Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@03:50:46 GMT

واکسیناسیون عمومی در کرمان تا پایان امسال انجام می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۳۳۹۱

واکسیناسیون عمومی در کرمان تا پایان امسال انجام می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین صافی زاده شنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به گام پنجم بسیج ملی مقابله با همه گیری کرونا (طرح شهید سلیمانی) اظهار کرد: با شروع طرح شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی در دو بخش مراقبتی و نظارتی تیم‌هایی را تشکیل داد که با کنار هم قرار گرفتن این دو بخش، باعث شد که خروجی کار بسیار خوب شود و شاهد بودیم بستری‌ها و فوتی کاهش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که مسافرت‌ها و عوامل دیگر دست به دست هم داد و موجب شیوع مجدد ویروس کرونا شد، ابراز داشت: هم اکنون بیمارهای سرپایی در شهر کرمان ۶۰۰ نفر و بستری‌های مثبت قطعی کرونا در استان ۴۵۸ نفر است. از طرف دیگر در زمینه بحث‌های مراقبتی، به دنبال بیماریابی بودیم که نتایج خوبی در بر داشت به گونه‌ای که از مجموع تست‌های ما در اواخر سال حدود ۷ درصد مثبت بود اما در حال حاضر به بالای ۱۴ درصد رسیده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه تعداد مراجعه کنندگان و افراد مبتلا نسبت به قبل بیشتر شده است، اظهار کرد: در گام پنجم باز همچنان روال همانند قبل است و مباحث مراقبتی و نظارتی با دقت در حال انجام است و محدودیت‌ها نیز براساس رنگ بندی ها اعمال می‌شود.

تعطیلی شرکت‌ها و ادارات بی اعتنا به شیوه نامه‌های بهداشتی

وی با بیان این مطلب که اگر نتوانیم شرایط موجود را کنترل کنیم شاید نتوانیم پاسخگوی مراجعه کنندگان باشیم و درنتیجه شاهد افزایش تلفات خواهیم بود، عنوان کرد: نظارت‌ها در گام قبل خروجی خوبی داشت اما در مرحله جدید علاوه بر نظارت قبل، تشدید فعالیت‌ها انجام شد و تیم‌ها متشکل از گروه‌های مختلف در سطح استان در حال فعالیت هستند.

صافی زاده با اشاره به اینکه برخی از افراد رعایت شیوه نامه را نمی‌کنند و متأسفانه گاهاً افرادی که تست شأن مثبت می‌شود، همان‌هایی بودند که با همکاران خود در ادارات و شرکت‌ها همکاری داشته‌اند در نتیجه تعداد زیادی از کارمندان آلوده شده‌اند، اظهار کرد: ادارات و شرکت‌ها باید شیوه نامه‌ها را رعایت کنند درغیراین صورت شاهد تعطیلی این ادارات و شر کت‌ها به دلیل افزایش افراد مبتلا خواهیم بود.

تکمیل واکسیناسیون کادر درمان طی روزهای آینده

وی با بیان این مطلب که واکسیناسیون عمومی هنوز آغاز نشده است، عنوان کرد: براساس اولویت، کادر درمان، جانبازان، سالمندان، پاکبانان و بخش نظام پزشکی واکسن را دریافت کرده‌اند و ان شاالله در روزهای آینده کادر درمان را کامل واکسینه کنیم و تا اواسط اردیبهشت ماه سراغ گروه‌های دیگر خواهیم رفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود که تا انتهای سال تمامی شهروندان واکسن را دریافت کنند که این امر منوط به این است که تعداد واکسن‌ها پاسخگوی افراد مشمول باشد، تصریح کرد: واکسن‌های خارجی براساس برنامه ریزی در حال ورود به کشور هستند و واکسن‌های ایرانی نیز پیشرفت خوبی داشته‌اند و امیدواریم به زودی به نتیجه برسند.

وی با اشاره به اینکه تمامی واکسن‌ها در دو دوز در فاصله یک ماهه باید تزریق شوند، افزود: به جز واکسن اسپوتنیک که دو نوع واکس آن در مرحله اول و دوم متفاوت است سایر واکسن‌ها در هر دو مرحله از یک نوع هستند و در این زمینه مشکل خاصی در استان نداریم.

کد خبر 5191565

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمان ویروس کرونا شیوع کرونا ماه مبارك رمضان آمار کرونا ماه رمضان ۱۴۰۰ کرمانشاه بوشهر اردبیل محدودیت های کرونایی انتخابات 1400 انتخابات شورای شهر و روستا ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کرونا اراک واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است

محمدرضا خردمند در پاسخ به این که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در ابتدای ورود در اورژانس‌ها معمولا توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضایی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد