Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر توسعه فناوری‌های نرم‌ و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شناخت ظرفیت‌های شرکت‌های مختلف امکان دستیابی به اشتراک را مهیا می‌سازد.

سیدمحمدحسین سجادی نیری در گفتگو با حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سه بخش فعالیت‌ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد شبکه بین کسب‌و‌کارهای بخش خصوصی  یکی از اهداف این نهاد است که در پویش کرونا پلاس اجرا شد.

استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای توسعه کسب‌وکارها

وی افزود: در این پویش ظرفیت‌های بخش‌ خصوصی شناسایی و تلاش شد تا شرکت‌ها با یکدیگر به اشتراک می‌رسند. به عنوان مثال مجموعه‌ای در زیرساخت‌های خود یعنی دیتاسنتر یا سرویس اطلاعات ظرفیت خالی دارد این شرکت می‌تواند ابزارهای خود را در اختیار کسب‌و‌کارهای دیگر قرار بدهد. کسب‌وکارهای زیادی در این ایام با درخواست‌های متعدد مشتریان مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: عملکرد موفق‌تر کسب‌وکارهای ایرانی نسبت به شرکت‌های خارجی

 

دبیر توسعه فناوری‌های نرم‌ و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: شبکه‌سازی و به اشتراک گذاشتن زیرساخت‌ها دیگر نیاز با اهمیت بخش خصوصی است. یکی از اهداف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در برنامه توسعه زیست بوم شرکت‌های خلاق، توجه به زیرساخت‌ها است. برای تحقق این هدف معاونت علمی بخشی با عنوان شبکه کارگزاران خلاق راه‌اندازی کرده است و به شرکت‌های بخش خصوصی سوبسید و یارانه می‌دهد.

لزوم شبکه‌سازی بین شرکت‌های فعال در بخش خصوصی

سجادی نیری عنوان کرد: در این روش عملاً هم اکوسیستم رشد می‌کند و هم به توسعه فضای زیست‌بوم و اکوسیستم فناوری که دغدغه معاونت علمی است کمک می‌شود. پس گام اول، شبکه‌سازی بین شرکت‌های مختلف است. در گام دوم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش کرده است تسهیلاتی را در  ایام شیوع بیماری کرونا به کسب‌وکارهای مختلف بدهد. بخشی از این حمایت‌ها در قالب تسهیلات آسیب‌دیدگی از کرونا وقسمتی دیگر برای جبران آسیب‌دیدگی زیرساخت‌ها است.  بخش دوم حمایت‌ها با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی بود.

حمایت مالی از کسب‌وکارهای آسیب دیده در شرایط کرونایی

وی گفت: تا این لحظه برای شرکت‌های خلاق 13 میلیارد و 500 میلیون تومان وام مصوبه شده و از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری در حال اعطا است. البته معاونت علمی در حوزه‌های دیگری نیز به شرکت‌ها کمک کرد. به عنوان مثال این نهاد از فعالان حوزه گردشگری و حوزه آموزش مجازی که به خاطر رشد در کسب‌وکارشان نیازمند توسعه و یا در اثر کرونا آسیب‌های اقتصادی شدید را تحمل کرده بودند، حمایت کرد. 

دبیر توسعه فناوری‌های نرم‌ و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: گام سوم این است که بتوانیم از ظرفیت‌های بخش دولتی برای حمایت از شرکت‌های خصوصی استفاده کنیم. به عنوان مثال معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نشستی با وزیر آموزش و پرورش داشت و در آن جلسه 20 کسب‌و‌کار نیز دعوت شدند. هدف این بود که استارت‌آپ‌های حوزه آموزش بتوانند از بستر شاد و از بستر وزارت آموزش و پرورش استفاده کنند.  این بستر، خود فضایی است که می‌تواند بازار بزرگی را برای این کسب‌و‌کارها ایجاد کند.

سجادی نیری ادامه داد: نه دولت این توانمندی را دارد که بتواند به تنهایی تمام ظرفیت‌های لازم برای حوزه آموزش  را مهیا سازد و نه بخش خصوصی قادر به انجام این کار است.  دولت در شبکه شاد به مشکلات زیادی خورد و از همین رو منطقی نیست که این کار بدون حضور بخش خصوصی پیش برود.

انتهای پیام/4144/

منبع: آنا

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری های نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کسب وکارهای زیرساخت ها بخش خصوصی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۴۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • آغاز بارش باران در مناطق مختلف ایلام/بارش ها تا فردا ادامه دارد
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • پدیده جدید تیک تاک؛ زن عجیبی که ۱۰ فرزند از هشت مرد مختلف دارد!
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جذاب‌ترین قابلیت استوری اینستاگرام رونمایی شد
  • جدیدترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام + عکس