Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جمعه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران حمیدرضا گلپایگانی در جریان دیدار با کارکنان دستگاه حفاری ۲۵ فتح به مناسبت عید فطر اظهارداشت: توسعه میادین و اجرای پروژه های میدان محور در قالب قراردادهای  EPD/EPC از اولویت‌های صنعت نفت محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران مهمترین نقش در زنجیره تولید نفت و گاز را بر عهده دارد، ادامه‌داد: کارکنان حفاری در پیشبرد اهداف و برنامه‌های صنعت نفت همواره مورد توجه بوده و بر همین اساس لازم است با همراهی و همکاری در حفظ جایگاه و سهم این شرکت در بازار کار حفاری تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: کارکنان عملیاتی در صنعت راهبردی حفاری سربازان خط مقدم تولید هستند که در شرایط دشوار اقلیمی و سختی‌های مختص کارکنان اقماری مانند دوری از خانواده، با وجود محدودیت‌ها به خصوص همه‌گیری کرونا، بی‌وقفه در راستای پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت، نهایت همت و تلاش خود را به کار گرفته‌اند.

گلپایگانی به بخشی از اولویت‌های کاری شرکت ملی حفاری در سال ۱۴۰۰ اشاره و بیان کرد: یکی از این اولویت‌ها توجه به نیروی انسانی، ایجاد رضایتمندی و انگیزش کارکنان، ارتقای دانش فنی از طریق آموزش و اصلاح ساختار منابع انسانی در راستای افزایش بهره‌وری خواهد بود.

وی اظهارداشت: در راستای اهتمام به دارایی‌های فیزیکی و ناوگان عملیاتی این شرکت باید نگهداری و تعمیرات، لجستیک، تامین به موقع قطعات و تجهیزات، کیفیت‌گرایی و پیشگیری از توقف‌های عملیاتی موضوعاتی هستند که باید همواره به آنها توجه شود.

 گلپایگانی برنامه ریزی برای بکارگیری نیروهای سازمانی بر اساس محل سکونت در مناطق عملیاتی را مورد تاکید قرار داد و افزود: همسو با اولویت‌های تعیین شده، انجام  کار در شرایط ایمن، کاربست شاخص‌ها و ضوابط ایمنی، استفاده از نیروی انسانی کارآمد، ماهر و متخصص در چارچوب اصل شایسته سالاری در انجام وظایف سازمانی اعم از صف و ستاد به عنوان بخش مهمی از سیاست های شرکت ملی حفاری محسوب می‌شود.

وی بر تقویت آموزش فنی و تخصصی مورد نیاز شرکت در سمت‌های کلیدی سازمان تاکید و اظهارکرد: مدیریت منابع انسانی در گام نخست براساس شاخص‌های تبیین شده باید کارکنان زبده، نخبه، خلاق و علاقه‌مند با توانمندهای شناخت موضوعات فنی و تخصصی را از میان مجموعه‌های عملیاتی شناسایی کند.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران یادآورشد: این اقدام در راستای بکارگیری کارشناسانی آموزش دیده در مسئولیت‌های مختلف عملیاتی، خدمات فنی و مهندسی، خدمات ویژه و سیالات است.

بر اساس این گزارش، دستگاه حفاری ۲۵ فتح با توان ۲ هزار اسب بخار از اواخر سال ۱۳۸۸ به ناوگان ملی حفاری پیوست و در حال حاضر حاضر تحت سرپرستی مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۱ شرکت قرار دارد.

این دستگاه، حفاری افزون بر ۲۰ حلقه چاه در گستره مناطق نفت خیز کشور را در کارنامه خود دارد. دکل ۲۵ فتح هم‌اکنون برای تکمیل یک حلقه چاه در میدان نفتی اهواز به کارگیری شده است.

شرکت ملی حفاری ایران که دفتر مرکزی آن در اهواز است یکی از شرکت‌های تابعه شرکت ملی نفت ایران است و اجرای عملیات حفاری به منظور اکتشاف، تولید و بهره‌برداری از مخازن نفت و گاز و تعمیر و ترمیم آنها ایجاد چاه‌های تزریقی و انجام تمامی خدمات فنی وابسته اعم از قلمرو داخلی و فلات قاره را بر عهده دارد.

این شرکت هم‌اکنون دارای ۷۵ دکل حفاری است.

برچسب‌ها میدان نفتی اهواز صنعت نفت ایران شرکت ملی نفت ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میدان نفتی اهواز صنعت نفت ایران شرکت ملی نفت ایران میدان نفتی اهواز صنعت نفت ایران شرکت ملی نفت ایران اخبار کنکور شرکت ملی حفاری ایران اولویت ها صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۴۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است

تین نیوز

مدیر دفتر ایمنی شرکت فرودگاه ها گفت: هیچ گونه پروازی بدون برقراری ایمنی در هیچ فرودگاهی انجام نمی شود و در شرایط تحریم توانسته ایم از نظر برقراری ایمنی خود را به استاندارد های روز دنیا نزدیک کنیم.

 

 

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛ حبیب داوودی دانا همزمان با روز ایمنی حمل و نقل اظهار کرد: از کوچکترین فرودگاه که پروازهای محدودی دارد تا تمام فرودگاه های بین المللی که هرروز شاهد انجام پروازهای پرشماری در آن ها هستیم، از استانداردهای نسبتاً مطلوبی برخوردار بوده و در ایمنی کامل پذیرای پروازها هستیم.

وی با اشاره به تعدادی محدود نیروهای انسانی در حوزه ایمنی هوانوردی در ستاد و فرودگاه های کشور گفت: در حال حاضر حدود 40 نفر متخصص ایمنی هوانوردی در ستاد و فرودگاه های کشور مشغول فعالیت هستند و این آمار محدود برای استقرار و نگاهداشت مقوله مهمی چون ایمنی هوانوردی مناسب نیست اما نیروهای دلسوز و متعهد این حوزه درحالی که اغلب به صورت چند پیشه کار می کنند، پای کار حفظ و ارتقاء ایمنی در مجموعه شرکت چه در حوزه ناوبری هوایی و چه در حوزه فرودگاهی ایستاده اند.

مدیر دفتر ایمنی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه با جدیت به دنبال اصلاح ساختار ایمنی هوانوردی هستیم، گفت: ایمنی در ستاد و فرودگاه های کشور زمانی به نقطه ایده آل می رسد که از ساختار متناسب برخوردار باشد و مطابق با استانداردهای بین المللی اهداف خود را پیش ببرد.

داوودی دانا ضمن قدردانی از مدیرعامل شرکت فرودگاه ها گفت: کاپیتان نخجوانی با توجه به اینکه به عنوان خلبان در پرواز حضور دارد، اهمیت و ارزش مقوله ایمنی را به خوبی می داند و همواره تاکید ویژه ای بر افزایش ارتقاء سطح ایمنی و اصلاح ساختار آن دارد.

مدیر دفتر ایمنی در خصوص کیفیت آموزش در این حوزه تخصصی گفت: براساس الزامات سازمان هواپیمایی کشوری، تمامی کارکنان ستاد و فرودگاه های کشور باید متناسب با حیطه فعالیت خود دوره های ایمنی هوانوردی را بگذرانند، اما به دلیل کمبود نیری انسانی به ویژه مدرس تاکنون موفقیت کامل در این موضوع نداشته ایم .

داوودی دانا با بیان اینکه به لحاظ دریافت آموزش های به روز دنیا با استانداردهای بین المللی فاصله داریم، گفت: تاکنون تنها یک دوره آموزشی بین المللی برگزار شده و متخصصان این حوزه با تلاش فردی و مطالعه شخصی توانسته اند خود را به روز نگه دارند. خوشبختانه اخیراً مصوبات خوبی از شورای عالی ایمنی در راستای ارتقاء آموزش کارکنان و آموزش های تخصصی ایمنی هوانوردی برای مدیران ایمنی دریافت کرده ایم.

وی گفت: ایمنی به زبان ساده یعنی تمام کارکنان به نوبه خود و بر حسب وظایف محوله خطرات مرتبط با عملیات پرواز را احصاء و گزارش نمایند و به دنبال آن اقدامات مؤثر در جهت رفع آنها از سوی مسئولین مرتبط به عمل آید.

مدیر دفتر ایمنی در پایان در پاسخ به این پرسش که این حوزه تا پایان سال در چه نقطه ای قرار خواهد داشت، گفت: امید است تا پایان امسال اخبار خوبی درخصوص ایجاد ساختار متناسب با وظایف به کارکنان حوزه ایمنی هوانوردی مخابره شود تا با جذب نیروی انسانی متخصص اهداف عالی شرکت مطابق با استانداردهای جهانی ایمنی پیش رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه توقیف شد / کنسرسیوم توسعه ریلی: کارکنان راه آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آن را با خود بردند
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده