Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک جهانی انتظار دارد ویروس کرونا و رکودهای اقتصادی ناشی از آن آثار مخرب ماندگاری در کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور داشته باشد. ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، بانک جهانی اعلام کرد انتظار دارد ویروس کرونا و رکودهای اقتصادی ناشی از آن آثار مخرب ماندگاری در کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور داشته باشد و بیشترین آسیب را صادرکنندگان نفت و کشورهایی خواهند دید که از بحران مالی رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بانک جهانی در بخش آمار گزارش خود در مورد دورنمای اقتصاد جهان اعلام کرد: متوسط کشورهای در حال توسعه که از بحران مالی رنج می برند، شاهد کاهش 8 درصدی تولید طی یک دوره 5 ساله خواهند بود. این کاهش تولید برای کشورهای در حال توسعه صادر کننده نفت 11 درصد است.

 مقامات بانک جهانی می گویند از آنجایی که دورنمای رشد اقتصاد جهان قبل از این هم به خاطر درگیری های تجاری تیره و تار شده بود، شوک همه‌گیری ویروس کرونا به راحتی می‌تواند به مشکل کشورهای در حال توسعه برای پرداخت بدهی هایشان اضافه کند.

کاهش ارزش دلار در بازار جهانی با چشم انداز مثبت اقتصاد جهانهمه گیری ویروس کرونا بیشترین آسیب را به اقتصادهای فقیر زده است

 

 نرخ پایین بهره طی یک دهه گذشته باعث افزایش شدید بدهی‌های دولتی و شرکتی در بازارهای نوظهور شده و توانایی سیاستگذاران برای پاسخ به این بحران و جلوگیری از تعطیلی کسب و کارها و از دست رفتن اشتغال و سرمایه های انسانی را محدود کرده است.

 آنچه در حال حاضر لازم است اقداماتی فوری برای کنترل این آسیب ها و دور ماندن از سیاستهایی است که باعث این بحران سلامتی و در نهایت این بحران اقتصادی و مالی شده است.

 انتهای پیام/196

R7586/P/S7,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشورهای در حال توسعه ویروس کرونا بانک جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۵۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم

به گزارش خبرنگار مهر، «سید احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مراجع بین‌المللی که برای تأمین مالی پروژه‌ها استفاده می‌شود، بانک توسعه اسلامی است و هفته آینده پنجاهمین سالگرد تأسیس این بانک در عربستان سعودی با حضور ۴۷ کشور برگزار می‌شود.

وی‌افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته تأمین مالی از سوی این بانک صورت نمی‌گرفت و یکی از اولویت‌های ما رفع موانع پرداخت اقساط کشور بود تا کاری کنیم این بانک برای ۱۱ پروژه عمرانی ما تأمین مالی کند.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: این اتفاق رخ داده و ما مسیر دور زدن تحریم در پرداخت بدهی ایران به این بانک را پشت سر گذاشتیم و بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم و فرآیند بازپرداخت اقساط ۱۱ پروژه عمرانی آغاز شده است.

کد خبر 6086750

دیگر خبرها

  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • خبر خوش بانک جهانی برای ایران
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی