Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در جمع بندی سفر دو روزه خود به هرمزگان و بازدید نقطه به نقطه از خط لوله گوره  به جاسک که با حضور بازرسانی از سازمان بازرسی و دیوان محاسبات انجام شد، اظهار کرد: بدنبال گزارشاتی که از بروز برخی مشکلات و تعجیل‌ها به منظور افتتاح خط انتقال نفت گوره به جاسک، و مشکلات مربوط به تلمبه‌خانه‌ها و مخازن به کمیسیون اصل 90 ارائه شده بود، سفری نظارتی به استان هرمزگان داشتیم که بازدید کاملی از خطوط انتقال، مخازن و تجهیزات ایجاد شده و ساخته‌شده در طول مسیر و در منطقه کوه مبارک در محدوده استان هرمزگان صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: جمع بندی ما آن است که راه اندازی این خط با توجه به شرایطی که مشاهده می‌کنیم، راه اندازی کاملا غیرکارشناسی بوده و آسیب زیادی به بیت المال وارد آورده است.

نایب رییس کمیسیون اصل 90 ادامه داد: تصمیم نظام در ارتباط با این که این کاری که نباید می‌شد و صورت گرفته، در آینده اتخاذ خواهد شد و دولت آینده تصمیم ‌گیری خواهد کرد اما به هر حال آن چیزی که ما در این پرونده بررسی کردیم، اصراری است که دولت و وزارت نفت به راه اندازی این خط کرده که استدلال بدون منطق آنها نیز این بوده که چون احداث خط در دولت ما صورت گرفته باید دولت ما نیز افتتاح شود و متأثر از این نگاه نیز شاهد خساراتی به بیت المال هستیم.

تعجیل در پروژه سبب بروز نقص‌هایی شده است

پژمانفر با بیان این که بررسی‌های ما این است که ضرر و زیان قابل توجهی به بیت المال بر اساس این سیاست غلط وارد شده است، خاطرنشان کرد: اگر چه تلاش زیادی برای احداث خطوط انتقال صورت گرفته و نیروها شبانه روز اقدامات خود را انجام داده‌اند، اما بدلیل تعجیل و فشاری که از ناحیه وزارت نفت به این ها وارد شده تا خط را زودتر تحویل دهند، مشکلاتی بروز کرده و بعضی از آنها را دیده‌ایم و باید اصلاحات لازم صورت گیرد.

 

وی تصریح کرد: مهم‌ترین مسأله، مخازن در کوه مبارک است که هنوز احداث نشده و کار برای احداث آنها در جریان است و ما این امکان را در کوه مبارک برای ذخیره‌سازی این نفت خام منتقل شده از گوره را هنوز بدست نیاورده‌ایم و قطعا فلسفه این پروژه نیز این نبوده که ما صرفا خط لوله‌ای داشته باشیم که برای خام فروشی نفت در جاسک اقدام کنیم بلکه باید در طول مسیر و در منطقه جاسک شاهد احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌هایی می‌بودیم که رساندن خط لوله و نفت خام به آنها اهمیت می‌یافت.

پژمانفر ادامه داد: در زمینه ایجاد پایانه صادراتی و تجهیزات و امکانات مرتبط با آن نیز گام‌های کاملی برداشته نشده است و جمع بندی ما این است که این حرکت نمایشی بوده و برای این حرکت نمایشی، هزینه‌های زیادی به بیت المال زده شده است و برغم توصیه‌ها و نامه‌هایی که به رییس جمهور داشتیم که این خط با این شکل افتتاح نشود اما توجهی صورت نگرفت.


عواقب حقوقی این اقدام متوجه روحانی و زنگنه است

وی گفت: رونوشت این نامه را به همه دستگاه‌های نظارتی و روسای قوه هم زدیم و در آن نامه عواقب حقوقی مترتب بر آن را متوجه رییس جمهور و وزارت نفت عنوان کردیم و باید پاسخگوی این خسارات باشند.

نایب رییس کمیسیون اصل 90 مجلس و نماینده بندرعباس بیان کرد: در مورد وضعیت خط انتقال، پیمانکاران تلاش خود را انجام داده‌اند اما فشار به پیمانکاران و انجام کارها به صورت دو شیفت و سه شیفت، طبیعتا نقص‌هایی را موجب شده است نقاطی را دیدیم که هنوز لوله دفن نشده بود و یا دفن لوله نادرست بوده است و لذا اسکن‌های انجام گرفته از خطوط لوله نیز باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد و ما حتما تیم‌های نظارتی ویژه‌ای را خواهیم فرستاد تا نواقص توسط پیمانکاران رفع شود.

 

انتهای پیام/ 88055

 

منبع: فارس

کلیدواژه: نصرالله پژمانفر کمیسیون اصل 90 خط انتقال گوره به جاسک بیت المال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۱۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز حین عملیات لوله گذاری

رضا جاویدی با بیان اینکه این حادثه پیش از ظهر امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) رخ داده است، افزود: عملیات لوله گذاری دفع آب‌های سطحی در میدان دولت ابتدای بولوار میثم در حال انجام بود که سه کارگر پیمانکار طرف قرارداد شهرداری منطقه پنج در حین انجام عملیات لوله گذاری در پی ریزش جداره مسیر حفاری در هنگام عملیات خاکبرداری دچار حادثه شدند.

او ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده داغدار کارگران فوت شده، اضافه کرد: با حضور به موقع نیرو‌های آتش نشانی یکی از کارگران، زنده از زیر خاک بیرون کشیده شد، اما متاسفانه با وجود انجام عملیات، دو کارگر پیمانکار فوت کردند.

سخنگوی شهرداری شیراز با ابراز تاسف از وقوع این حادثه، ادامه داد: اجساد کارگران فوت شده با نظارت مقام قضایی جهت انتقال به پزشکی قانونی تحویل عوامل مربوطه شده است.

لازم به ذکر است که شهرداری شیراز در راستای توسعه شبکه دفع آب‌های سطحی بمنظور جلوگیری ازآب گرفتگی معابر و براساس برنامه ریزی‌ها و مطالعات انجام شده، اقدام به اخذ پیمانکار جهت اجرای پروژه لوله گذاری دفع آب‌های سطحی این محل کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • ۲ کارگر حین عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی شیراز جان باختند
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • فوت دو کارگر حین اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • مرگ تلخ ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری در شیراز
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز حین عملیات لوله گذاری
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • ‌فوت ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست