Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه وزارت جهاد کشاورزی، « علیمراد اکبری» با اجرای پروژه احیای اراضی خوزستان و ایلام، میزان تولید محصولات کشاورزی از ۱.۷ میلیون تن به ۵ ملیون تن، در پروژه توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور میزان تولیدات کشاورزی از ۷۶۰ هزار تن به ۵ میلیون تن و در پروژه آبرسانی سیستان نیز میزان تولید محصولات کشاورزی از ۴۱۱ هزار تن به ۹۶۰ هزارتن خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که با حمایت‌های مقام معظم رهبری و رییس جمهوری، سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در بخش آب و خاک کشور در دولت تدبیر و امید، انجام شده است، اظهارداشت: تا قبل از سال ۹۲ سالانه ۲۷ هزار هکتار شبکه‌های آبیاری و زهکشی در کشور انجام می‌شد که از سال ۹۲ تا سال ۹۸ این رقم به ۸۳ هزار هکتار رسیده و بیش از سه برابر شده است.

معاون امور آب و خاک وزارت جهاد کشاوررزی تصریح کرد: برای سال جاری ۱۳ هزار هکتار شبکه‌های آبیاری و زهکشی انجام شده و ۷۸ هزار هکتار نیز در دست اجرا است.

اکبری با اشاره به عملکرد برخی از پروژه های بزرگی که از محل صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شده‌اند، یادآور شد: پروژه احیای اراضی خوزستان و ایلام یکی از این پروژه‌های بزرگ است که ۲۹۵ هزار هکتار از آن به بهره‌برداری رسیده است.

معاون امور آب و خاک وزارت جهاد کشاوررزی درباره پروژه توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور، گفت: از ۲۲۷ هزار هکتار این پروژه، ۵۲ هزار هکتار آن زیر بار است و ۲۰۴ هزار هکتار از آن با ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی در بخش جهاد کشاورزی در حال اجرا است که در صورت تامین منابع اعتباری، این بخش هم زیر بار خواهد رفت مشروط بر این که وزارت نیرو بتواند منابع آب آن را به موقع تامین کند.

اکبری درباره پروژه آبرسانی دشت سیستان، خاطرنشان کرد: چند هفته قبل، ۳۲ هزار هکتار از پروژه ۴۶ هزار هکتاری آبرسانی دشت سیستان توسط رئیس جمهوری افتتاح شد و ۱۴ هزار هکتار دیگر از این پروژه نیز برای کشت پاییزه آماده بهره‌برداری خواهد شد.

وی با بیان این که پروژه آبرسانی دشت سیستان یکی از پیچیده‌ترین و مدرن‌ترین پروژه‌های بخش آب و خاک کشور است، یادآور شد: الکتروموتورها و پمپ‌های استفاده شده در این پروژه برای اولین بار با مهندسی معکوس در کشورمان ساخته شده است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، میزان منابع اعتباری پروژه سیستان را ۳ هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این میزان اعتبار برای آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار از اراضی در عرصه ۲۰۰ هزار هکتار انجام شده و هزینه‌کرد حدود ۷۰ میلیون تومان برای اجرای هر هکتار از این پروژه شامل تامین، انتقال و توزیع آب تا پای گیاه، اقتصادی است.

اکبری با اشاره به دستاوردهای اجرای پروژه‌های آب و خاک، گفت: میزان اشتغال در پروژه احیای اراضی خوزستان و ایلام ۷۹ هزار نفر بوده است و در پروژه توسعه شبکه‌های آبیاری غرب و شمال غرب کشور، ۷۰ هزار نفر و در پروژه آبرسانی دشت سیستان ۶۵ هزار نفر تثبیت و یا اشتغال ایجاد خواهد شد.

معاون امور آب و خاک وزارت جهاد کشاوررزی خاطرنشان کرد: با اجرای پروژه احیای اراضی خوزستان و ایلام، میزان تولید محصولات کشاورزی از ۱.۷ میلیون تن به ۵ ملیون تن، در پروژه توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور میزان تولیدات کشاورزی از ۷۶۰ هزار تن به ۵ میلیون تن و در پروژه آبرسانی سیستان نیز میزان تولید محصولات کشاورزی از ۴۱۱ هزار تن به ۹۶۰ هزارتن خواهد رسید.

اکبری گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی تا سال ۹۲، سالانه ۴۶۹ میلیارد تومان در بخش آب کشور سرمایه‌گذاری شده که این میزان سرمایه‌گذاری از سال ۹۲ تا سال ۹۸ به سالانه ۳۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته و بیش از ۷ برابر رشد داشته است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاوررزی با اشاره به این که خاک مخزن آب است و اگر خاک مدیریت نشود، آب را نمی‌توانیم مدیریت کنیم، تصریح کرد: در چند سال گذشته به موضوع آب توجه و اما از خاک غفلت شده این در حالی است که براساس برنامه توسعه ششم توسعه باید سالانه عملیات حاصلخیری و افزایش مواد آلی خاک در سطح  ۵۰۰ هزار هکتار انجام شود اما تاکنون ردیفی برای آن منظور نشده است.

اکبری با بیان این که در معاونت آب‌ و خاک، دفتر امور خاک تأسیس‌شده است، گفت: توجه به حاصلخیری خاک می‌تواند به ۳۰ درصد افزایش تولید و ۳۵ درصد صرفه‌جویی در آب منجر شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی علی مراد اکبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی پروژه احیای اراضی خوزستان و ایلام میزان تولید محصولات کشاورزی شبکه های آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور آبرسانی دشت سیستان پروژه آبرسانی هزار هکتار جهاد کشاورزی هزار تن میلیون تن تن به ۵ سال ۹۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی

شهردار اصفهان گفت: بخش عمده‌ای از بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان تا پایان سال جاری افتتاح می‌شود و با افتتاح این مجموعه می‌توانیم مقداری از بار ترافیک خیابان همدانیان را کاهش دهیم و در عین حال یک فضای جدید شهری را تقدیم شهروندان کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی‌قاسم‌زاده امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان اظهار کرد: امروز از پروژه‌های شرق اصفهان بازدید کردیم، پروژه‌هایی که در حال انجام است و باید طبق زمان‌بندی پیش رود.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان تا پایان سال جاری افتتاح می‌شود، افزود: با افتتاح این مجموعه می‌توانیم مقداری از بار ترافیک خیابان همدانیان را کاهش دهیم و در عین حال یک فضای جدید شهری را تقدیم شهروندان کنیم.

شهردار اصفهان با اشاره به ایجاد کمپ جدید گردشگری در شهر اصفهان گفت: این کمپ مکمل باغ فدک برای اسکان مسافران در این نقطه شهر است و عملیات اجرایی آن به‌زودی آغاز می‌شود.

قاسم‌زاده با بیان اینکه در رابطه با پروژه‌های پسماند گزارش خوبی ارائه شد که بیشتر پروژه‌ها در حال انجام یا آماده آغاز است، تصریح کرد: امروز همچنین بازدید از پروژه بزرگ حلقه حفاظتی چهارم در مناطق ۴ و ۶ شهرداری صورت گرفت که بخش عمده این پروژه در سال جاری بهره‌برداری خواهد شد.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته باید در بخشی از کار، پروژه‌هایی که از قبل در دست اقدام بود را بهره‌برداری می‌کردیم و بخش دیگر مطالعات و طراحی آغاز می‌شد، افزود: در سال جاری بیشتر شاهد اجرای پروژه‌های عمرانی خواهیم بود، درواقع پروژه‌هایی که مقدمات آن فراهم شده است در سال جاری به سرانجام می‌رسد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه پروژه‌هایی که سال پیش آغاز شده باید با سرعت بیشتر به پایان برسد و آن‌ها که باید آغاز شود، سریع‌تر این اتفاق رخ دهد، خاطرنشان کرد: سال جاری بیشتر اقدامات عملیاتی و اجرایی است، البته به اقتضای کارهای صورت گرفته، گزارش اموری که انجام شده است را به شهروندان ارائه می‌دهیم و چیزی که به سرانجام رسیده را تقدیم می‌کنیم.‌

کد خبر 748463

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا