Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، عبدالرضا چراغعلی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران صبح امروز در جلسه مقابله با ساخت‌وساز غیرمجاز در شهرستان ملارد، اظهار کرد: شهرداری‌ها با استفاده از تکنولوژی نوین که در اختیار بخش خصوصی است، می‌توانند برای جمع آوری اطلاعات در خصوص ساخت‌وساز غیرمجاز استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شهرداران می‌توانند با گرفتن مجوز از شورای تأمین از ریز پرنده‌ها برای جمع‌آوری اطلاعات برای مقابله با ساخت‌وساز و پیشگیری از آن استفاده کنند. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به اینکه عزم و اراده ما بر مقابله با ساخت‌وساز غیرمجاز است، ابراز کرد: صیانت و پاسداری از اراضی ملی در استان و کشور ما قابل تحسین است و این سرمایه ملی که باید تخریب کنیم، آیا واقعاً برگشت پذیر است و در واقع ما سخت‌ترین کار را انجام می‌دهیم. 

چراغعلی با تأکید بر اینکه خط مقدم مقابله با ساخت‌وساز غیرمجاز شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و جهاد کشاورزی است، عنوان کرد: در حال حاضر تمام کمیسیون‌هایی که مردم برای مجوز به آن‌ها مراجعه کنند، دو هفته یکبار جلسات خود را تشکیل می دهند تا کسی در نوبت کمسیون ماده پنج نماند تا ناچار به ساخت‌وساز غیرمجاز شود، مگر اینکه کارش دچار نقص بوده یا اینکه استعلام‌های لازم را نگرفته باشد. 

وی ادامه داد: حتی بر این تأکید شده است که کمیسیون‌ها در روزهای آخر سال هم تشکیل شوند تا کارها انجام شده و برای آن طرف سال نیفتد. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به آیین نامه ایجاد بستر یکپارچه و ارائه خدمات مرتبط برای اخذ مجوز ساخت و ساز در کل کشور، عنوان کرد: سازمان شهرداری‌ها در این ارتباط زحمات بسیاری کشیده است که می‌تواند برای براندازی و تصحیح آن کمک کند همچنین به بسیاری از درخواست‌هایی که مردم دارند، کمک کند. 

چراغعلی در پایان بر جمع‌آوری بنگاه‌های غیرمجاز تأکید و ابراز کرد: اصناف مکلف هستند تا با این گونه بنگاه‌ها برخورد کنند.

انتهای پیام/۶۷۰۳۷/پ/س

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عبدالرضا چراغعلی ساخت وساز غیرمجاز مقابله با ساخت وساز شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود