Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی یک متخصص تغذیه با اشاره به صحبت‌هایی در خصوص اثرات درمانی خاص سیرابی، گفت: سیرابی اثر درمانی خاصی ندارد بلکه به عنوان یک ماده غذایی گوشتی، می‌تواند در سلامت بدن، تنظیم متابولیسم و تقویت سیستم ایمنی تاثیر بگذارد زیرا بدن در صورت دریافت به اندازه و صحیح مواد غذایی می‌تواند بهتر روی پا بایستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن فرهادغیبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: انواع گوشت‌ها هم‌چون سیرابی می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی کمک کنند اما سیرابی هیچوقت جایگزین کاملی برای گوشت‌های معمولی نخواهد بود و ارزش غذایی پایینی نسبت به گوشت‌های معمولی دارد.

وی افزود: می‌توان سیرابی را در یک وعده غذایی به جای گوشت جایگزین کرد اما این ماده غذایی به اندازه گوشت برای بدن مفید نخواهد بود.

وی با بیان این‌که هر ماده غذایی ترکیبات متفاوتی دارد، گفت: سیرابی جزو عضلات صاف دام محسوب می‌شود، که در مقایسه با گوشت معمولی و عضلات مخطط، ارزش غذایی پایین و پروتئین قابل جذب کمتری دارد.

فرهاد غیبی افزود: میزان پروتئین قابل جذب در گوشت‌های معمولی ۱۸ الی ۲۰ درصد است اما در سیرابی کمتر بوده و در هر ۱۰۰ گرم از آن فقط هشت الی ۱۲ درصد پروتئین یافت می‌شود.

وی در خصوص میزان چربی سیرابی نیز، اظهار کرد: میزان چربی گوشت‌های لخم و کاملا بدون چربی در حدود سه درصد است، در گوشت‌هایی با چربی متوسط نیز پنج درصد و گوشت‌های پرچرب هشت درصد چربی دارند اما این رقم برای سیرابی فقط ۳.۶۹ درصد چربی است که از این حیث می‌توان سیرابی را جزو گوشت‌های کم چرب محسوب کرد.

وی ادامه داد: میزان چربی اشباع سیرابی نیز پایین است و این ماده غذایی ترکیب چربی خوبی دارد که باعث می‌شود میزان دریافت چربی بدن کاهش یابد.

این متخصص تغذیه گفت: از لحاظ کالری نیز می‌توان گفت که در هر ۱۰۰ گرم گوشت‌ معمولی کم چرب حدود ۲۳۰ کیلوکالری انرژی وجود دارد اما سیرابی با داشتن تنها ۸۵ کیلوکالری در هر ۱۰۰ گرم، کالری پایینی دارد و جزو غذاهای کم کالری محسوب می‌شود.

وی افزود: همانند سایر مواد غذایی گوشتی، سیرابی نیز دارای ویتامین b12، کلسیم، آهن، مواد معدنی و ... به میزان کمتری نسبت به گوشت‌ها است و می‌توان در تمامی وعده‌های غذایی به شرط تمیز کردن اصولی، از آن مصرف کرد.

وی متذکر شد: سیرابی یک ماده غذایی حساس است و حتما باید مسائل بهداشتی کاملا رعایت شود وگرنه موجب ایجاد آلودگی و مسمومیت در بدن می‌شود؛ اگر محل نگه داری سیرابی چندان مناسب نباشد و مراحل تمیز کردن آن خوب انجام نگیرد در صورت مصرف، باعث ایجاد مشکل و اختلال در بدن خواهد شد.

فرهادغیبی با بیان این‌که تمامی گروه‌های سنی سالم می‌توانند از سیرابی مانند سایر انواع گوشت‌ها استفاده کنند، گفت: مصرف این ماده غذایی فقط برای برخی بیماران تحت نظر پزشک متخصص منع شده است؛ مثلا مصرف سرابی با وجود میزان پروتئین کم برای افراد دارای مشکل کلیه و کبد توصیه نمی‌شود و این افراد حتما باید طبق نظر پزشک، مصرف مواد غذایی را تنظیم کنند.

وی در خصوص خواص درمانی سیرابی، گفت: تمامی گوشت‌ها برای تامین نیاز بدن استفاده می‌شوند؛ مثلا پروتئین موجود در گوشت برای بدن بسیار لازم است و تاثیر مهمی در رشد کودکان، نگه داری بافت‌ها، تنظیم ترشح انواع هورمون‌ها و آنزیم‌ها ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ماده غذایی گوشت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آنها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جستجو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

کد خبر 6090456

دیگر خبرها

  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند! | تاثیر لبنیات در چربی سوزی شکم ؛ روزانه سه وعده لبنیات بخورید
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید