Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران تعطیلات ۴ روزه پیش رو را فرصتی استثنایی برای کنترل اپیدمی در تهران برشمرد که شهروندان تهرانی می‌توانند با اجتناب از مسافرت‌های بین شهری از آن بهره بگیرند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا (COVID-۱۹) در کلانشهر تهران در گفت‌وگوی تلویزیونی از بستری ۵۰۵ بیمار جدید با تشخیص کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های تهران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دکتر زالی در شبانه روز گذشته ۱۲۷ بیمار در بخش‌های ویژه و ۳۷۸ بیمار نیز در بخش‌های عادی بستری شده و ۳۹۰ بیمار نیز ترخیص شدند.

وی افزود: همچنین ۸.۲ درصد از مراجعان به بخش‌های سرپایی مراکز بهداشتی و درمانی نیاز به بستری در بیمارستان داشتند که ۲۵ درصد آنان در بخش‌های ویژه تحت مراقبت قرار گرفتند.

دکتر زالی خاطرنشان کرد: استان تهران کماکان در وضعیت قرمز قرار دارد و هنوز میزان ترخیص کمتر از میزان بستری بیماران است و تا زمانی که این تراز تغییر نکند این شرایط را به عنوان یک شرایط پرهشدار تلقی می‌کنیم.

وی با توجه به تعطیلات ۴ روزه‌ای که در پیش رو داریم به شهروندان تهرانی توصیه کرد برای پیشگیری از افزایش شیوع بیماری کرونا و حفظ سلامتی خود از سفر اجتناب کنند و براساس مطالعات انجام شده مسافرت‌های بین شهری را یکی از عوامل اصلی و تاثیرگذار در افزایش شیوع بیماری کرونا در تهران و سایر شهرها ذکر کرد.

دکتر زالی افزود: تجربه ما در تهران نشان می‌دهد که مسافرت‌های بین شهری در آمار مرگ و میر و میزان ابتلا، بستری و مراجعات به بخش‌های سرپایی تاثیر دارد بنابراین توصیه موکد من این است که حتما از سفرهای غیر ضروری اجتناب شود.

وی با تاکید بر این که بسیاری از استان‌های کشور که در گذشته میزبان شهروندان تهرانی بودند هم اکنون در شرایط نامطلوب و قرمز به سر می‌برند و مطلقا امکان میزبانی ندارد، خاطرنشان کرد: استان‌های قرمز برای اداره مجموعه بهداشت و درمان خود با چالش‌های جدی روبرو هستند و امکان تاب آوری جدید برای خدمت رسانی و بستری بیماران جدید را ندارند.

دکتر زالی همچنین به همشهریانی که در سال‌های گذشته برای برگزاری مراسم عزاداری ایام محرم به زادگاه خود سفر می‌کردند نیز توصیه کرد با توجه به محدودیت‌هایی که در تمامی استانها برای برگزاری مراسم و اجتماعات عزاداری اعمال می‌شود این افراد نیز از سفر پرهیز کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت با اشاره به این مطلب که از تعطیلات ۴ روزه آتی می‌توانیم به عنوان یک فاکتور در کاهش بیماری و تغییر شرایط تهران بهره بگیریم، گفت: در این تعطیلات ۴ روزه ریتم و آهنگ مدنی، اداری و تجاری شهر از ثبات و سکون بیشتری برخوردار است و فرصتی استثنایی برای کنترل اپیدمی در تهران به شمار می‌آید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس تعطیلات ۴ روزه بیماری کرونا دکتر زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۹۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، روز گذشته رئیس بیمارستان شریعتی تهران درگذشت متخصص این بیمارستان را تسلیت گفت.

احمدرضا جمشیدی در پیامی نوشت: «خبر اندوه بار درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی دانشیار روماتولوژی و عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران موجب تأثر و تألم جامعه دانشگاهی گردید. دکتر آل سعیدی جزو نوابغ و افتخارات دانشگاه بود و از دست دادن ایشان غم بزرگی را بر پیکر دانشگاه و بیمارستان به جای گذاشت و یاد ایشان برای همیشه برقلب و ذهن ما نقش خواهد بست.»

بعد از خبر درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی، امروز ۷ اردیبهشت، مهدی عبدوس، پزشک، در شبکه اجتماعی ایکس پرده از خبری تلخ برداشت.

او در توئیتی نوشت: «خانم دکتر سمیرا آل سعیدی فوق تخصص روماتولوژی از میان ما رفت ایشان روز قبل پلن دارویی ‎خودکشی خود را با رزیدنت‌ها مطرح کرده، آنها موضوع را جدی نگرفته و سر به سر ایشان هم می‌گذارند، مرحوم به گواهی همکاران، خوش اخلاق، فعال و با وجدان کاری بوده از ایشان یک فرزند به یادگار مانده است.

شاید در لحظات آخر زندگی گفته من زنی هستم که دنیا را روی انگشتان خود می‌چرخانم، اما از پس دلتنگی‌هایم بر نمی‌آیم. پزشکان بیشتر از سایر اقشار جامعه در معرض تنش و استرس‌های فراوان کاری هستند آنها سرمایه کشور هستند احترام را حفظ کنید تنهای‌شان نگذارید.»

سال‌ها است که نظام بهداشت و سلامت با مسئله خودکشی پزشکان، پرستاران و رزیدنت‌ها مواجه است، موضوعی که هر بار با انتشار خبر یک خودکشی دیگر به صدر اخبار بر میگردد.

دیگر خبرها

  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود