Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@23:33:03 GMT

معرفی سرویس ADSL

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۴۹۴۶

سرویس ADSL  از اولین و قدیمیترین سرویسهای اینترنت پرسرعت در جهان به شمار می آید که در طول زمان دچار تغییراتی در راستای افزایش سرعت و کیفیت شده است. اینترنت ADSL در ابتدای معرفی با سرعت 64 kbps معرفی شده که در مرور زمان سرعت آن رفته رفته افزایش یافته و تا 24 mbps ارتقا یافته است. شایان ذکر است با توجه به تاثیراتی که عواملی همچون فاصله تا مرکز مخابراتی، نوع کابل کشی تلفن درون ساختمان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بر روی سرویس ADSL  میگذارند، دریافت حداکثر سرعت این سرویس مشکل میباشد.

امروزه استفاده از سرویس اینترنت ADSL با توجه  به پوشش سراسری در کشور و همینطور مقرون به صرف بودن این نوع اینترنت، علیرغم گذر زمان، همچنان طرفداران و کاربران بسیار زیادی دارد.

 

 

مزایای اینترنت ADSL:

پوشش دهی سراسری در سطح کشور قیمت بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه سرعت بالا دسترسی آسان امکان ایجاد شبکه سراسری امکان ارائه IP  استاتیک

 

 

 

نحوه راه اندازی و دریافت سرویس ADSL

پس از تماس با اپراتور ارائه دهنده و ثبت درخواست سرویس تا 72 ساعت بعد اینترنت درخواستی بر روی خط تلفن شما قابل دریافت میباشد. تنها سخت افزار مورد نیاز جهت دریافت اینترنت ADSL یک دستگاه مودم ADSL میباشد که به سهولت قابل دسترسی میباشد و در صورت نیاز، اپراتور ارائه دهنده امکان تامین مودم را برای شما دارد.

مودم یا روتر ADSL

مودم های موجود برای ADSL که به صورت روتین برای مصارف خانگی به کار برده می شوند، از نوع وایرلس هستند. یعنی علاوه بر این که می توانید آن ها را با کابل LAN به لپتاپ یا دیگر وسایل  متصل کنید؛ دیوایس های دیگر نیز می توانند بدون اتصال با سیم به اینترنت متصل شوند. مودم های بی سیم به طور معمول دارای یک تا چند آتن هستند. تعداد پورت های LAN نیز در آن ها متفاوت است. با استفاده از سیم LAN می توان به سادگی مودم را به صورت مستقیم به دستگاه مربوطه متصل کرد.

بسیاری مودم های بی سیم یا وایرلس ADSL موجود در بازار بردی به طور میانگین تا حدود 100 متر دارند. به صورت طبیعی این برد برای محیط های مسکونی و اداری مناسب است.

یکی دیگر از مزیت های مودم های بی سیم، این است که چندین دستگاه به صورت همزمان می توانند به آن وصل شوند. البته در بخش تنظیمات مودم شما ویژگی های متعددی را پیش رو دارید. از جمله مخفی سازی مودم یا اجازه ورود بر حسب مک آدرس.

شرکت های مختلفی مودم های مربوطه را تولدی می کنند اما در ایران، برند هایی چون TP-LINK، D-LINK، Zyxel، Utel از محبوبیت بیشتری برخوردارند.

 

سخن آخر:

تک نت سعی نموده با ارائه یک سرویس ADSL پرسرعت و با کیفیت، و همچنین پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته، رضایت کلیه مشترکین خود را جلب نماید. جهت دریافت راهنمایی و مشاوره بصورت رایگان با شماره تلفن 1543  و یا 45574110 تماس حاصل فرمائید.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران اینترنت تلفن شماره تلفن اینترنت ADSL سرویس ADSL

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند

به گزارش تایمز، در بحبوحه برنامه‌های دولت لندن برای سرکوب جاسوسی ادعایی چین، دانشگاهیان و محققان دانشگاه‌های بریتانیا توسط سرویس‌های امنیتی این کشور بررسی خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر گزارش‌ها، این اقدامات پس از نشست روز پنجشنبه بین کن مک‌کالوم، مدیرکل ام‌آی۵ و معاونان ده‌ها دانشگاه برجسته، از جمله دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج، اعلام شد.

طبق گزارش‌ها، مک‌کالوم به مسوولان این دانشگاه‌ها هشدار داد که کشورهای متخاصم به طور فعال دانشگاه‌ها را هدف قرار می‌دهند تا فناوری‌هایی را که می‌تواند «اولویت‌های اقتدارگرا، نظامی و تجاری آنها را ارائه کند» بدزدند.

به گفته رئیس ام‌آی۵، بررسی محرمانه آسیب‌پذیری‌های بخش آموزش عالی بریتانیا نشان داده است که کشورهایی مانند چین «مکانیسم‌های آشکار و پنهان» را برای «کسب مالکیت معنوی و سرقت مزیت» به کار می‌گیرند.

بر اساس این گزارش، اکنون رایزنی‌ها در مورد یک سیستم جدید بررسی دولتی در حال انجام است که دانشگاهیان را که به تحقیقات حساس دسترسی دارند، توسط سرویس‌های امنیتی بررسی می‌شوند.

دولت همچنین به دنبال تأمین بودجه جدید برای مؤسسات آموزش عالی برای افزایش امنیت در اطراف سایت‌های حساس خواهد بود. طبق گزارش‌ها، دانشگاه‌ها همچنین می‌توانند در هنگام وارد شدن به مشارکت در تأمین مالی و همکاری با مؤسسات خارجی، ملزم شوند با سرویس‌های امنیتی مشورت کنند.

آلیسیا کرنز، رئیس کمیته منتخب روابط خارجی پارلمان انگلیس در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) گفت دانشگاه‌ها برای مدت طولانی وانمود کرده‌اند که «نقشی در امنیت ملی ما ندارند» و می‌توانند «عاری از واقعیت‌های ژئواستراتژیک» عمل کنند.

پکن بارها هرگونه اتهام مرتبط با جاسوسی را رد کرده و آنها را به‌عنوان «تهمت‌های مخرب» رد کرده است. وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه به تازگی در یک نشست خبری گفت: «ما می‌خواهیم تکرار کنیم که این ادعا که چین می‌تواند اطلاعات بریتانیا را به سرقت ببرد، یک اتهام بی‌اساس و توهین بدخواهانه است و ما قاطعانه با این اتهام‌زنی مخالفیم. چنین اتهام‌زنی بدخواهانه‌ای علیه چین باید متوقف شود.»

به گزارش راشا تودی، ام‌آی۵ پیشتر از شناسایی بیش از ۵۰ دانشجوی چینی خبر داد که در دانشگاه‌های بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند و به ادعای این سازمان، آنها با ارتش آزادی‌بخش خلق مرتبط بودند و در سال‌های اخیر در نتیجه سرکوب آنچه این آژانس جاسوسی آن را دزدی فناوری مرتبط با امور دفاعی و سایر تحقیقات حساس دفاعی توصیف کرد، این کشور را ترک کرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج شود
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا معرفی شد
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد