Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، علی یگانه فرد بعد از ظهر امروز در نشست سفیر جمهوری ارمنستان با فعالان اقتصادی و بخش خصوصی استان زنجان با بیان اینکه امید است تا سفر سفیر ارمنستان منجر به گسترش همکاری‌های تجاری شده و با پیگیری‌های بعدی عملیاتی شود، اظهار کرد: ظرفیت‌های استان زنجان از سوی اتاق جمع‌بندی شده در بخش‌های مختلفی به سفرا و هیأت‌های تجاری خارجی عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه زمینه‌های همکاری استان زنجان با ارمنستان مشخص شده و تعدادی از تجار که دارای روابط تجاری با ارمنستان بوده دچار مشکلاتی هستند، گفت: هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا این مشکلات در جلسه‌ای در تهران با حضور سفیر به صورت مستقیم طرح و حل شود.
رئیس اتاق بازرگانی زنجان با اشاره به اینکه ارمنستان تنها کشور همسایه مسیحی ایران است که همواره دارای روابط مناسب و خوبی با ایران بوده است، تصریح کرد: حضور هموطنان مسیحی در اقصی نقاط کشور پل ارتباطی بین ایران و ارمنستان بوده و در همه حوزه‌های علم و فرهنگ قابل لمس و نقش تاثیرگذاری دارند که از آن جمله می‌توان به نخستین زن معمار ایران و نخستین کارگردان و پررنگ تر از همه حضور مجاهدان ارامنه در جنگ تحمیلی و شهیدانی که در راه ایران تقدیم شده، اشاره کرد.
یگانه فرد با بیان اینکه مراودات تجاری ایران و ارمنستان می‌تواند ارتقا پیدا کند که در صورت شناخت نیازهای بازار این کشور با توجه به زمینه صادرات مجدد از این کشور، توافقنامه ترجیهی اوراسیا دسترسی و ...، مراودات تجاری یک میلیارد دلاری قابل دسترسی است، گفت: امید است حضور سفیر منجر به تعریف راهبری تجارت با این کشور شود.
رئیس اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه با توجه به ظرفیت استانی و تصویب منطقه ویژه اقتصادی زنجان و فرودگاه آمادگی برای جذب سرمایه‌گذار و همکاری مشترک، امید است آن را با پیگیری‌های بعدی عملیاتی کنیم، ابراز کرد: پیشنهادات اتاق در بخش‌های مختلفی تقسیم بندی شده که از آن جمله می‌توان به هماهنگی لازم برای اختصاص فضایی در سایت نمایشگاهی ارمنستان در راستای حضور فعالان اقتصادی استان در این کشور و آمادگی زنجان برای حضور تجار ارمنستانی در سایت نمایشگاهی زنجان اشاره کرد.
یگانه فرد با تاکید بر هماهنگی لازم با یکی از استان‌های ارمنستان که ترجیحا استان «لوری» برای همکاری مشترک و امضای تفاهم نامه با اتاق بازرگانی آن شهر با اتاق بازرگانی زنجان نیز از دیگر پیشنهادات ما است، خاطرنشان کرد: آمادگی اعزام یک هیأت تجاری به ارمنستان و متقابلا آمادگی پذیرش یک هیأت از این کشور در نیمه دوم سال به زنجان نیز از دیگر برنامه‌های گسترش همکاری است.
رئیس اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه پیشنهاد دیگر ما هماهنگی لازم برای امضای یادداشت تفاهم نامه همکاری با پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی، خدمات فنی و مهندسی و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان با طرف‌های ارمنی است، افزود: همچنین پیشنهاد داریم تا زمینه‌های سرمایه‌گذاری و تولید مشترک و صادرات به اتحادیه اروپا مشخص و به فعالان اقتصادی استان زنجان معرفی شود که امید است امروز با جمع‌بندی مشترک برای عملیاتی کردن پیشنهادات فوق با همکاری سفیر گام‌های اساسی برداشته شود. 
در ادامه سفیر جمهوری ارمنستان در ایران با تقدیر از رئیس اتاق بازرگانی زنجان برای برگزاری این جلسه با فعالان اقتصادی و با اشاره به جلسه گذشته در تهران برای گسترش همکاری‌های دو جانبه ارمنستان و استان زنجان، اظهار کرد: در ارزیابی کلی ارتباطات ایران و ارمنستان در همه زمینه‌ها در سطح عالی قرار دارد، اما ارتباطات فعلی پاسخگوی نیازهای دو کشور نیست و می‌توان ظرفیت‌های بلااستفاده را فعال و از آنها استفاده کرد.
آرتاشس تومانیان با بیان اینکه در راستای اجرایی کردن همکاری‌ها امکانات وجود دارد و ایران و  ارمنستان دارای فرهنگ و تاریخ مشترک بوده و همسایه هستند و می‌تواند این همکاری‌ها گسترش پیدا کند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری تاثیرگذار و پیشرفته در منطقه است و دارای اقتصادی قوی و منابع و امکانات مطلوبی دارد.
سفیر ارمنستان در ایران با بیان اینکه ارمنستان و ایران دارای مرز خشکی هستند و ارتباطات ترانسفری هوایی و زمینی وجود دارد، ابراز کرد: ارمنستان 30 هزار کیلومتر مربع مساحت و 3 میلیون نفر جمعیت دارد و این کشور چهار همسایه ایران، ترکیه، گرجستان و آذربایجان دارد که ایران در این مورد همسایه استثنایی ارمنستان محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه کشاورزی، انرژی، معدن و صنعت، آی تی‌های تکنولوژی و در برخی صنایع  ارتباطات و همکاری خوبی با ایران داریم، افزود: از جمله همکاری‌های مشترک در زمینه انرژی، دو خط‌های ولتاژ بین ایران و ارمنستان بوده که سومین خط نیز وارد مدار خواهد شد و خط انتقال لوله گاز نیز بین دو طرف فعال است.
تومانیان با بیان اینکه طی چند سال گذشته حجم همکاری‌ها چند 100 میلیون دلار و ثابت و متعادل بوده است و این مقدار تبادل تجاری جای ارزیابی داشته و می‌تواند توسعه پیدا و بیشتر شود، اظهار کرد: کالای ایرانی بیشتر وارد ارمنستان شده و واردات از ارمنستان به ایران خیلی کم بوده و می‌توان این مورد را نیز در زمره همکاری‌ها قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه ورود کالاهای ایرانی به ارمنستان جای رشد دارد و می‌تواند گسترش پیدا کند، ابراز کرد: با مشارکت دو طرف می‌توانیم وارد بازار سوم شده و این همکاری‌ها در زمینه صنعت و کشاورزی و زیرساخت جای همکاری وجود دارد.
سفیر ارمنستان با تاکید بر اینکه در حوزه صنعت آی تی و تکنولوژی‌های پیشرفته ارمنستان شاخص‌های خوب و بالایی داشته و دارای استاندارد بین المللی است، گفت: شرکت‌های بزرگ و مطرح دنیا در ارمنستان دارای شعبات بوده و گردش مالی بالایی در همکاری با شرکت‌های ارمنی دارند.
تومانیان با اشاره به اینکه شرکت‌های ارمنستانی در این زمینه در حال گسترش کار خود هستند و این زمینه همکاری در ایران می‌تواند مورد نظر باشد، افزود: ایران نیز در این حوزه دارای ظرفیت‌های خوبی است و می‌تواند وارد بازار ارمنستان شود.
وی با تاکید بر اینکه سیستم بانکی ارمنستان بسیار پیشرفته است و بسیاری از بانک‌های معتبر بین‌المللی دارای شعبه در ارمنستان هستند و یکی از شاخصه‌های مهم اقتصاد ارمنستان خصوصی بودن آن است، تصریح کرد: دولت ارمنستان مستقیما در اقتصاد دخالتی ندارد و طی سال‌های گذشته فساد اداری در این کشور بسیار کاهش داشته و نهاد‌های حاکمیتی در تجارت و اقتصاد کمترین دخالت ممکن را دارند.
سفیر ارمنستان با اشاره به اینکه ارمنستان عضو اتحادیه اوراسیا بوده که یک بازار 200 میلیون دلاری است، هزنیه گمرکی نداشته و ایران دو سال است با این اتحادیه تفاهم‌نامه مراودات تجاری دارد که تخفیفات گمرکی 830 قلم کالا دارد، بیان کرد: صادرات ایران طی دو سال گذشته 44 درصد رشد به این اتحادیه داشته و در این زمینه امکانات بین دو کشور بیشتر باید به کار گرفته شود و ارمنستان می‌تواند پلترفرمی برای تولید و یا همکاری مشترک باشد تا به اتفاق وارد بازار اوراسیا شویم.
سفیر ارمنستان تصریح کرد: اتحادیه اروپا 2.6 میلیارد یورو کمک مالی به ارمنستان خواهد کرد که در همین راستا و برای احداث جاده، پل و دیگر برنامه‌ها، شرکت‌های ایرانی نیز قطعا در مناقصات شرکت خواهند کرد.
انتهای پیام/73009/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: ارمنستان زنجان ایران رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان علی یگانه فرد سفیر ارمنستان تبادل تجارت رئیس اتاق بازرگانی زنجان ایران و ارمنستان فعالان اقتصادی مراودات تجاری سفیر ارمنستان استان زنجان همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها



به گزارش خبرگزاری صداوسیما عباس علی‌آبادی در بازدید از نحوه برگزاری نمایشگاه اکسپو، اظهار داشت: هدفگذاری نخست توسعه بازار به طریق غیرسنتی است؛ در این روش به سمتی حرکت می‌کنیم که کالا‌ها را بفروشیم.

وی افزود: با این شعار، با کشور‌های دیگر رابطه برقرار می‌کنیم تا تعاملات و همکاری تجاری داشته باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند و این مساله مهمی است که باید محقق شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با پیش‌بینی بازدید بیش از ۲۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور جهان، از امروز ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

رویداد‌های مهمی نظیر ایران اکسپو، جدای از معرفی توانمندی‌های صادراتی کشورمان در حوزه‌های مختلف، زمینه‌های قابل‌توجهی را برای ایجاد ارتباط میان فعالان اقتصادی ایران و فعالان اقتصادی خارجی که به توانمندی‌های کشورمان نیازمند هستند، ایجاد می‌کند و عملاً به مثابه یک حلقه واسطه جهت پیوند دادن تولیدکنندگان و کارآفرینان ایرانی با آن دسته از کشورها، شرکت‌ها و افرادی عمل می‌کند که به توانمندی‌های کشورمان به شدت نیاز دارند.

دیگر خبرها

  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها