ها محدود شده که این اقدام در راستای سلامتی بیشتر مردم اتخاذ شده و باجه‌های عصر نیز کلاً تعطیل شده است. اما اینکه برخی از بانک‌ها یا مؤسسه‌های غیردولتی و خصوصی باجه‌های بعد از ظهرشان فعال است حتماً این بانک‌ها و مؤسسه‌ها زیرمجموعه شورای هماهنگی بانک‌های استان نیستند و، چون زیرمجموعه ما نیستند نمی‌شود آن‌ها را مجاب کرد، با وجود این ما از آن‌ها خواستیم در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.

مونسان با تأکید بر همکاری مردم مبنی بر عدم حضور کمتر در بانک‌ها گفت: همان طور که پیش از این از مردم درخواست کردیم که کمتر به بانک‌ها مراجعه داشته باشند و همه ما را برای فراهم آوردن شرایط سالم برای سلامتی همه هم استانی‌ها کمک کنند باز هم مجدد این درخواست را داریم که برای حفظ سلامتی خود و دیگران تا جای امکان به بانک‌ها مراجعه نکنند و از شرایط الکترونیکی که بانک‌ها برای عملیات‌های بانکی آن‌ها فراهم کرده، استفاده نمایند تا هر چه زودتر شرایط به حالت عادی برگردد و به سلامت مردم آسیبی وارد نشود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سررسید وام بانک ها وام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان