Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پس از انتشار فراخوان نخستین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی جامعه نگار که با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز و انجمن هنرهای نمایشی فارس برگزار می‌شود، هیئت بازخوانی و انتخاب آثار این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره معرفی شدند.

دبیر جشنواره بتول معلم با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر، گفت: فرهاد ارشاد، مسعود احمدی و هادی امامی مقدم از نویسندگان وهنرمندان ارزنده تئاتر فارس به عنوان هیئت انتخاب و معرفی شدند و با توجه به استقبالی که از این جشنواره شد، امید است شاهد رویدادی شایسته نام هنر و هنرمندان شیراز و استان فارس باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد ارشاد در هیئت بررسی متون و بازبین آثار در چندین دوره جشنواره استانی دفاع مقدس، کارشناس مسئول واحد نمایش حوزه هنری فارس به صورت غیر مستمر طی سال‌های ۷۷ تا ۹۳، هیئت بازخوان متون اجرای عموم به مدت ۵ سال از سوی انجمن نمایش فارس و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، داور بخش تجربه‌های جوان جشنواره سراسری تئاتر ماه و نویسنده نمایشنامه‌های «های، های، هانیه»، مسافر غریب، پیکرتراش، سیاوشوون، زخمه، چپیه در باد، پس از تندر، آمدم که ترا ببرم، آنجا که آب ما را می‌برد و … است.

هادی امامی مقدم، لیسانس نمایش و ادبیات نمایشی، رئیس انجمن هنرهای نمایشی شهرستان مرودشت، عضو هیئت مدیره انجمن نمایش استان فارس، نگارش بیش از ۹۰ نمایشنامه، کارگردانی بیش از ۴۵ نمایش، عضو سه دوره شورای نظارت بر تئاتر شهرستان مرودشت، سرپرست گروه نمایش زمان و نویسنده نمایشنامه‌های نارکولوپسی، طراحی صحنه، تم مارپله و… است.

یادآور می‌شود: مسعود احمدی دیگر عضو هیئت انتخاب جشنواره جامعه نگار شیراز، نویسنده، کارگردان و فیلمساز، عضو شورای سیاست گذاری تئاتر فارس، عضو هیأت رئیسه انجمن هنرهای نمایشی، برگزیده دوره‌های اول تا سوم پروژه جامع چهار فصل تئاتر ایران، نویسنده و کارگردان نمایشنامه‌های خدای مورد نظر در دسترس نمی‌باشد، زار، خوابگردها، فراموشی، کندو: پارت اول، کندو: پارت دوم، بیست و سومین جلسه جن گیری آنه، متولد شده در خون، سال گذشته در حرم و… است.

کد خبر 5070699

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز شهرداری شیراز نمایشنامه نویسی ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بارش باران بوشهر محدودیت های کرونایی کرمانشاه گرگان ستاد ملی مقابله با کرونا شهرکرد مجلس شورای اسلامی شهرستان کرج هفته کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیناپس فیلم‌های «تمساح خونی»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» و «بی‌بدن»، فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران و فیلمنامه کامل «یادآوری» نوشته کریستوفر نولان، از جمله مطالب منتشر شده در دویست و پنجاه و پنجمین شماره ماهنامه فیلمنامه نویسی فیلم‌نگار ویژه اردیبهشت ۱۴۰۳ هستند که در ۱۱۶ صفحه به علاقه‌مندان سینما و فیلمنامه‌نویسی عرضه شده است.

در ابتدای بخش سینمای ایران سیناپس فیلم های «تمساح خونی»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» و «بی‌بدن» چاپ شده و سپس نقد و تحلیل‌هایی که نویسندگان مجله درباره این آثار نوشته‌اند. گفت‌وگو با حسین تراب‌نژاد، یکی از فیلمنامه نویسان «آپاراتچی» و گفت‌وگو با علی ثقفی، نویسنده و کارگردان «پرویزخان» از دیگر مطالب این بخش هستند.

پرونده موضوعی این شماره به فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران اختصاص دارد که شامل مطالب متنوعی است از جمله نگاهی به سریال های شبکه نمایش خانگی در ایران، آنچه در سریال نویسی ایران مورد توجه نیست، بررسی گونه‌های درام کارآگاهی در سریال‌های بعد از انقلاب، وضعیت فیلمنامه‌نویسی در سریال‌های شبکه نمایش خانگی، معضلات سریال‌سازی از منظر متن، زیرمتن و فرامتن، گفت‌وگوی جمعی پیرامون فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران و ... .

بخش سینمای جهان با سیناپس «روی علف‌های خشک»، «داستان آمریکایی» و «فراری» آغاز می‌شود و با نقد و گفت‌وگوهایی با خالقان این آثار ادامه پیدا می‌کند.

مطالعه تطبیقی کتاب و فیلمنامه «مورد عجیب بنجامین باتن» و چطور خواننده را مجذوب فیلمنامه می کنید؟ عناوین صفحات «سینما ادبیات» و «تجربه های پراکنده» هستند.

فیلمنامه کامل این شماره به «یادآوری» نوشته کریستوفر نولان اختصاص دارد که توسط حمید گرشاسبی به فارسی برگردانده شده است؛ نقدی بر این فیلمنامه، مطلب پایانی این شماره است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • دلش برای «آسید کاظم» پر می‌کشید