Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@07:03:57 GMT

ترامپ ۳۷درصد ثروت خود را از دست داد

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۰۸۶۶۸

ترامپ ۳۷درصد ثروت خود را از دست داد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، دونالد ترامپ که تا قبل از پاندمی کرونا با ثروتی بالغ بر ۳.۱ میلیارد دلار در رتبه ۷۱۵ بین ۲۱۵۳ میلیاردر دنیا ایستاده بود با پاندمی کرونا یک سوم ثروت خود را از دست داد و ثروت وی به ۲.۱ میلیارد دلار رسید.

ثروت دونالد ترامپ مانند سایر میلیاردرهای دنیا از طریق سرمایه گذاری در کسب و کارهای متنوعی به دست آمده است به گونه ای که وی در زمینه اداره زمین های گلف، هتل ها و بیمارستان ها فعالیت می کند؛ وی همچنین در کمپانی های متنوعی سهام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهام های دونالد ترامپ

در سال ۲۰۱۱ ترامپ پس از ناامید شدن از بازار املاک آمریکا به بازار بورس نیویورک رفت و سهام های بنک آو آمریکا، سیتی‌گروپ، کاترپیلار، اینتل، جانسون و جانسون، پروکتر اند گمبل و فیسبوک را خرید.

بنک آو آمریکا شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی و چندملیتی است که هم‌اکنون به‌عنوان بزرگترین بانک ایالات متحده آمریکا شناخته می‌شود.

کاترپیلار شرکت صنایع سنگین آمریکایی است که در زمینه طراحی و توسعه، مهندسی و ساخت، بازاریابی و فروش موتورهای درون‌سوز، ماشین‌آلات و تجهیزات سنگین فعالیت می‌کند و به‌عنوان بزرگ‌ترین سازنده ماشین‌آلات عمرانی جهان شناخته می‌شود.

هسته اصلی امپراطوری ترامپ مسکن و مستغلات وی هستند که ارزش آن ها قبل از پاندمی کرونا ۱.۹ میلیارد دلار تخمین زده شده است اما با پاندمی کرونا و تبدیل شدن شهرها به شهر ارواح ارزش تمام مستغلات به خصوص واحدهای تجاری با سقوط بی سابقه ای مواجه شد به گونه ای که ارزش این واحد تجاری رئیس جمهور آمریکا تا ۱.۲ میلیارد دلار سقوط کرد.

درآمد هتل ترامپ طی چند سال گذشته افزایش یافته بود و در سال ۲۰۱۵ سوابق نشان می دهند درآمد هتل های او فقط ۱۶.۷ میلیون دلار بوده است. با این حال این مبلغ در طول مبارزات انتخاباتی به ۳۳.۸ میلیون دلار رسیده است و از زمانی که ترامپ شروع به اشغال کاخ سفید کرد درآمد هتل او حدود ۸۰٪ افزایش یافت و در سال ۲۰۱۷ به ۶۰.۸ میلیون دلار رسید و در سال ۲۰۱۹ با رشد بی سابقه ای درآمد هتل های وی به ۲۳۵ میلیون دلار رسید.

در این بین اما یکی از صنایعی که بیشتر از هر صنعت دیگری از پاندمی کرونا آسیب دید صنعت گردشگری است و بر این اساس درآمد هتل های زنجیره ای ترامپ در سال ۲۰۲۰ تا ۱۴۸ میلیون دلار کاهش یافت این درحالی است که درآمد این هتل های زنجیره ای قبل از پاندمی کرونا در مدت مشابه سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۲۳۵ میلیون دلار تخمین زده شده است.

دونالد ترامپ دارای ۱۶ زمین گلف در سراسر آمریکا، سه زمین گلف در اروپا و یک زمین گلف در خاورمیانه است و سه زمین گلف او هنوز در دست ساخت هستند.

از میان زمین های گلف وی می توان به زمین گلف وستچستر اشاره کرد که دارای یک مجموعه استخر و ۱۸ مکان مجزا برای بازی گلف و مجموعه ای از زمین های تنیس است؛ سایر زمین های گلف وی نیز به مانند آن که در منچستر واقع شده است دارای امکاناتی فراتر از یک زمین گلف هستند.

اما پاندمی کرونا به درآمد وی از زمین های گلف نیز رحم نکرد و درآمد ترامپ که تا قبل از پاندمی کرونا از این طریق به رقم ۲۷۱ میلیون دلار رسیده بود امروز تا ۲۱۷ میلیون دلار کاهش یافته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثروت رئیس جمهور آمریکا سهام دونالد ترامپ ویروس کرونا کرونا اخبار کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت دونالد ترامپ میلیارد دلار زمین های گلف میلیون دلار درآمد هتل زمین گلف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند