Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی کشمیری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام اینکه به تازگی برنامه ای در راستای کمک به شرکتهای فناور بزرگ آسیب دیده از کرونا تصویب شده است، اظهار کرد: قرار است تسهیلاتی (سرمایه در گردش) به این شرکت ها پرداخت شود که سقف آن ۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم در پاسخ به این سوال که شرکت ها برای دریافت این تسهیلات چه شرایطی باید داشته باشند، گفت: این تسهیلات به شرکت هایی تعلق می گیرد که بالای ۵۰ نفر نیروی انسانی و فروش بیش از ۲ میلیارد تومان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشمیری با اشاره به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در ارائه این تسهیلات به شرکت های فناور، افزود: این تسهیلات با سود ۱۲ درصدی به صورت مستقیم از سوی یک بانک به شرکت ها پرداخت خواهد شد اما صندوق نوآوری و شکوفایی، ۳ درصد بابت کاهش سود ۱۲ درصدی، یارانه می دهد.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، هدف از ارائه این کمک را حفظ اشتغال در این شرکت ها و نیز جلوگیری از کاهش نیروی انسانی و تعطیلی آنها عنوان کرد. 

وی تعداد شرکت های فناور بزرگ را حدود هزار و ۲۰۰ مورد عنوان کرد و گفت: باید منتظر ماند و دید که چه تعداد از این شرکت ها به دلیل شیوع کرونا احساس زیان کرده و متقاضی دریافت تسهیلات خواهند بود. البته بعید می دانم بیش از ۵۰-۶۰ شرکت درخواست تسهیلات داشته باشند.

کد خبر 4963550 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی نوآوری شرکت دانش بنیان ناسا فناوری فضایی امنیت اطلاعات فیس بوک امنیت سایبری اکتشافات فضایی ماهواره فناوری نانو ایالات متحده آمریکا شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد

رئیس دیوان عالی کشور گفت: تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌‌های قضایی یکی از مشکلات مردم است و اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی مورد توجه رؤسای دادگستری‌ها قرار بگیرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور اظهار کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضایی و برنامه‌های ابلاغی سال 1403 پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آراء تاکید کرد.

فراخوان کشوری پژوهشگاه قوه قضائیه برای حل "چالش اطاله دادرسی"

وی سپس با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود:  معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای محترم دادگستری استان‌ها و شعب  ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌‌های قضایی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای محترم کل دادگستری قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال