Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، در دویست و سی‌وششمین جلسه رسمی این شورا در خصوص تکمیل لایحه سازمان گردشگری شهر تهران، به شهردار تذکر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزرای برنا؛ حسن خلیل‌آبادی، رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، در ابتدای تذکرخود ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت آیت الله یوسف صانعی گفت: ایشان از شاگردان نزدیک امام بودند که علاقه خاصی هم به حضرت امام خمینی(ره) داشتند؛ شجاعت، آزادگی و عدم چشمداشت به مناسک دنیوی او را در بین هم نسلان خود ممتاز کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او آیت الله صانعی را مایه مباهات فقه گویای شیعی و گره گشای منطقی و به روز مسائل خواند و گفت: ایشان به سوالات امروز پاسخ دیروز را نمی‌دادند و با نگاه واقع بینانه فرزند زمانه خود بودند.

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران افزود: تفکر ایشان با استدلال از منابع اربعه کتاب، قرآن، سنت و عقل بود و از منقولات به میزان لازم بهره می‌برد.

خلیل‌آبادی با بیان اینکه متاسفانه با استفتائات به روز ایشان مخالفت شد، اظهار کرد: حتی به لحاظ شجاعت و آزادگی آیت الله صانعی مرجعیت ایشان نادیده گرفته شد، ولی ساده‌زیستی، بی تکلفی و نوانویشی ایشان مایه مباهات حوزه‌های علمیه خواهد بود و در آینده‌ای نه چندان دور، حوزه‌های علیمه ناچارند راه او در حوزه دینی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

او در ادامه، تاثیر صنعت گردشگری بر تولید ناخالص داخلی، ایجاد اشتغال و افزایش درآمدهای ارزی چشمگیر خواند و گفت: البته اکنون این صنعت به علت شیوع ویروس کوید۱۹ در جهان با چالش جدی مواجه شده است و بقای عمده مشاغل حوزه گردشگری را به خطر انداخته است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران افزود: سفر مسئولانه، ایمن و حمایت‌های دولت از بخش‌های مختلف صنعت گردشگری حکایت از درک درست متولیان توسعه این صنعت دارد.

او با بیان اینکه در شهرهای تهران، ری و تجریش به دلیل عدم وجود مدیریت یکپارچه گردشگری در شهرداری، علیرغم ویژگی‌های منحصر به‌فرد خود نتوانسته‌ایم آنچنان که باید سهم قابل توجهی از گردشگری را به خود اختصاص دهیم، گفت: متاسفانه نتوانسته‌ایم تهران را به مقصد مقصد گردشگری تبدیل کنیم.

خلیل‌آبادی ادامه داد: از این رو در راستای توسعه گردشگری و ضرورت تبدیل این شهر به مقصد گردشگری، در سال ۱۳۹۷ در ماده ۷۲ برنامه سوم توسعه شهر تهران، شهرداری مکلف به ارائه لایحه سازمان گردشگری در پایان سال اول برنامه شده است.

او با تاکید براینکه با گذشت بیش از دوسال از برنامه و نزدیک شدن به پایان دوره پنجم شورای اسلامی، کماکان اقدام ویژه ای در این باره صورت نگرفته است، اظهار کرد: به نظر می رسد عزم جدی برای تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران وجود ندارد.

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران، ری و تجریش در خصوص عدم تشکیل سازمان گردشگری به شهردار تهران تذکر داد و گفت: به شهردار تهران تذکر می دهم که نسبت به ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری هرچه سریعتر اقدام شود تا به این تکلیف برنامه مصوب شورا جامه عمل بپوشاند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری گردشگری سازمان گردشگری شهر تهران رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای تشکیل سازمان گردشگری ری و تجریش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۵۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه

سرتیپ احمد علی  گودرزی رئیس روانشناسی پلیس ایران گفت: خوشبختانه در سال‌های  اخیر تعداد زیادی از همکارانمان که در نقاط مرزی، انتظامی و یگان های ویژه و سایر یگان ها انتظامی، آگاهی، مبارزه با مواد مخدر، راهنمایی و رانندگی، تحت نظارت مستقیم این انجمن  هستند که بتوانند به وظایف خود به خوبی عمل کنند .

او بیان کرد: در این راستا ۸ کمیته تشکیل شده که این کمیته ها هر کدام وظایفی دارند.  از جمله آن می توان به  کمیته جنایی، سلامت خانواده، راهنمایی و رانندگی و دیگر کمیته هایی که می‌توانند در سلامت اجتماع و انتظامی کشور کمک کننده باشند اشاره کرد.

رئیس روانشناسی پلیس ایران تصریح کرد: این تلاش‌ها و فعالیت ها در یکی دو سال گذشته بسیار مناسب بوده است. وضعیت علمی همکارانی که  در پاسگاه ها و کلانتری ها خدمت می کنند و همچنین افرادی که در راس عدالت ترمیمی تلاش می کنند را ارتقا داده‌ایم. 

وی افزود: در بحث خانواده و حوزه سلامت روان کارکنان اقدامات خوبی انجام دادیم. روانشناسان ما در رده های انتظامی و مرزی به ویژه در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها که پرونده های خانوادگی در آنجا اتفاق می‌افتد می توانند خدمت کنند.

او همچنین گفت:  در این زمینه‌ها نظراتی به مجموعه اجتماعی  مانند جنایی، راهور، سلامت خانواده ، بهداری داده شده است.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها